Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

...náhodou jsem narazil na starší minisérii Úlovek (The Take); neznal jsem a velmi překvapila👍 Tom Hardy je tam za fajnovýho hajzla; žádnej "sympatickej dareba" jako obvykle. A navíc hezká dobovka, devadesátky. Vřele doporučuji!  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mne jednoznačně čínské verze Three body problem z roku 2023. V Čínském podání to je spíše pomalejší psychologická detektivka se slabšími sci-fi vizuály, ale je osvěžující vidět i jinou, než západní sci-fi.  30 dílů. 

Odkaz ke komentáři

Nevyzpytatelné cesty boží - dobrá soda, byť trochu dlouhá, a nic není, jak se zdá.

https://www.csfd.cz/film/1069417-nevyzpytatelne-cesty-bozi/prehled/

Odkaz ke komentáři

V 9. 4. 2024 v 16:08, Jone napsal:

...náhodou jsem narazil na starší minisérii Úlovek (The Take); neznal jsem a velmi překvapila👍 Tom Hardy je tam za fajnovýho hajzla; žádnej "sympatickej dareba" jako obvykle. A navíc hezká dobovka, devadesátky. Vřele doporučuji!  

diky za tip, je to skvely 👍

Odkaz ke komentáři

V 11. 4. 2024 v 22:44, mAra_ napsal:

Fallout... Dívám se na druhý díl a je to super pecka. 

Právě sosám a jsem velmi zvědavý... zatím jsem četl jen pozitivní hodnocení...

Odkaz ke komentáři

Jak jsem psal, jedu teď Shoguna, minulý týden přibyl osmý díl a zatím furt pecka.

Sjel jsem mezitím Problém 3 těles https://www.csfd.cz/film/1114740-problem-tri-teles/prehled/

a nevím co si o tom myslet. Bavilo mě to tak do půlky, poslední 2 díly celkem nuda. Jako dokoukal jsem to, ale nadšení vyprchalo.

Odkaz ke komentáři

Byl jsem na Havlovi a za mě moc dobrý, doporučuji.. tedy těm kteří měli Havla rádi.😉 
A jako bonus pro nás chronomagory - jeho legendární broad arrow Omegy tam jsou celkem často hezky vidět. 

IMG_6494.jpeg

Odkaz ke komentáři

Zaplatil jsem si na měsíc Amazon. Jen kvůli jedinému... Fallout.

Stało to za to. Kdo kdy byť jen hrál jakýkoliv díl hry, musí být nadšený. Kdo má rád post apo s vložkami humoru, musí být nadšený.... Je to super a velmi pěkně mě to překvapilo. Dokonalé zpracování herní předlohy.

Odkaz ke komentáři

4 dily Ripley a seru na to. Honimirská cernobila radobyumelecka nuda s ustrednim dementem, kde se ve 4 dilech udeje JEDNA zajimava vec. Jinak nic. A dalsi 4 hodiny si budu radeji honit sam 🙂 

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...