Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník adampu
Odesláno

Aj ja už asi stárnem. Filmy s tématikou násilia má už nejako neberú 

Odesláno

Andor fakt pecka. Borci v praci poradili at mrknu na ten sw serial na disney, ze je to bozi. Zapnu bludnou bandu. Kukam prvni dil, 2. 3...furt jakesi decka. Rikam druhy den, blbci co mne to radite? No proste zamena jak ve slunce seno, kdyz zivocichar s evikem byli u tlustyho josefa na nemecke pecko. Takze mandos, andos a imperium vraci uder je pro me sw zlato.

Odesláno

MOBLAND taky doporučuju. Je to mix The Gentlemen a Gangs of London. Tom Hardy je tam naprosto perfektní. On se umí převtělit do jakékoliv role....

• Dát hlas 1
Návštěvník adampu
Odesláno

To som zvedavý aj ja keď vidím niektoré mená. Ale možno budem prekvapený 🤔

Odesláno
V 29. 4. 2025 v 7:01, Josef01 napsal:

Já to nedokoukal, asi už stárnu....

Já taky ne, čekám X let na druhou sérii Taboo a Hardy točí takový chujoviny... Harley Davidson a Marlboro man, taky béčko až céčko se spoustou vystřílenejch nábojů, zlatý devadesátky. Poslední dobou mám pocit, že ty netflixy apod přestanu platit, čtvrt hodiny tam slídím, abych nenašel nic co by mě zaujalo a pustím si něco co jsem viděl stokrát a dá se to i po stoprvé. 

• Dát hlas 2
Odesláno
před 12 hodinami, (Miloš) napsal:

Já taky ne, čekám X let na druhou sérii Taboo a Hardy točí takový chujoviny... Harley Davidson a Marlboro man, taky béčko až céčko se spoustou vystřílenejch nábojů, zlatý devadesátky. Poslední dobou mám pocit, že ty netflixy apod přestanu platit, čtvrt hodiny tam slídím, abych nenašel nic co by mě zaujalo a pustím si něco co jsem viděl stokrát a dá se to i po stoprvé. 

Netflix je ztráta času. Relativně dobrej příběh je rozsekanej do tři sérii po 9 dílech.

to nejlepsi co jsem kdy zvladnul pro sebe udělat je prestat ho platit…

Odesláno

Já si myslím že buďme rádi za všechny streamovací službyi,když si vezmu kolik dobrých věcí od nich za poslední roky vzešlo a kolik za tu dobu bylo natočeno dobrých filmů?? 

Jasně že tam vznikají taky úplné blbosti a kraviny,ale je toho spousta na co se vyplatí koukat a těšit na rozdíl od filmů kde je to bída velká.

Odesláno
V 2. 5. 2025 v 17:59, (Miloš) napsal:

... Poslední dobou mám pocit, že ty netflixy apod přestanu platit, čtvrt hodiny tam slídím, abych nenašel nic co by mě zaujalo a pustím si něco co jsem viděl stokrát a dá se to i po stoprvé. 

To je přesný, mám z toho úplně stejnej pocit. Projedu tam deset blbin a nakonec skončím s Adélou, co ještě nevečeřela...

• Haha 2
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Dneska ve 20,10 hod. na TV Seznam - stará klasika z r. 1971 - Le Mans se Steve McQueenem.

Upraveno uživatelem milomac
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 2 hodinami, milomac napsal:

Dneska ve 20,10 hod. na TV Seznam - stará klasika z r. 1971 - Le Mans se Steve McQueenem.

Uz koukám a zjistuju, že jsem tuhle klasiku vlastně nikdy neviděl. 

Odesláno
před 1 hodinou, kuncák7 napsal:

Uz koukám a zjistuju, že jsem tuhle klasiku vlastně nikdy neviděl. 

A to som si myslel , že nemôže byt niekto čo to nevidel. V dobrom samozrejme 😉

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...