dr.sphinx Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 A hele, tak ty "Flightmastery" prej nebudou mít tu novou extenzi. Jasně, že jsem si tu legendu k LX taky přečet, jasně, že je to ryzí markteing, ale i tak není potřeba, aby ta legenda byla zas až tak ubohá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Ja neverím vlastným očiam... To je samé ?líbí se mi?, ?to se jim fakt povedlo? a ?nevyzerajú najhoršie?... Som tu v správnom vlákne? Mne sa páčia. A čím viac springdrajvov, tým lepšie, to je zázračný strojček. Super presný - presnejší, ako moje rádiom riadené Casiá, super odolný - chodím s ním na zimné jednodňovky, na bajk, a ani pri robote okolo nového baráku ich nedávam dolu, atď. Za neho je každá cena málo Parádne sú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Tak jsi jejich člověk Jinak s tím, jak vypadají, taky problém nemám a těším se, až je někdy uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Nie som, ja čakám na chroná Inak, to sú tie modely, ktoré sa nám snažil zatajiť Chumpus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Nejen "snažil"! Zatajil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 (upraveno) Upraveno 21. března 2019 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 v tej australstine to je uplne techno na kamere este lepsie. skoda ze tie modre su take lestenky, ale to je len moja osobna averzia k lesklym cifrom inac v tej ciernej vyzeraju dobre, ale... nie je ten trend celociernych verzii hodiniek uz davno za nami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Chapu to dobře , ze GS teda pujdou taky nahoru ....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Docela by mě zajímala cílovka takových prémiovejch Seiko modelů. Většina chronofandů si je nekoupí, protože má zafixováno z minulosti, že Seiko byl super poměr cena/výkon a taky ví, za kolik takhle napálené modely chodí jeté... A chronofóry nepolíbený člověk, co si jde koupit hodinky za 120, zas nejspíš tyhle peníze dá mnohem radši za značku, jejíž základní modely nekoupíš od cca dvojky vejš. Ale musím říct, že hezký teda jsou. A vlastně se mi líbí i ty Save the Ocean. Nebejt už na trhu milion dalších barevných variacích, tak ty Želvy bych si koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 inac v tej ciernej vyzeraju dobre, ale... nie je ten trend celociernych verzii hodiniek uz davno za nami?Take jako niche věc se to celkem drží, ale že je černá rovnou půlka LX modelů je pozoruhodný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Vo svetle tychto cien, mi pridu sla033 ako celkom dobry deal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Ty batmany se mi líbí, konečně po delší době Seiko, které bych ponosil...teda až na tu cenu. Chtělo by to socka edici klidně bez power reserve třeba za 30k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Vo svetle tychto cien, mi pridu sla033 ako celkom dobry dealTaky mě to napadlo, ale bal jsem se to sem napsat, pač by se mnou tady už nikdo nepromluvil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 SNR025 su ale fakt pekne.. to sa musi nechat. a to zltu farbu na hodinkach fakt neznesiem - toto je jedna z mala vynimiek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Tak jo, sla033 se mi dost nelíbí vrtané nožky, jelikož to narušuje "fluidum" pojetí pouzdra a jsou zbytečně přerostlé. Většina seikoheadů si podle mě koupí radši staré 6105. Osobně jsem čekal, že po pár letech budou v nabídce želvy a willardy jako modely v podobné cenové kategorii a kvalitě s pár barevnými mutacemi. Realita je jiná. LX se mi docela líbí. Když zohledníme cenu a historické pozadí, tak si valná většina místo lx potápek veme něco SBDX. Lx GMT s číselnou lunetou, ok zase to není špatný, ale k SBDX si jako GMT parťáka koupím radši GS GMT SBGE. Ve výsledku představili pár pěkných modelů, za které mám levnější a z mého pohledu lepší alternativy. Ceny wtf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Takze 6r35 je upraveny strojek s prodlouzenou vydrzi na 70 hodin? A k tomu safir.. Pokud cenu udrží pod 1000 USD (jako ze by pry meli), tak jsou to asi nejprijatelnejsi bezna prospex seika.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Ty batmany se mi líbí, konečně po delší době Seiko, které bych ponosil...teda až na tu cenu. Chtělo by to socka edici klidně bez power reserve třeba za 30k. Jo vidím to stejně a napadá mě třeba verze s Kinetic, jako tomu bylo dřív u Lanďáků, např. SBCW009, které jsou velice povedené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Takze 6r35 je upraveny strojek s prodlouzenou vydrzi na 70 hodin? A k tomu safir.. Pokud cenu udrží pod 1000 USD (jako ze by pry meli), tak jsou to asi nejprijatelnejsi bezna prospex seika..tapatalk_1553172423788.jpeg Tak to je fakt paráda. Luneta je ze stejného materiálu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Pánové, co říkáte na ty nový Willardofky: https://www.hodinkee.com/articles/seiko-1970-divers-limited-edition-sla033-introducing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Koľko majú stáť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se