Diablo1st Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Celkom zaujímavá recenzia nových Sarx077 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Já se na ně moc těším, rozhodně je potřebuju vidět a zkusit. Takhle v porovnání musím říct, že třeba starší Presage SARX033/35/55/57 mají hezčí pouzdro, pravděpodobně ještě hezčí pouzdro pak mají Brightz SDGM001/003. SDGM001 i momentálně mám a právě nové Presage jsou adepti na obměnu, ať už modré z videa a nebo bílé, které by vysloveně nahradili nynější světlé Brightz. Ten ciferník je prostě bomba, strašně mě to láká, tak jsem zvědavý, jak obstojí proti Brightz, mám v plánu je porovnat takhle pěkně přímo, jako je to ve videu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Tak také porovnanie si veľmi rád prečítam. Osobne sa mi moc to nové puzdro nepáči, najviac sa mi páči puzdro SDGM a potom Sarx035. Ja mám radšej oblejšie tvary než ostré hrany. U týchto nových to už ide moc do extrému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Ok, tak dám to sem... Nová řada komixových pětek. Mně to nic neříká, ale japanofilové nebo komiksáci budou asi nadšení. https://www.seikowatches.com/global-en/news/20200929 za mě tyto zálesácké asi nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Ale to není špatné. Vyměnit lunetu, nová pokud možno s lumibodem a budou to dospělé hodinky o kterých se dá přemýšlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cess Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Já bych snesl ty červené, barva podobná jak na limitce Brian May a ta je ve slunci parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Ty SARX077 jsou nádherné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 (upraveno) A dojíme dokud to teče..... Ale nevypadá to zle. 62mas s 8l35 budou o cca 25% levnější než ty minulé s Hi-beat strojkem. Upraveno 1. října 2020 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 tak to je rychlost, predcili moje ocakavanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Ale zasa su dobre oboje, co sa inokedy tvrdit rozhodne neda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 (upraveno) A to není všechno BEAMS co-brand 300 ks Asi černý cifr, černý datum a upravené dýnko a pouhých 528tis JPY Upraveno 1. října 2020 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Zrovna jsem to sem chtěl dát, ale byl jsi rychlejší koukám... Ty SBDX041 jsou dobrej důvod, proč Seiko za víc než 20k (a to ještě kdo ví jestli) už nikdy nekoupit :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Tvl plejtvák v kostýmu cesťáka. Hustý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 No. Japonská velryba buď stihne odcestovat, nebo končí na talíři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimes Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 kontraverzne hodinky, odmietaju dohodu o zakaze love velryb ale na hodinky ju daju, mozno len seiko ma iny postoj ako vseobecne japonska mienka ale napriek peknemu kusku by som nekupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 (upraveno) @mimes Já ti teda nevím....Je to reedice prvních Seiko potápek z 60. let, kdy takto označovalo Seiko waterproof hodinky. Jestli to nebude náhodou ten důvod, proč tam ta ryba je. edit: to bys to nekoupil kvůli tomu, že je tam velryba? Upraveno 1. října 2020 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cess Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Vyobrazená ryba by měla být delfín, ale více vypadá jako velryba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Dobrá poznámka, navíc to má být delfín, jak píše Cess. Takže je to v pohodě, můžeme je v klidu kupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Uff, tak to jsem si voddech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Jak mám Seiko rád, tak poslední dobou valí limitky tak rychle, že se v nich úplně ztrácím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se