Liqid Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Ony to josu takové hodinky na dodělaní doma, něco jako SKX tzn. sundat lupu, dát lepší sponu a plné dýnko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Stone Soup Watch - prostě Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Co všichni máte proti tomu kyklopovi Mě se třeba Redy kvůli němu a trochu jinému tvaru ručky líbí víc než klasika ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Mne ten kyklop vadi vsade (okrem SUB). Ale tymto Alpinist by som to aj odpustil, ale tu cenu im neodpustim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Nic není tak horké jak se to uvaří. Ani ta cena není u CZ AD 900 EUR, ale "jen" ~19,5t CZK. Naživo počítám půjde i vybrat kus bez problémů s lunetou například. U šedivek to pak za čas půjde s cenou určitě ještě lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Co všichni máte proti tomu kyklopovi Mě se třeba Redy kvůli němu a trochu jinému tvaru ručky líbí víc než klasika )Přesně, ručičky a kyklop dělají ty správné Alpinisty (a možná taky trochu strojek ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Nikomu tu nevadí ta světlá datumovka na černém cifru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Někomu asi jo, minimálně jednomu U sportovních hodinek je to cajk, líp se to odečítá. U formálnějších se o tom bavit dá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Nevim, ale i na Pětkách za pár kaček mám černý věnce. A čtou se perfektně i bez lupy. Tady měl bejt věnec v barvě cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Tak minimálně dvěma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 U diverů jsem většinou dělal tuning a házel tam tmavý disky.... Tady to půjde taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 No jo, ale uznej sám. Na hodinkách této třídy si přehazovat věnce. Sám bych šel cestou smíření. Abych napsal pravdu nesmíření, takže bych se na tu cestu ani nevydal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Pravověrnýho tuniče nic nezastaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Mi vadi jak x, tak bily venec.Naopak lupa a dynko ne. Dial sejdrem u hodinek za 900e uz by me rozhodne "vadil". Rezerva je super, design cernych je skoro stejny jako u minule iterace takze cajk. Takze celkove vzato, vyhrad mam dost na to, abych mel klidne spani a nevymyslel 3,14coviny. To uz spis uvazuju ze potreti koupim sarb017,tentokrat s bicolor tahem ze strapcode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 ...a nevymyslel 3,14coviny. To uz spis uvazuju ze potreti koupim sarb017,tentokrat s bicolor tahem ze strapcode A že prý nevymýšlíš 3,14čoviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Je mi to viacmenej jedno, ale v tomto prípade sa mi viac pozdáva biely veniec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Bila datumovka je v pohode, vic mi vadi obvykle cerne vence.Budou se prodavat i u nas? Ja uz mam strach si Seika objednat po netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Bila datumovka je v pohode, vic mi vadi obvykle cerne vence.Budou se prodavat i u nas? Ja uz mam strach si Seika objednat po netu Co takhle pohledat? Třeba Helveti nebo Chronoshop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Neviem či ste to zachytili, v tomto vlákne som to nevidel, Seiko spravilo nové korytnačky zo zafírom a keramikou. Sú tri modely, čierny, tmavozelený a modrý (great white). Sú dve varianty obocho modelov, buď medzinárodná K verzia alebo Japonská J verzia. Tu je pár fotiek z worn and wound. Na niektorých stránkach sú už J verzie vypredané, niekde som čítal, že tie budú prudko limitované, ale neviem čo je na tom pravdy.Všetko ostatné okrem ciferníka, skla a ,unety je nezmenené. Mne sa to dokopy takto celkom páči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Nové limitky a jsou skvělé, za mě SBGP007 nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se