mAra_ Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Tak moje Pikachu už je v Praze u celníků... Snad další můj post tady bude už fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Škoda, že na těch MM300 neudělají stejný lumibod na lunetě jako u těch Solar Chron. To bych je vzal na milost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Každý Seika s trojúhelníkem bez lumibodu působí jako nedodělek. Nemůžu si pomoct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Je fajn videt vedle sebe mm300 a mm200. A proc ma mm200 cerveny bod na vterinovce a mm300 ne?Jinak jsem nepochopil, proc je kazda z vyrocnich rad jinej pes ze vsi (hneda vs zelena vs fialova). By mi davalo smysl drzet konkretni limitku v jednotnem designu... ale asi tomu proste jen nerozumim.Jinak teda zelene mm200 bych vzal i na milost. Pokud by teda nemely sunburst, coz mi z tech fotek neni jasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 před 2 minutami, AndyAaron napsal: Je fajn videt vedle sebe mm300 a mm200. A proc ma mm200 cerveny bod na vterinovce a mm300 ne? Jinak jsem nepochopil, proc je kazda z vyrocnich rad jinej pes ze vsi (hneda vs zelena vs fialova). By mi davalo smysl drzet konkretni limitku v jednotnem designu... ale asi tomu proste jen nerozumim. Jinak teda zelene mm200 bych vzal i na milost. Pokud by teda nemely sunburst, coz mi z tech fotek neni jasne. 68molle na Instagramu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Tak vypada to, ze tam sunburst zase je. Coz me v podstate neprekvapuje. Ale zkousl bych to. Kazdopadne musim rict, ze z tech zivych fotek me ten cerveny bod na vterinovce rusi cim dal tim vic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 před 7 hodinami, Chronoagit napsal: Zas tam je v lumi celých 20 min, což vypadá luxusně Pro měření určitých výkonů za tmy to asi stačí, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 před 2 hodinami, dr.sphinx napsal: Pro měření určitých výkonů za tmy to asi stačí, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 před 11 hodinami, Violoncello napsal: tak ona je taková speciální "sportovní" disciplína Muff Diving, tam se hodí si i přisvítit Alespoň jsem na vlastní oči viděl tričko s takovým nápisem a krásným vkusným logem, bylo to v USA (ale už je tomu bezmála 30 let ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Důkaz podán. Konečně i jako suchozemec obhájím před svou paní nějaké ty diversky. Je to nutná potřeba je vlastnit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Nejsou to zadne novinky, ale Long Island Watch tvrdi, ze Seiko precislovalo nektere svoje zname modely: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Zakaznici: pocuvajte vajcaci, jebete tych modelov strasne vela, same pismenka, cisla a farby, neda sa v tom vyznat, neslo by s tym nieco robit? Seiko: precisluje najpredavanejsie kategorie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Já bych to viděl pozitivně, třeba jim konečně došly barevný varianty cifrů, lunet, žraloků a počasí na horách a už se budou měnit jen názvy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 SRPD is now CRAP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Tak dnes přišly. Pche prej hodinky pro dceru. Nic. Nosit je budu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 @mAra_ fiiiha, tak tieto ti sedia ako rit na serbel, to zlte sitie na remeni nema chybu, rozjasneny slnieckovy cifernik, pokemon na pokerovanej ruke a este ta utierka na hodinky... kloboucek, pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 TYPE: ELECTRIC , sa človek aspoň niečo dozvie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 V kontrastu s timto, me ty parohy neprijdou uplne debilni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Já bych to nepodceňoval a udělal malé sbírku ϞϞ(๑⚈ ․̫ ⚈๑)∩ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se