Pavel87 Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Před hodinou, Spongebob napsal: ok ok už je mi to jasné Další použití je nastavení tempa, jakým budeš chlastat, aby pingl věděl, jak má kmitat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mironfs Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 SPB333 slim diver za mna super (az na cenu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 před 19 hodinami, mironfs napsal: SPB333 slim diver za mna super (az na cenu) Výška pouzdra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 12,3mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Vyskočilo na ig Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Najs...jdm modely z power design project se mi kdysi dávno z celeho seiko katalogu libily nejvic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Tohle je teda podivnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Plastový 5KX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Ta Power Design Monaka vypadají zajímavě - vypadá to, že půjdou měnit pouzdra jako u Géček: https://www.seiko-design.com/powerdesignproject2022/shikachro/ Jsem docela zvědavej na materiál, cenu a tak. Tipl bych to na baterkový plasťáky typu Aikon nebo MoonSwatch, ale uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 před 2 hodinami, lukassob napsal: Tohle je teda podivnost... ... spíš ohavnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeanda Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 V 17. 12. 2022 v 21:46, mironfs napsal: SPB333 slim diver za mna super (az na cenu) Velmi povedený a zajímavý řemínek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 SLA065 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 (upraveno) @EpsteinBarr jsi mě předběhl Save the ocean - limitováná edice 8L35 strojek Pouzdro větší, než bych chtěl, ale cifr je super Upraveno 11. ledna 2023 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Tak tohohle jsem teda úplně jelen, co to vlastně je? Jako upgradovaný SBP14x? Handset vypadá stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 @Waya03 vypadá to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Ty jsou krásný!!! Co ale ten ukouslý index na 3? Už jsem tu několikrát četl, že z důvodu certifikace takto indexy potápek už nemohou být řešené a datumové okno bude muset být posouvané ke středu, aby index byl totožný s ostatními... To byla fáma nebo jsem to blbě pochopil? Nebo toto nejsou certifikované potápky? Nebo to platí jen pro určité trhy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Blbe jsi to pochopil. Kdyz byla datumka, tak nebyl lumi index. Pozadavek je mit lumi index vsude. Takhle to tedy splnuje, i kdyz je jen mensi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Ok, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Jo, je menší a vlezl se mezi chapter ring a okénko a spolu se světlým vencem a okénkem přiměřené velikosti ladí k indexů naproti u 9. Lepší řešení než u mm, kde je úplně mimo kružnici ve výřezu v chapter ringu. Stejné elegantní řešení jako u Samurajů. Certifikaci ISO6425 to splňuje. Třeba SKX a želvy novou certifikaci nesplňují. Důležité je, že splňují normu platnou v době vzniku. Proto taky nový želvy s datumkou mezi indexy 4 a 5. Předpokládám tedy možný konec produkce želv s daydate tak jak je známe teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 V 17. 12. 2022 v 21:46, mironfs napsal: SPB333 slim diver za mna super (az na cenu) Je to 5000 ks číslovaná limitka k výročiu, Seiko Watchmaking 110th Anniversary Seiko Prospex Save the Ocean Limited Edition SPB333J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se