Kalisport Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Koukám že už to tady je sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Vpoho, vzdyt jsou hezky :-) mne i chvili trvalo, nez mi doslo, ze to jsou vlastne MM200.. prijde mi ze nyni to je dotazene lepe.. predchozi trirucky MM200 byly zajimave, ale nejak.. prazdne.. chybela jim trochu osobnost.. a to ted, aspon z obrazku, prave funguje lepe :-).. a asi jedina vytka.. skoda, ze Seiko trochu polevilo s lumi.. novejsi modely maj ty bloby (nebo jak se rika te lumi naplni indexu) takove igelitove, nerovnomerne a slabsi nez byvalo zvykem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 ja si tiez myslim ze su lepsie ako trojrucky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Trojručky jsou náhodou fajn, osobnost jim dodává hodinová šipka. Jinak ale musím uznat, že aspoň na fotkách jsou ty gmt fakt appetitlich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 před 16 hodinami, sodekcz napsal: @jeanda @bosco no vidíte, ty pískové fieldy bych raději ve velikosti kolem 40 mm. třeba to bude jen otázka času, kdy Seiko přidá mezi stávající modely s tím 39,4 mm pouzdrem novou barvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Model 383 se mi líbí, po dlouhé době hodinky, nad kterými bych i uvažoval. Rozrušuje mne použití tolika různých fontů - luneta jeden, chapter a datumka druhý, GMT třetí + atomatic... s jinou úpravou a logo vlastně čtvrtý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Teď jsem na Instagramu narazil na tyto nové Seiko 5 SRPJ91, limitka 55. výročí. Těch různých 5kx limitek je hrůza, ale tento model mi tedy padl do oka. https://monochrome-watches.com/introducing-seiko-5-sports-masked-rider-limited-edition-srpj91-specs-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 tie povodne Kamen Rider - tie ktore nosil ten herec vo filme . boli o dost lepsie podla mna. az sa tazko veri ze su z r1968 link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Ty původní jsou už holt retro. V té době to musela být pecka. Nové dostaly modernější kabát a to je podle mě v pořádku. Asi by nemělo smysl dělat reedice stejné s originálem, nějaký vývoj tam být musí. Navíc mi připadá, že je skoro zázrak v novinkách narazit na něco nového, aniž by to nevycházelo z jiného modelu a nebylo to hozené do retra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Původní jsou pecka, nové jsou jen další limitka 5kx z mnoha. A proč tomu nedali aspoň tah? Na kůži o ničem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Vidím to úplně stejně. Navíc já prostě nedávám to nové pětkové logo (a to až tak, že jsem si chtěl koupit ty GMT a prostě to nekousnu). A u téhle reedice je to nové logo oproti původním ještě více degraduje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 mám to stejně, já nedávám ani logo prospex, tudíž mám po starostech, pouze SLA043 mám v hlavě, u těch je to v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 @špelda66a co SLA017? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 @xbraj19jo, ale ty už nerostou, ledaže ty bys mi s tím pomohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 před 7 minutami, špelda66 napsal: @xbraj19jo, ale ty už nerostou, ledaže ty bys mi s tím pomohl Něco by se teda našlo, ale většinou mimo EU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamus132 Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Kdyby byly na tahu a luneta byla očíslovaná, tak bych do nich asi šel. Mají takový specifický kouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeanda Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 V 9. 3. 2023 v 14:25, bosco napsal: Pískové Fieldy Seiko 5 Sports SRPJ83K1 s pouzdrem 36 mm jsou nečekaně brzo skladem a za sebe mohu říct, že jsou super. Výška pouzdra mi na ruce vůbec nevadí (byť jsou o něco vyšší než SNK80x, které teď nosím), a to i vzhledem k tomu, že díky NATu pocitově sedí ještě výš. Jsem hodně zvědavá i na ostatní barvy. Tuhle první vlaštovku máme skladem v Karlíně i v Holešovicích. Hezké, díky za foto na ruce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Příjemné rozšíření řady Seiko 5 Sports o modely SKX Style s pouzdrem o průměru 38 mm - Seiko 5 Sports SKX Sports Style 38 mm. Zatím byly představeny 4 barvy, osobně hodně vítám nižší pouzdro, to má nyní 12,1 mm což je oproti starým SKX013 s 13 mm krok dobrým směrem. Právě kvůli výšce jsem kdysi SKX013 nepořídila - spolu s menším průměrem pouzdra na mě působily dost disproporčně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 .. a pro srovnani tady jsou jejich predchudci :-)Seiko 6458http://seikodiver.blogspot.com/2011/09/seiko-mid-size-quartz-diver-6458-600x.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 SRPJ95 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se