Návštěvník YPO Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 já bych Berkuse nechal Berkusem on vyhnije nějak sám i když to asi díky těm PR ....ům půjde pomalu jak může třeba tohle někdo napsat ? NejpřesnějšíCena: 4 000 000 KčVěčný kalendář sestavil Ondřej Berkus, jsou naprogramované, aby se nespletly stovky let. naprogramované? ...... ty vole co to jako je ? stovky let ? ...... hnidopišsky ze zeptám ..... kdo to vyzkoušel ? a těchhle příběhů se dá najít metrák ....... to je úroveň že bych zvracel, zároveň i pobídka pro blby "kup si to" takže předpokládám, že v horizontu pár let se zase vyvrbí nějaký srdceryvný příběh o tom "jak jsem si koupi hodinky od papiho" a bude zas o čem diskutovat *myslím, že kdyby z něj média nově udělala umělce, tak by byl vykrytej, ale jako hodinář ? ..... to nevím teda no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Kurt Klaus na svym vecnym kalendari makal de facto pulku kariery, Ondra to dal pred tricitkou, nekde se stala chyba:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 (upraveno) Kdyby půlku kariéry makal na jediném strojku, to by toho moc neudělal. Ale zákazníkům je nutné to takto prodat, jako celoživotní dílo, když mají vysolit mnohaciferné sumy. Upraveno 13. prosince 2017 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 A je to skutečne vlastni strojek, nebo je to import Čina, ktera má custom dily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 (upraveno) Kuci, neblbnete!Ja si chci tady, ve vlakne zamerenem na ceske hodinky, precist neco o ceskych hodinkach.A stale dokola mi tady vyskakuji nove temata o cinske produkci nebo o jednom zacinajicim kovari.Uz me to nebavi. :-(Davam si sam dobrovolne dvoudenni ban pro ceske vlakno! Upraveno 13. prosince 2017 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 https://www.youtube.com/watch?v=0pwYHeWThSU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Tohle je houby kumst a remeslo. Tohle je chucpe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Ať je to jak je to, když si většina z nás řekneme upřímně, kdo by dokázal něco mechanického vyrobit, ať už v jakékoliv kvalitě? Já za sebe říkám, že bych nesvedl nic, natož funkční hodinky.Takže nemůžeme kritizovat ikdyž za tu práci si říká 100k a výš ? Neumím zpívat takže bych neměl kritizovat někoho, koho si myslím, že taky neumí zpívat. Upřímně, jděte už s touhle výmluvou někam, je to fakt už staré. Když někdo chce si zaplatit za svou práci, tak ať to dělá pořádně a když to nesvede tak si zaslouží kritiku Nemluvě o ty výplody co tady vybleje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Ten vecnak stoji 4koule? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 To Tom Nguien: Kritizuj si koho chceš a jak chceš. Je mi to u ....ať to po sobě čtu jak chci, nikde nevidím nic o tom, že by neměl nikdo nic kritizovat. Napsal jsem jen svůj názor, že já a spousta jiných lidí by to nesedla ani takto, nic víc, nic míň. Nevím co je na tom k nepochopení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Ať je to jak je to, když si většina z nás řekneme upřímně, kdo by dokázal něco mechanického vyrobit, ať už v jakékoliv kvalitě? Já za sebe říkám, že bych nesvedl nic, natož funkční hodinky.Jestli si tady furt vobhajujes tendle post, tak se ti jen snazime rict, ze to tak neni. Jeste to zkusim jinak: Nemusis bejt kuchar aby ses poblil z jidla. Chapes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 (upraveno) Pokud to nesvedu, tak se do toho neseru!Nebylo to nic proti tobe Petr.S .Jen je treba si uvedomit, ze nevezmeme jedookeho mezi slepyma za krale.Amen.( pro latiny neznale, to znamena - konec ) Upraveno 16. prosince 2017 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Echm echm Hardslimere. Slovo AMEN nepochází z latiny a neznamená konec. Já to tušil, že před vánocemi to tady bude ideově poněkud zmatené....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Pokud to nesvedu, tak se do toho neseru!....Amen.( pro latiny neznale, to znamena - konec )Echm echm Hardslimere. Slovo AMEN nepochází z latiny a neznamená konec. Já to tušil, že před vánocemi to tady bude ideově poněkud zmatené....... :lol2: ..tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Oklamali me! :-)Zil jsem v presvedceni, ze je to latina a k tomu jeste "konec".Takze i pro me plati to co jsem prvne napsal:Kdyz tomu nerozumim, tak se do toho neseru!Holt ...... karma! :-) ( sakra, napsal jsem "karma" a vubec si nezjistil co to znamena ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Já to tušil, že před vánocemi to tady bude ideově poněkud zmatené.......a to ešte neprišla reč na zimný slnovrat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Tohle vlákno nakonec bude i užitečné, člověk se tu i přivzdělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 ( sakra, napsal jsem "karma" a vubec si nezjistil co to znamena ) Karel Macháček, tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Takze i pro me plati to co jsem prvne napsal:Kdyz tomu nerozumim, tak se do toho neseru!Holt ...... karma! :) AMEN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Karel Macháček, tady. Tal teď jdu umýt monitor! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se