Přejít na obsah

Glashütte Original Seventies Chrono Panorama Date

Doporučené příspěvky

Odesláno

Opakovaně jsem se na ně díval, měl jsem je na ruce....jsou nádherný. Dokážu si je představit jako jediný hodinky. 

Návštěvník Snow
Odesláno

Opakovaně jsem se na ně díval, měl jsem je na ruce....jsou nádherný. Dokážu si je představit jako jediný hodinky. 

To Ti závidím, nádherné jsou, bezesporu. Jako jediné hodinky, by zde na fóru, stačily nejspíš kdekomu  :) .

Odesláno

Další důkaz, že guma jde i na decentní hodinky. GO panodatum prostě umí. Všechny barvy cifru krásné. A v chronu se mi líbí víc, je ten cifr hezky vyplněný a ladí to k jeho tvaru

Návštěvník Snow
Odesláno

Verze bez chrona je také senzační.

zdroj - Watchtime.com?

Odesláno

To máš pravdu, ale to chrono je ještě o něco lepší. Ale nejvíce se mi líbí ten průhled na strojek, celé to dýnko s tím strojkem působí proporčně i vizuálně fakt bezchybně. 

Odesláno (upraveno)

Seventies panorama date bez toho bordelu na cifru jsou jedny z vůbec nejhezčích hodinek. To chrono už je tam tak nějak navíc, podobně jako jakýkoliv subcifry třeba u nautilů. Mám ty hodinky hodně vysoko na seznamu dreamwatch, bohužel pohled na cenu mě vždycky vrátí do reality. :D

Upraveno uživatelem Kluk jako buk
Odesláno

Nadherne a zcela dokonale hodinky, ty nechrono se mi libi o dost vic, ale jiste bych se ustrnul a klidne vzal i ty chrona, kdyby nebylo zbyti a nekdo mi je chtel darovat :)

To inverzni panorama datum na te modre nechrono verzi, to je zradlo....

Odesláno

Myslel jsem si, že bych jiný než kulatý hodinky nemohl mít, ale ta chrono verze je prostě úžasná. To čtvrt kulatý okýnko pod dvanáctkou je asi hodinovej sčítač chronografu, že jo?

Odesláno

U mňa to vyhralo chrono na ťahu, ale všetky varianty sú vynikajúce. Soudruzi z NDR odviedli ako vždy 100% robotu. Úchvatný strojček, bezchybne rozložený ciferník u chrona. Akurát sa neviem rozhodnúť, v akej farbe sa mi páčia najviac. Ale je to vlastne jedno, aj tak na nich nikdy nebudem mať :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...