xbraj19 Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Kromě NATO doma nic ve 22mm nemám tak jsem vyzkoušel pštrosí nohu a nevypadá to zle. Nosí se rozhodně líp než NATO. Ještě zkusím sehnat něco vintage hnědého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Dobry to je, hneda kozka jim sedne asi lip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Jak naprosto dokonale zabít potápky a tedy jejich určení? Dát je na kůži, protože pak se vodě obloukem vyhýbám, ale co na tom, holt některým potápkám ty kožky sluší, tak co nadělám, stejně mám do vody jiné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Jo, pane, to je krásná sbírka Spinachovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Jo ty jeho řemeny jsou skvělé, klidně bych bral i další, protože na některých už se celkem podepisu čas a nošeni, ale už tady nějak moc nefunguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Krokodýl siamský...keramika a safír ... jo a taky želvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Za minulý rok jsem nakoupil jsem nějaké řemenivo na moony, tak ho budu průběžně zkoušet i na GMTčkách. Dneska Campagnolo Canvas, béžová verze. Řemen zvládá i vodu a rychle schne. Navrch cordura, vespod světlá kožka. Skvěle sedí na ruce od prvního dne a ke sv?tlejm hadrům mi přijde fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Vypada uzasne chlape, paradicka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Diky Dnes Rios Next... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Tady se stále zmiňuje že potápky na kůži ne. Ale i toto je historicky celkem mimo. Kůže se správnou úpravou vodu i tu slanou vydrží.Ocel je ovšem taková sportovnější.Já si třeba na potápkách máchám žraloka bez újmy. Ale v moři jsem přezul na ocel. Sladká voda a kůže je mýtus že nevydrží. Dobře navoskovaná jo.Spíš bych řekl, že je to móda. Jako kluk byly hodinky jen manuální a do vody nee. Ti co měly něco lepšího, nedejbože ze švýcar, to nosili na tahu a vody se nebáli. Stejně řemeny měním podle oblečení, a tak to klidně i vymáchám.Jo a etalon je vlastně panerai. Tam byl použit řemen se zláštní úpravou, aby snesl slanou vodu. Dodnes jsem to neviděl na oceli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 Pokud si vzpomínám, filozofický i praktický aspekt kombinace potápek a kožených řemenů se řešil na prvnich deseti stránkách vlákna a skončilo to moudrým příměřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 Pokud si vzpomínám, filozofický i praktický aspekt kombinace potápek a kožených řemenů se řešil na prvnich deseti stránkách vlákna a skončilo to moudrým příměřím Ale, moje chyba. Sem včera mlsal rum. Ráno mi doťuklo, že v tomhle lese jsem už byl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamator Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 NY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Moc to tu nežije, tak to UPnem. Potápky na nové kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 tak úplně potápky to nejsou, ale aspoň vzhledově ano.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 tak úplně potápky to nejsou, ale aspoň vzhledově ano.... ...takyto remen zhanam.....aky to je prosim a odkial?...dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 ...takyto remen zhanam.....aky to je prosim a odkial?...dik bohužel nevím, nějaký noname, žádný nápis vyražený nemá - jeden z prvních, co jsem kdysi tady na fóru pořídil... a je to nezmar, ale kdybys mne zabil, už nevím od koho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Řemen od R4B4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 (upraveno) Kdyz modrasky, tak jedine na modrym zralokovi:) Upraveno 15. prosince 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Dobrý! A co červeňásky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se