ragu Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 To je kombinace jako vzít si Rejoice k obleku. Tenhle řemen nepatří k ničemu a bondovky jedině na buzna tahu nebo při troše dobré vůle na natu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 To je kombinace jako vzít si Rejoice k obleku. Tenhle řemen nepatří k ničemu a bondovky jedině na buzna tahu nebo při troše dobré vůle na natu.Nojo, asi jsem předběhl dobu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
09freds Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Ahoj,je to řešitelné Akorát sponu 23 mm asi nesezenes, tak bych to řešil šířkou 23 mm u stezejek a postupně přejít na 22. Prošití je proveditelné, akorát výběru nějakou kůži a pošlu fotky. H Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Neee, slzi mi oci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
09freds Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Ahoj,je to řešitelné Akorát sponu 23 mm asi nesezenes, tak bych to řešil šířkou 23 mm u stezejek a postupně přejít na 22. Prošití je proveditelné, akorát výběru nějakou kůži a pošlu fotky. H Sory,stala se chyba. Prosím smazat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechanickéhodinky Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Já mám Phoibos, stále testuji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Já mám Phoibos, stále testuji..Ale nie su na kozi;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Pekna kuze, ma takovej gumovej look. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechanickéhodinky Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 zatím ne Ale nie su na kozi;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Taak. Ted me vsichni zabte. Pilotni Rios Chesterfield na mych Seikach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Taak. Ted me vsichni zabte. Pilotni Rios Chesterfield na mych SeikachNapíšu to upřímně - vypadá to děsně, ale pokud se ti to líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Koukám, že se vlákno dostalo do polohy, kdy sem někdo čas od času hodí více nebo méně odvážnou kombinaci potápek na kůži a dostane se mu vic kritiky než pochval. Pokud je kritika na místě, proč ne, každý tu jde s kůží na trh, a kombinace leteckého řemenu s cvočkama a skoropotápek je fakt neotřelá. Chtěl bych se ale pokusit vrátit vlákno původnímu účelu - pěkným kombinacím skutecných potápek a kožených řemenů. Zkuste si znovu projít pár prvnich stran, inspirace je tam dost. Argument, ze potápky na kůži nepatří, se tu opakovaně rešil a myslím, ze i vyřešil - je to jen zbytečné dogma a jeho nesmyslnost potvrzují všeobecně uznávané výjimky (Panerai, Squale, LLD, skindivery obecně, vintage suby a další...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Mne zaujala tato kombinace- myslím, že kůže k bronzu a hnědému ciferníku pasuje skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Nooo, já věděl, že vzbudím vlnu odporu, ale aspoň to tu trochu ožilo :-o). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Tak já dnes tento kompresor od Prometheusu na klasickém koženém řemenu (originál Revue Thommen). Nosí se mi do kanclu líp než na tahu, jsou lehčí a taky to z nich dělá víc kanclpotápky, i když mají 300m... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Mne zaujala tato kombinace- myslím, že kůže k bronzu a hnědému ciferníku pasuje skvěle. Za mě je to povedená kombinace, ale bronz stejně s ničím jiným moc spárovat nejde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zswolf Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Na tahu mi přijdou "tuctové"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 padi zelvy a rejnok - podle me jim to spolu sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) Docela to jde, imo. Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se