African Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Jak jsou na tom obecně boty značky AKU?Samozřejmě jak který model, něco se už také nepovedlo, ale například Aku Conero GTX, jejich vlajková loď kterou dělají dlouhá léta je jedna z nejlepších bot co jsem kdy měl. Teď jsem si ji po letech koupil po druhé :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Konkrétně se zajímám o Pilgrim. Ještě jsou ve hře Lowa Zephyr, ty už jsem ponosil a byl spokojený. Možná si půjdu v květnu ?zablbnout? na tři týdny do Afriky, tak koukám po nějakých pouštních pohorkách s nízkou hmotností a které něco vydrží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 (upraveno) Kam do Afriky jestli se můžu zeptat? Aku se mnou byli v Africe několikrát a Air800 je super vzdušný materiál, který dokáže velmi dobře větrat i u GTX boty. Ta co postuješ je na Afriku úplný ideál.... :-) Ale ta Lowa je samozřejmě taky asi v pohodě. Upraveno 2. února 2019 uživatelem African
moco Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 (upraveno) Kam do Afriky jestli se můžu zeptat? Aku se mnou byli v Africe několikrát a Air800 je super vzdušný materiál, který dokáže velmi dobře větrat i u GTX boty. Ta co postuješ je na Afriku úplný ideál.... :-) Ale ta Lowa je samozřejmě taky asi v pohodě. Upraveno 2. února 2019 uživatelem moco
noro.svk Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 (upraveno) Lowa Upraveno 2. února 2019 uživatelem noro.svk
noro.svk Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 (upraveno) Aj ja nosim Lowa ,jedne mam do prace vydržim v nich cely deň, dalšie na doma a ešte jedny do rezervy , prve mi vydržali 10rokov až kym som zodral podošvu, chodil som v nich denne leto ,zima. Nove som kupoval v muničaku.https://www.municak.sk/lowa-takticka-obuv-zephyr-lo-gtx-cierne-3105890999/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. února 2019 uživatelem noro.svk
MIREK98 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Konkrétně se zajímám o Pilgrim. Ještě jsou ve hře Lowa Zephyr, ty už jsem ponosil a byl spokojený. Možná si půjdu v květnu ?zablbnout? na tři týdny do Afriky, tak koukám po nějakých pouštních pohorkách s nízkou hmotností a které něco vydrží.Ahoj Kdyby si koupil ty Aku, tak se prosím poděl o dojmy. Ty co si vybral nemají myslím GTX, proto se mi líbí. Nedávno začal Aku testovat Soldato team (černé s GTX), dávali pár fotek na FB
TLD Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Afri, kamarade, dopadl jsem stejne jak Ty. Koupil dalsi Conera :)Presto, ze s prvnima byl trosku problem hned z kraje, tak jsou neznicitelny. Kdyz jsem chtel novy boty, vzal jsem uzasny Salomon Quest skoro za bura, paradni bota, ale po par mesicich se zacala sypat. Kdyz mne vratili penize, tak jsem neexperimentoval a vzal opet conera. Maj malinko tmavsi odstin jinak stejna bota. Ty stary taham kolem domu, na drevo atd, novejsi mam uz treti sezonu a super. A kdyz se clovek trefi do akce, tak paradni pomer cena X vykon.
moco Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 (upraveno) Ahoj Kdyby si koupil ty Aku, tak se prosím poděl o dojmy. Ty co si vybral nemají myslím GTX, proto se mi líbí. Nedávno začal Aku testovat Soldato team (černé s GTX), dávali pár fotek na FBJo, jde mi právě o absenci GTX, což oba modely splňují (jinak většina bot označených jako desert by to tak měli mít). Jinak bych uvítal i třeba černé modely bez GTX, protože jsem měl 2x zephyry a stejně do nich teklo, teď čekám na příležitost abych otestoval Löwa renegade jak jsou na tom, četl jsem, že do nich teče skrz podražku, protože GTX membrána není udělaná jako botička, ale GTX není ve spodní části přítomen. Já mám na GTX fakt smůlu, takže už se tomu nebudu divit. Pokud ty AKU poridim, tak se podělím. Upraveno 2. února 2019 uživatelem moco
MIREK98 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Že se dělají Zephyry bez GTX je pro mě příjemné překvapení . Bez GTX je celá nová řada od Prabosu Zelená zóna
moco Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Že se dělají Zephyry bez GTX je pro mě příjemné překvapení . Bez GTX je celá nová řada od Prabosu Zelená zónaPrabos raději ne
MIREK98 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Osobní zkušenost s nimi nemám, ale zrovna na tuhle řadu jsem nenašel jedinou stížnost. Na vybaven.cz je článek o jejich vývoji
moco Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Osobní zkušenost s nimi nemám, ale zrovna na tuhle řadu jsem nenašel jedinou stížnost. Na vybaven.cz je článek o jejich vývojiJá jsem zaujatý
Geodet Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Prabos je shit. Používal jsem je do práce, ale už druhý se mi po chvíli rozpadly. Tak s nima končim. Momentálně nosim Salomony a super.
moco Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Prabos je shit. Používal jsem je do práce, ale už druhý se mi po chvíli rozpadly. Tak s nima končim. Momentálně nosim Salomony a super.Koukal jsem na ty jejich turistické boty a vypadají jak pracovní, jako nevím, kdo tohle může kupovat, tohle maximálně nafasovat od zaměstnavatele.
African Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 (upraveno) Tak to jsi borec :-) Já bych do toho nešel ani za mák....nesnáším když mě někdo buzeruje :-) Upraveno 3. února 2019 uživatelem African
geometr Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Prabos je shit. Používal jsem je do práce, ale už druhý se mi po chvíli rozpadly. Tak s nima končim. Momentálně nosim Salomony a super.Jaký? Jak dlouho je máš a vypadaj, že něco vydržej?
moco Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Tak to jsi borec :-) Já bych do toho nešel ani za mák....nesnáším když mě někdo buzeruje :-)Někdo to dělat musí
azeppelin Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Aj ja nosim Lowa ,jedne mam do prace vydržim v nich cely deň, dalšie na doma a ešte jedny do rezervy , prve mi vydržali 10rokov až kym som zodral podošvu, chodil som v nich denne leto ,zima. Nove som kupoval v muničaku.https://www.municak.sk/lowa-takticka-obuv-zephyr-lo-gtx-cierne-3105890999/Chtěl jsem je vzít, ale prý se strašně rády trhají.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se