wawrik Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 @Prochy68 Ja som jedny merinové mal, ale nevyhovovali mi - potil som sa v nich o dosť viac, ako v mojich obľúbených Smartwooloch Hiking Heavy, pritom spôsob tkania aj slučky vyzerali totožne. Ale to ti aj tak povie prd, čo jednému vyhovuje, druhý naopak vyhľadáva, takisto záleží aj od konkrétnej ponožky jednej a tej istej značky... Northman ako taký je celkom v pohode. Inak mám dojem, že sa robia v CZ, čo je rozhodne plus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 před 3 minutami, wawrik napsal: @Prochy68 Ja som jedny merinové mal, ale nevyhovovali mi - potil som sa v nich o dosť viac, ako v mojich obľúbených Smartwooloch Hiking Heavy, pritom spôsob tkania aj slučky vyzerali totožne. Ale to ti aj tak povie prd, čo jednému vyhovuje, druhý naopak vyhľadáva, takisto záleží aj od konkrétnej ponožky jednej a tej istej značky... Northman ako taký je celkom v pohode. Inak mám dojem, že sa robia v CZ, čo je rozhodne plus. Ja myslel obecne jako znacka, jeste jsem o nich neslysel, vezmu asi 8 druhu a uvidim. To ze se delaji u nas, je taky plus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Někdy v zimě jsme tu Northman řešili, myslím [mention]moco [/mention] je chválil a dával na ně tip.Já si na základě toho pořídil Heavy Trekking Merino a Trekking Light Merino a poměr cena výkon za mě dobrý. Heavy Trekking jsem nosil prakticky celý zbytek zimy na trajdačky se psem, jsou tak akorát tlustý, že to dáš do klasické zimní trekové boty. Zkoušel jsem i ty Arctic Merino ale to byl overkill (jsou mega velký a mega teplý, potřebuješ min o číslo větší boty). Light trekking jsem měl jen jednou na kratším výletě, takže nemůžu moc hodnotit, jejich čas teprve přijde ale sedí dobře a jsou pohodlný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 České Sherpax, teď se firma přejmenovala na Apasox. Mám od nich ponožky různého materiálového složení od bavlny přes syntetiku po merino. Na zimu preferuji merino a syntetiku, obecně na túry bavlnu vynechávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Northman mám ty arctic a pak ty heavy trekking, používám oboje v zimě. Ty Arctic jsou fakt huňaté bačkůrky dobré na stojáka na vánoční trhy, ale já je používám v kombinaci (jako druhou vrstvu) s tenkými ponožkami od voxx (sillprox) do kožených pohorek B/C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 (upraveno) Už nemohu editovat.... Ještě bych doporučil mnou výše zmíněné, taky české, ponožky Voxx z vlákna Silprox (nějaká umělýma ze stříbrem). Jsou to fusekle za pár kaček, ale jsou to jediné ponožky, které mě neodírají. Mám je vyzkoušené ve skialpech, v ledních bruslích, kolečkových bruslích, těžkých pohorkách a matlal jsem v nich 3 týdny v mokru v jihoamerické džungli s těžkým báglem (střídal jsem jen dva páry) a vše bez puchýře. Vyzkoušel jsem o mnoho dražší značky jako je např. X-bionic, ale jen Woxx prošly bez ztráty kytičky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. července 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Voxx jsem bral posledne celou krabici, ale jestli i tyhle nevim, schvalne kouknu a pripadne koupim. Ty by me zajimaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Díky @African za tip..super botky, jako v bavlnce. A jestli má někdo širokou nohu a vysokej nárt jako já, tak můžu ujistit, že pro Akyra GTX žádnej problém.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Dawe, budes spokojenej. Ja na lasportivu nemuzu rict kriveho slova. Na rozdil od Inov. Dle recenzi, kdyz sem vybíral super vydrz, super podrazka, v podstate genialni bota... Jj, podrazka je vazne dobrá, tkanicky super, drzej, bota lehoucka, pohodlna... 15.5. To bylo rok co je nosim. Mame psa, chodim kazdej den 2x, za kazdeho počasí. Ale střídám 3-4 pary bot dle podminek. Tydle boty 95% znaly pouze les a louky. V podstate zadne sutry. Sem doufal, ze za cenu + 4litry daj vic... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Zasilka dorazila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 (upraveno) Řeší se zde kde co z vybavení na hory, tak se pochlubím dnešním nákupem (třeba dám i někomu tip na užitečnou věc), ....taška, co mi udělala velikou radost. Není to nic s čím by člověk chtěl chodit po horách, ale na takovéto domácí cestování a hrubé zacházení paráda. https://www.singingrock.cz/tarp-duffle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. srpna 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 před 21 minutami, moco napsal: Řeší se zde kde co z vybavení na hory, tak se pochlubím dnešním nákupem (třeba dám i někomu tip na užitečnou věc), ....taška, co mi udělala velikou radost. Není to nic s čím by člověk chtěl chodit po horách, ale na takovéto domácí cestování a hrubé zacházení paráda. https://www.singingrock.cz/tarp-duffle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já minulý rok v Decathlonu tyto. Zatím spokojenost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Dnesni prirustek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 La Sportivy jedou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Moje prvni a beda vam, jestli mi to v nich nepujde Maji docela velkej drop (9mm), tak jsem zvedavej jak se s tim poperu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Mají, já z nich nadšený nejsem... za mě spíš na běh než turistiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Tak primarne na beh jsou urcene, ja uvidim, o vikendu Krkonose je proveri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Step Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Já z nich nadšený jsem ... a naopak, pro mě jsou spíš na turistiku, na běh mi přijdou zbytečně těžké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Tak ja v nedeli napisu, jak jsem z nich nasranej/nadsenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Sto lidí, sto chutí koukám Já si je upřímně s báglem na zádech na nějáký serioznější trek také nedokážu představit, protože je to měkká bačkora, mám radši pevnější obuv kde je noha víc stabilní. Ba naopak mě vyhovůjí na lehkou turistiku a běh...přesně na to, na co jsou vlastně mířené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se