Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dalsi uspesny obchod s timto gentlemanem. Jako vzdy vse v nejlepsim poradku, hodinky mi privezl az domu. Bezva pokec. 

Dekuji a doporucuji  :notworthy:  :cheers:

• po měsíci...
  • Odpovědi 129
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A je to tady zas :-). Ja uz vlastne kupuju hodinky jen od Farkyho :-). Spolehlivost, ochota, zkratka vic nez obchod. Proste chlapik jak ma byt. Ja dekuji a na 130% doporucuji.

• po měsících...
Odesláno

Prodával jsem farkymu modrej řemen. Kterej byl nakonec šedej. Naštestí vzhledem k barvě hodinek to i tak pasovalo a nedostal jsem za to přes hubu :D díky a doporučuju

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Po dlouhé době obchod na fóru a zrovna tak super, to prostě potěší. Místo slibů a nějakého zbytečného dohadování, rovnou činy, co víc by si mohl člověk přát. Díky za super obchod, i pokec byť jen po telefonu a třeba někdy i na viděnou.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Farky je pohodář, přes všechny mnou vymyšlené komplikace :) byl obchod zcela bez problémů, palec nahoru!

• po 4 týdnech...
Odesláno

Rozšiřuji zástupy spokojených kupujících/prodávajících. Spáchali jsme menší nehodinkovou transakci a samozřejmě naprosto v pořádku. Díky.

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ze své podstaty komplikovanější obchod, ke kterému bylo třeba spousta papírů a důvěry, klapnul díky Vladanovi na výbornou a bez zádrhelu. Díky velice za bezva přístup, bylo mi ctí a budu se těšit třeba zase někdy příště. 

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...