Xenomorfus Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Dalsi uspesny obchod s timto gentlemanem. Jako vzdy vse v nejlepsim poradku, hodinky mi privezl az domu. Bezva pokec. Dekuji a doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 A je to tady zas :-). Ja uz vlastne kupuju hodinky jen od Farkyho :-). Spolehlivost, ochota, zkratka vic nez obchod. Proste chlapik jak ma byt. Ja dekuji a na 130% doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Prodával jsem farkymu modrej řemen. Kterej byl nakonec šedej. Naštestí vzhledem k barvě hodinek to i tak pasovalo a nedostal jsem za to přes hubu díky a doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Obchod prebehol hladko. Solídny člen. Doporučujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Rychla domluva, rychlej obchod, vsechno v pohode, muzu jen doporucit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Tož co dodat? Pohodář, chronomagor a rovný chlap. A tak je to spravne, tak to ma byť ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Blesková domluva, super posezení a pokec. Díky za obchod a vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Moc díky za obchod, rychlost, domluva vše perfektní za mě velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Jednoduchý a rychlý obchod. Moc díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Připojuji se k zástupům chválících. Blesková platba, bezvadná komunikace. Co víc si přát. Za mě vše perfektní. Díky. Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Po dlouhé době obchod na fóru a zrovna tak super, to prostě potěší. Místo slibů a nějakého zbytečného dohadování, rovnou činy, co víc by si mohl člověk přát. Díky za super obchod, i pokec byť jen po telefonu a třeba někdy i na viděnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Farky je pohodář, přes všechny mnou vymyšlené komplikace byl obchod zcela bez problémů, palec nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Rozšiřuji zástupy spokojených kupujících/prodávajících. Spáchali jsme menší nehodinkovou transakci a samozřejmě naprosto v pořádku. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Trochu se zpožděním, ale přesto...obchodovat s Farkym je radost a zábava, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 To byla rychloakce. V neděli jsem napsal a v úterý mám hodinky na ruce. Díky za rychlý obchod, vše proběhlo dle domluvy a na 110%. Rád si to někdy zase zopakuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Tady neni o cem. Vrele doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveSty Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Velmi rychlá akce, super domluva a expresní zaslání hodinek v perfektním stavu Budu se těšit na případné (a asi i pravděpodobné) další obchody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 Farky je stálice zdejšího Fora. Kdykoliv zase někdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Ze své podstaty komplikovanější obchod, ke kterému bylo třeba spousta papírů a důvěry, klapnul díky Vladanovi na výbornou a bez zádrhelu. Díky velice za bezva přístup, bylo mi ctí a budu se těšit třeba zase někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Děkuji za dobrý obchod a zase někdy.Vše na výbornou a proto mohu doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se