Lobber Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února před 1 hodinou, Bert napsal: Přátelé, já vím, je teprve únor. Ale pro jistotu bych zahájil peněžní sbírku na hodnotný vánoční dárek pro @bohus76 ..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A myslíš, že si to zaslouží ??? Možná bych mu naordinoval dlouhodobější detox !!!
Jeronimo Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února před 11 hodinami, bohus76 napsal: Vím, že bych mohl být "vykoštěn" Ale musím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Docela povedený Latte art.
bohus76 Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Já to věděl, že mi Bert bude závidět i trochu toho kafe
Lobber Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Má někdo zkušenost z touto pražírnou ??? někdy malinko “zaprasím” a skočím do něčeho ochuceného . A teď jsem byl na výšlapu s hafanem u Černého jezera a na parkovišti měli super kavárnu z maringotky se zákusky . A dělali kávu od CandyCane a konkrétně toto … https://www.candycane.coffee/produkty/los-guaduales-kolumbie celkem mě zaujala svou silou a kyselostí kávy šmrncnutou těmi citrusovými plody … Jako není to na každodenní pití , ale pro takové to vystoupení ze stereotypu celkem zajímavý :0)!
Jocker Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna V 22. 2. 2026 v 20:35, Jeronimo napsal: Docela povedený Latte art. Logrart 1
Dagoberd Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Ahoj! Kafe z Alzy není sice slow-moving (doručení do druhého dne) a nesplňuje patrne poslední trendy v oblasti hipster kavárenského stylu, ale fakt mě chutná a to je důležitý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavo_ Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Nemá někdo tip na prověřený německý e-shop kde by se dal koupit kávovar Jura E8 (ED) a zasílali do Česka? zatím jsem jen koukal na srovnávač idealo.de a cena by se měla pohybovat kolem 1000€ tj o cca 5 tis míň než se prodává u nás... předem díky
jore1 Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna před 4 hodinami, pavo_ napsal: Nemá někdo tip na prověřený německý e-shop kde by se dal koupit kávovar Jura E8 (ED) a zasílali do Česka? zatím jsem jen koukal na srovnávač idealo.de a cena by se měla pohybovat kolem 1000€ tj o cca 5 tis míň než se prodává u nás... předem díky Založ si schránku na https://www.mailboxde.cz/ v Německu je většinou doprava zdarma a tady se platí myslím 120 Kč za službu a poštovné ČP. Ověřeno, používám již několik let a bez problému. Moje první objednávka též byl kávovar JURA a cenově mnohem výhodněji. 2
Conrad Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna před 15 hodinami, pavo_ napsal: Nemá někdo tip na prověřený německý e-shop kde by se dal koupit kávovar Jura E8 (ED) a zasílali do Česka? zatím jsem jen koukal na srovnávač idealo.de a cena by se měla pohybovat kolem 1000€ tj o cca 5 tis míň než se prodává u nás... předem díky Kde jsi to našel, na Heurece je Jura 8 za 25 990 to je cca 1066 euro.
pavo_ Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna před 34 minutami, Conrad napsal: Kde jsi to našel, na Heurece je Jura 8 za 25 990 to je cca 1066 euro. to je starší verze (EC) já bych raději novější (ED) a ta je za 30
Koprisalov Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna V 19. 4. 2026 v 9:52, pavo_ napsal: to je starší verze (EC) já bych raději novější (ED) a ta je za 30 Jaký je v nich rozdíl prosim tě. Zrovna se taky chystám objednávat Juru z De. Diky
pavo_ Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna před 30 minutami, Koprisalov napsal: Jaký je v nich rozdíl prosim tě. Zrovna se taky chystám objednávat Juru z De. Diky tady je to popsané 1
AlfGS Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna (upraveno) V 18. 4. 2026 v 17:59, pavo_ napsal: Nemá někdo tip na prověřený německý e-shop kde by se dal koupit kávovar Jura E8 (ED) a zasílali do Česka? zatím jsem jen koukal na srovnávač idealo.de a cena by se měla pohybovat kolem 1000€ tj o cca 5 tis míň než se prodává u nás... předem díky Co tohle? Borec sice uvádí EB ale dle designu je to podle mě ED ... 4 měs. starej https://elektro.bazos.cz/inzerat/217436631/zanovni-jura-e8-piano-whitesilver-v-zaruce-bohate-pri.php Upraveno 21. dubna uživatelem AlfGS
pavo_ Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna před 3 hodinami, AlfGS napsal: Co tohle? Borec sice uvádí EB ale dle designu je to podle mě ED ... 4 měs. starej https://elektro.bazos.cz/inzerat/217436631/zanovni-jura-e8-piano-whitesilver-v-zaruce-bohate-pri.php to vypadá zajímavě...díky
Roland Sands Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Kávovar ukrytý v malé kavárně Meet The Man Behind the World’s Smallest Coffee Shops Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AlfGS Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna před 1 hodinou, Roland Sands napsal: Kávovar ukrytý v malé kavárně Meet The Man Behind the World’s Smallest Coffee Shops Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nevím, no ale mě se to teda nelíbí, je to jak "pěst na oko" ... ale sto lidí sto chutí 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se