huhu4d Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Na dovolenke drip od Ace-a. Chuti mi viac cez dripper ako espresso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Jo Tanzanie od Ace je luxus.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Whiskey in the jaaaaarr, muj recept .. filtr od redace smichat s jackem. ...Intoxikace alkoholem a kofeinem zapricini ze vam bude driv blbe a usetrite... Just sayin' Takže něco jako Bič Boží?---Ale proč sem lezu: Pořídil jsem si džezvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Jsem kávoamatér, občas kapsle a zcela laicky, mi příjde třeba espreso kdekoli v Chorvatsku lepší než v restauracích u nás. Ale piju ho opravdu málo, obzvláště na soudy.Mám dotaz, kde si dát v Praze nějakou extra pecku, něco srovnatelného, co tady jedete na těch kosmickejch mašinkách ? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Jsem kávoamatér, občas kapsle a zcela laicky, mi příjde třeba espreso kdekoli v Chorvatsku lepší než v restauracích u nás. Ale piju ho opravdu málo, obzvláště na soudy.Mám dotaz, kde si dát v Praze nějakou extra pecku, něco srovnatelného, co tady jedete na těch kosmickejch mašinkách ? Děkuji.Alza espresso bar od doubleshotu. Ty dortiky sou ze nejakych eko-bio sracek, ale kafe maj super. https://www.google.com/maps/uv?hl=en&pb=!1s0x470b94afd1323b7d%3A0x68a192ad46caa036!2m22!2m2!1i80!2i80!3m1!2i20!16m16!1b1!2m2!1m1!1e1!2m2!1m1!1e3!2m2!1m1!1e5!2m2!1m1!1e4!2m2!1m1!1e6!3m1!7e115!4shttps%3A%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipPuBsNSoxFkQqzSny6XhUT3GWvoLzBE2KQ0qGG4%3Dw213-h160-k-no!5salza%20espresso%20bar%20-%20Google%20Search!15sCAQ&imagekey=!1e10!2sAF1QipPuBsNSoxFkQqzSny6XhUT3GWvoLzBE2KQ0qGG4&sa=X&ved=2ahUKEwisi-CfpbDjAhUGExQKHUsoC6wQoiowCnoECA8QBg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Díky,zastavím se tam, chci vyzkoušet, jestli to poznám a chytne mě to, nebo zůstanu u občasného Nespressa. Jakože jestli Romanée Conti, nebo krabičák :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Jakože jestli Romanée Conti, nebo krabičák :-))Aby te to chytlo tak si kup domu frenchpress nebo dripper, nejaky cerstvy kafe (opravdu na filter, klidne v tom doubleshotu az tam budes, maj tam super kafe ale trvej na tom nejcerstvejsim, nic co je 3 tydny stary nechtej) a kazdy rano si udelej cerstvy kafe, za mesic se vrat k nespressu a zkus to vypit. Pak to prijde samo a budes zkouset vsechno mozny pac uz to budes IMHO videt uplne jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Jo "propít" se k lepšímu. Chápu.Když já si dám tak jedno za týden.... Ale aspoň zkusím ochutnat, díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Jo Tanzanie od Ace je luxus..já s manželkou jsem si zase oblíbil Rwandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Jo "propít" se k lepšímu. Chápu.Když já si dám tak jedno za týden.... Ale aspoň zkusím ochutnat, díky :-)Se někdy stav, já ti namelu. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Se někdy stav, já ti namelu. ;-)Jo a budu pít brčkem už jen proteiňák :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xTipo Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 Takže něco jako Bič Boží?---Ale proč sem lezu: Pořídil jsem si džezvu. Screenshot_2019-07-08-22-03-29-494_com.miui.gallery.pngDžezva, to je panečku věda připravit kávičku. Na čem to vaříš? Viděl jsem ze to dělají v jakési pískové lázni aby zachytavali protékající pěnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Nekupoval někdo z vás kafe na alze? Mají tam teď to jejich kafe za půlku, tak uvažuju že bych tu kilovku zkusil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Dovolenou mimo "civilizaci" jsem přežíval na kávě v kavárnách a na džezvě, kterou jsme si vezli i s naší oblíbenou kávou a dalo se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Aby te to chytlo tak si kup domu frenchpress nebo dripper, nejaky cerstvy kafe (opravdu na filter, klidne v tom doubleshotu az tam budes, maj tam super kafe ale trvej na tom nejcerstvejsim, nic co je 3 tydny stary nechtej) a kazdy rano si udelej cerstvy kafe, za mesic se vrat k nespressu a zkus to vypit. Pak to prijde samo a budes zkouset vsechno mozny pac uz to budes IMHO videt uplne jinak. Dripper mám a chytlo mě to. Jaký doporučuješ mlýnek? já mám zatím jen obyčejný Bosh za 300 kč, ten mele asi moc jemně a směs je velikostně nejednotná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Na filtr pouzivam uz asi 8 let Baratza Encore, pokud uz elektrickej. Ale jako doporuceni to moc neber, nic jinyho vyzkousenyho nemam. Kdysi to bylo dobry cena/vykon ratio, dnes se jiz neorientuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Na domace kafe som kupil Comandante C40, oproti Hario Skerton výrazný posun, rýchlosť mletia super, kým zovrie voda mam namleté.Kľuka má len veľmi malý odpor, rovnomerne zomleté, krokovové nastavenie postačuje na ručné Flair espresso i Hario Vario filter. Retencia minimálna, ale chce to 2 kvapky vody ako tu vyššie radili. Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 předpokládám kvůli elektrostatice? ... ale chce to 2 kvapky vody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Ano, kvoli tomu, dve kvapky a nechyta sa kafe ani na sklenu misku Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xTipo Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Dripper mám a chytlo mě to. Jaký doporučuješ mlýnek? já mám zatím jen obyčejný Bosh za 300 kč, ten mele asi moc jemně a směs je velikostně nejednotná. Ahoj Dripper máme taky a jsem maximálně spokojení. Jinak mlýnek máme Hario..jsou dvě velikosti, takže výběrem si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se