Pepino777 Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Na mokka konvičku by mohlo stačit nějaké hario. Má dobrý poměr cena/výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 před 1 hodinou, montemar napsal: nejak me prestalo bavit nespresso.. poradi nekdo zacatecnikovi? co tohle: https://www.kafeking.cz/produkt/lelit-pl-42/ nebo neco v podobne cenove relaci.. diky Ahoj, Urcite nie kombinovany kavovar s mlyncekom. Inak Lelit paka je ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 (upraveno) Upraveno 13. srpna 2020 uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 V 13. 8. 2020 v 19:48, Pepino777 napsal: Na mokka konvičku by mohlo stačit nějaké hario. Má dobrý poměr cena/výkon. na konvičku mi v pohodě stačil i Tramp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Před hodinou, Effe napsal: na konvičku mi v pohodě stačil i Tramp Tak..... ta moje sice není značková, ale poměr cena výkon... https://www.nasenadobi.cz/moka-konvice-mini--0-2-l/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 proč ne , jestli se tam káva nepřepaluje než začne chrchlat tak je to stejně o surovině ...Bialetti je klasika , tam se člověk nesplete....dobrá je kupodivu i Tescoma Paloma , se slzou v oku vzpomínám na nějakou neznámou italskou značku , kterou mi dcera "vypucovala" v myčce...hliník dostal slušně na prdel a odstěhoval se .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 před 11 minutami, Effe napsal: proč ne , jestli se tam káva nepřepaluje než začne chrchlat tak je to stejně o surovině ...Bialetti je klasika , tam se člověk nesplete....dobrá je kupodivu i Tescoma Paloma , se slzou v oku vzpomínám na nějakou neznámou italskou značku , kterou mi dcera "vypucovala" v myčce...hliník dostal slušně na prdel a odstěhoval se .... Tak hlavní je nedávat studenou vodu a mít mírný plamen..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Mám Tescomu Monte Carlo na 4 šálky a dělám si standartně 2dcl kafák max spokojenost. Chtěl jsem nerez a indukci, tak padla volba na tohle. Pravdou je, že kréma z toho neleze, zítra ještě zkusím teplou vodu, zatím jsem dával vždy studenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Já dávám buď horkou, nebo nejdřív ohřeju vodu ve spodku a pak zašroubuju, nechám kafe maličko spařit a pak dávám na plamen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Delejte jak myslite, ale i v te "blbe" konvicce jsem poznal rozdil v chuti Tramp vs Porlex mini. Naopak cim hrubsi mleti, tim vic se pozna rozdil v mlyncich-ty horsi maji vetsi rozptyl velikosti castecek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Hm, a jaký doporučujete mlýnek k mokakonvičce? Já si zatím nechám semlít tam kde kupuji kávu, a kupuji menší množství. Třeba mě to někam posune... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Si vyber : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Pokud za to nechceš dát velký prachy tak za mě Porlex Mini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 před 9 hodinami, ggrand napsal: Delejte jak myslite, ale i v te "blbe" konvicce jsem poznal rozdil v chuti Tramp vs Porlex mini. Naopak cim hrubsi mleti, tim vic se pozna rozdil v mlyncich-ty horsi maji vetsi rozptyl velikosti castecek. Proboha, nemůžeš přeci srovnávat letitý mlýnek Tramp se značkovým mlýnkem za 1800 stovek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 (upraveno) Letity? Dyt se prodava i ted. Tim chci rict, ze je rozdil i mezi porlexem a mlynkama za 5k Upraveno 15. srpna 2020 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 No jo, ale to už s tím původním nemá nic společného, ten je krásný i teď Jsem rád, že jsem ho sehnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glob Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Já mám několik druhů nových Lodos mlýnků, jeden starý nástěnný taky od nich, ale to se ještě firma jmenovala Garantie B.O. Pak mám i Porlex. Ale postupem času jsem dospěl k názoru, že elektrická Wilfa dosáhne stejného výsledku a jsem moc spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 před 2 hodinami, Lynx12 napsal: No jo, ale to už s tím původním nemá nic společného, ten je krásný i teď Jsem rád, že jsem ho sehnal Ne, je to skoro to same. Mam stary i novy. Mluvim o modelu Tramp. Dobre vedi, proc prodavaji rucky zvlast-praska jim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Po shlédnutí několika recenzí včetně Hofmanovic jsem nedávno na chalupu koupil Timemore Chesnut C2 za cca 1.1k na Ali. Moc jsem od něj nečekal, ale Hario od té doby slouží jako lapač prachu... Pěkná recenze na starší verzi zde: https://www.kafeplac.cz/blog/srovnavaci-test-mlynku-timemore-c1-vs--comandante-c40-mk3/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Kde si ho bral tak levně, na jakým obchodě Ali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se