jovani Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 (upraveno) tradicne, predvianocne ... Upraveno 2. prosince 2016 uživatelem jovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 (upraveno) Upraveno 2. prosince 2016 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Má někdo zkušenosti s mlýnky Lodos? Zkusil bych od nich model 2015, nebo někdo doporučí něco jiného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 já si teď koupil u vietnamců překapávač phin. Taková blbost za pár korun a je to skvělé. Obvykle v práci používám frenchpress ale teď mám kafe které z něj nebylo nic moc. Teď jedu v tom plecháčku a je to úplně jiná chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 taky mám vietnamský plecháček,dostal jsem k tomu vzorek vietnamské kávy a chutnala zajímavě,nechal jsem to překapat do salka,prý to tak nějak dělají..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Má někdo zkušenosti s mlýnky Lodos? Zkusil bych od nich model 2015, nebo někdo doporučí něco jiného? Mám od nich 20 let takový obyčejný plastový mlýnek a pořad slouží. Za mě tedy spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Já teda za etalon ručních mlýnků vždycky považoval Hario ale Lodos jsou taky fajn, i ten plastovej za pár korun funguje moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 já si teď koupil u vietnamců překapávač phin. Taková blbost za pár korun a je to skvělé. Obvykle v práci používám frenchpress ale teď mám kafe které z něj nebylo nic moc. Teď jedu v tom plecháčku a je to úplně jiná chuť.Ja ho mám už delší dobu a nemůžu si na něj stěžovat, kafe mi z toho chutná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 novy budik ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Já teda za etalon ručních mlýnků vždycky považoval Hario ale Lodos jsou taky fajn, i ten plastovej za pár korun funguje moc dobře. Na Hario jsem koukal, ale ty plastové díly nevypadají zrovna moc trvanlivě. Také jsem četl, že na něm statickou elektřinou zůstává zbytek kávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Já mám par dnů Porlex mini a spokojenost. (Plast abys pohledal) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej80 Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Liqid... Hario mi nekolikrat spadl a je cely. Problem je spis s pomerne mekkou osou, ma tendenci se vyzvejkat u kliky. Lodos mam, ale ten se zase porad rozjizdi, casto je ho potreba prenastavit na puvodni hrubost. U fp je to asi jedno, ale pro ostatni pripravy nic moc. Porlex mini je asi nejlepsi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Já mám par dnů Porlex mini a spokojenost. (Plast abys pohledal)Je tam i kovový uchycení otáčecího mlecího kamene které je na ose nad štelovacím šroubem (ten bazmek mezi šroubem a tím mlecím kamenem)? To mi naposled odešlo docela brzo na jiným mlýnku honosícím se, že je kovovej (bazmek byl plastovej). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 (upraveno) Zrovna melu, tak pár obrázků:Plastový je držák osy (pohled zvrchu- černý)A "bazmek" pod Šroubek asi taky... Upraveno 11. prosince 2016 uživatelem nettopejr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Vypadá plastově, ale u týhle značky snad bude kvalitnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Taky mám porlex a jsem spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Mam ten normalny (nie mini) Porlex, uz asi 4 mesiace denneho mletia a nerozpadol sa... len kluka mi pri mleti vyskakuje viac ako za nova a uz mi to zacina vadit.Kolega ma doma Harjo Skerton, tam je kluka napevno... ale nejak prestal mliet po par mesiacoch, po komplet rozobrati/precisteni zvladne 2-3 kavy a zas prestane = reklamacia, caka na novy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Mám Hario Mini Mill Slim už nějakej ten rok a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DTfan Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Velmi dobrá káva. Jemná kyselinka. Výrazná chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Primacafe má do ledna pauzu. Nějaká dobrá alternativa, kde by mi stihli poslat kafe ještě mezi svátky? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se