gorlo Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 A mě zrovna pražírna ve Znojmě vůbec nenadchla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Zrovna jsem si dal k snídaní Nespresso z kapsle Lavazza koupené minulý týden v německém Lidlu a je to snad poprvé, kdy jsou tyto "OEM" kapsle chuťově srovnatelné s originálem včetně pěkné cremy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Už zase začínám vymýšlet kafařské kraviny. Nechcete někdo koupit mého Rocketa R58 z 11/2013? Dvě mašiny doma prostě mít nemůžu. A nebo mi to někdo rozmluvte, že to Marzocco je vlastně vo ničom :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Chlapi, potřebuji poradit nějaký automat espresso do práce. V té bývalé bezvadně fungovala Jura F50, ale ta se bohužel už nevyrábí. Počet káv denně cca 6-15. Rád bych něco do 25k. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Mám už třetím rokem Miele cm 6310 . Naprosta spokojenost v akci se dá sehnat kolem 25. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 My pijeme o vikendech doma tuhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Chlapi, potřebuji poradit nějaký automat espresso do práce. V té bývalé bezvadně fungovala Jura F50, ale ta se bohužel už nevyrábí. Počet káv denně cca 6-15. Rád bych něco do 25k. DíkyMěnit Jura za cokoli jiného je blbost, u nas na pobočce mame tu nejmenší juru 3 rok a děla tak 30-50kafi denně bez problému... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Ok. Jura potvrzena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 A co kavovary NIVONA? Mate nekdo? Nedavno jsem v prodejne elektro ocumoval a prodavac, ze jedine tohle, na ostatni co tam ma vubec nemam koukat atd. No vychvalil to tam az do nebe, jediny co si pamatuju a prislo mi to jako dobry, ze se da vyndat cela sparovaci jednotka, kterou pak muzete proplachnout a vycistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Nivonu jsem koupil babičce, prý je to celá jura, ale i přes možnost vyndat jednotku, bych preferoval do kanclu juru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Nam se v praci Nivina pokazila po cca 3/4 roce. Reklamacka ok, uz zas vari. Srovnani s Jurou je asi jako srovnat plastove 5610 s 5000 s ocelovym pouzdrem...Jura lip a bytelneji vypada, Nivona je plastak. Kafe a funkce to ma stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostekos Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 @martigen: nevedel som, ze na šumave rastie aj kávovník. Roasted 1.8.2017 - nie je to už trocha na tej káve cítiť, že nie je úplne čerstvo pražená? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glob Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Zrovna popijím zrnkovou káva taky ze Šumavy. Jedná se o česko-kostarickou farmu v regionu Lourdes de Naranjo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 @martigen: nevedel som, ze na šumave rastie aj kávovník. Roasted 1.8.2017 - nie je to už trocha na tej káve cítiť, že nie je úplne čerstvo pražená? Farma je na Kostarice kde mají českého spolumajitele (snad to píšu správně). Kafe jsme dostali od známe co dělá v kavárně, 19.8. A rozdíl nepociťuji, nejsem ale na kávu moc odborník http://echo24.cz/a/wvRTr/ceska-kava-sumava-valcuje-ameriku-vyhrala-i-prestizni-cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostekos Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Vďaka za tip, vyskúšam, ponúka ju aj doubleshot. Momentálne pijem Etiopiu na espresso z doubleshotu a je vynikajúca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radasw Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Jestli můžu poradit, vykašlete se na domácí espresso a kupte si mlýnek, třeba Porlex a aeropress nebo V60 Hario, k tomu slušnou konvici a světle praženou kávu. Chuťově skvělé, nenáročné na údržbu a cenově za Porlex 1100, aeropress 700 + konvice 1000 - 3000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostekos Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Filter je samozrejme ok, ale espresso je espresso. A doma si urobím lepšie, vrátane latte artu ak chcem mlieko, ako v drvivej väčšine kaviarni - okrem takých kde majú dobrú čerstvo praženú kávu, skúsených baristov a výbavu za stovky tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glob Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Jestli můžu poradit, vykašlete se na domácí espresso a kupte si mlýnek, třeba Porlex a aeropress nebo V60 Hario, k tomu slušnou konvici a světle praženou kávu. Chuťově skvělé, nenáročné na údržbu a cenově za Porlex 1100, aeropress 700 + konvice 1000 - 3000.Konvice mi už dnes připadá zbytečná. Stejného výsledku dosáhnu i s obyčejnou ať u V60, aeropressu nebo chemexu. Ovšem spousta lidí chce jinou kávu. A pěnu přes filtr taky neuděláš. Jinak za mě filtr taktéž doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 (upraveno) Už zase začínám vymýšlet kafařské kraviny. Nechcete někdo koupit mého Rocketa R58 z 11/2013? Dvě mašiny doma prostě mít nemůžu. A nebo mi to někdo rozmluvte, že to Marzocco je vlastně vo ničom :-)Jake LM? Linea nebo GS3? Nebo snad Strada? A o alternativach si nepremyslel? Speedster, Slayer, Synesso? A kdyz jednou nad upgradem premyslis, tak ho potrebujes a nevyhnes se mu O R58 bych velmi vazne uvazoval, ale az treba pristi rok. Jak rychle to chces/potrebujes resit? Upraveno 13. září 2017 uživatelem RedAce666 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 (upraveno) ...... Ach jo, GS3 je pryč ..... Tak trochu jsem to nechával náhodě, jestli se někdo z Vás ozve, že by mi od R58 ulevil ať doma nehromadím krámy. Takže: neaktuální :-( EDIT: byla s pádlem! Upraveno 13. září 2017 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se