Bert Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Tak tohle bude brutál :-) za mne: jenom u Tikala ve firmě asi tak dvakrát az třikrát do roka. A to jenom proto, že jsem chudý žid, a Tikal mi vždy věnuje žeton .... :-)
tikzot Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Brutal asi joo, ale treba je nekde neco vo čem nevíme a bude zas trochu lip;-)
RedAce666 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Lidlomat sem nezkousel, ale celkem dost kafe jsem byl (bohuzel) nucen vypit ruzne po nemocnicich a obcas to neni uplna hruza. Myslim tim automaty, kde je skutecne slyset, ze melou kafe. Pak se to da v klidu pit. Radim to do stejne kategorie, jako treba Nespresso, co mame v praci. Je to takovy relativne chutny napoj s prichuti kavy :-) Skutecne dobry kafe, ktery si dam doma nebo v poradny kavarne je pro me uplne jinej napoj a jinej svet, takze se to ani nesnazim srovnavat... Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk
tikzot Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 No jasne, to snad ani srovnavat nelze;-) nespresso je na tyhle ucely podle myho ideal.
Anela Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 pumpy moll maji obecne kafe co se da v pripade nouze vypit. alespon co mam zkusenost. je pitelnejsi nez trebas v rakousku na dalnicnich odpocivadlech assfinag. na to vzdycky zapomenu a pak horce (velmi pripalene) lituju...
Tikal Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Náhodou, v našem automatu je kafe i z kávy...
Liqid Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Lidl souhlas, ujde, Kaufland má ty samý. Před týdnem jsem si dal kafe na Mollce na D1. Cucnul jsem si třikrát a pak jsem to vylil, fakt se to nedalo. Pozitivně hodnotím i McDrive, kde za dvacku je pitelný základ.
JoyStick Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 MOL se píše s jedním L a Asfinag s jedním S. Jinak co se kafe týče, v rakousku nepitelný, do českejch sítí jsou dodavatelé slušný. V itálii v zásadě na jakýkoliv čerpačce je kafe dobrý. Specificky na těch vesnickejch Shell / Agipkách, kde si nájemce vyboxoval svojí páku a nemusí se ohejbat před korporátnim dodavatelem McD v krizi taky asi okej, ale že bych si to dával s chutí teda fakt ne. Na druhou stranu já mám rád, když je v kafi cítit země, květy a okolní plody, než do němoty přepražený zrno, jak je v našich končinách zvykem ))
Liqid Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Tak na Shell to teď mají pod Costou, tak dobrý. Ještě vlastně jsem mel dobrý kafe na Benzině, tam pořídily docela slušný macky. Jo a do auta si obvykle beru americano.
Ondrej71 Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Odesláno 15. října 2018 (upraveno) Chystám se překvapit drahou polovičku a pořídit domů nějaký lepší kávovar. Značka je asi jasná - Delonghi, jen nevím zda má smysl brát něco za 15-20 nebo ty kousky za 8 stačí ? Upraveno 15. října 2018 uživatelem Ondrej71
gorlo Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Odesláno 15. října 2018 Ještě ráno bych ti napsal že ne, ale doma mám Delonghi za 8tis a dnes jsem si dal kávu z Delonghi za 15tis a bylo lepší. Tak nevím, musím se podívat na ten co mám doma, abych zkusil z něho dostat lepší kafe. Dělám si vždy espresso.
tikzot Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Odesláno 15. října 2018 Vezmi Juru, nejlepsi automaty na domaci pouziti co znam, svycarksky masiny, co vydrzi!
noviisek Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Odesláno 15. října 2018 Chystám se překvapit drahou polovičku a pořídit domů nějaký lepší kávovar. Značka je asi jasná - Delonghi, jen nevím zda má smysl brát něco za 15-20 nebo ty kousky za 8 stačí ?Záleží na tom co chceš, můžeš mít delongi, což bych prirovnal k festinam, nebo si koupit rancilio silvia, gaggia classic, co se dá pripodobnit k seiku. Čím min utratís a budeš spokojenej, tak tím líp. Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk
Bells Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Odesláno 15. října 2018 Záleží na tom co chceš, můžeš mít delongi, což bych prirovnal k festinam, nebo si koupit rancilio silvia, gaggia classic, co se dá pripodobnit k seiku. Čím min utratís a budeš spokojenej, tak tím líp. Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk Asi bych nebyl k Delonghi tak krutý, řada Prima Donna je úplně v pohodě, pokud není člověk purista, pokud ano, tak samozřejmě sáhne po jiných strojích. Prima Donna S - víc jak 5000 káv a jede vesele dál. @Ondrej71 - pokud Delongi, tak právě cca od těch 20k výš, jinak nemají nic moc vnitřnosti. Jinak třeba Jura, jak už zde zaznělo.
OndraPod Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Odesláno 15. října 2018 (upraveno) DeLonghi se vyhni obloukem. Mel jsem 3 roky EC850. S nepretlakovyma miskama se na tom dalo udelat velmi slusny kafe, ale pak sel stroj rychle do kopru.Nejdriv se "propalila" trubicka na vydej mleka a pak se kavovar zacal pricpavat a nakonec ucpal a sel z domu.Voda je uvnitr vedena trubickama, ktere maji snad 1mm v pumeru, vsechno silikon a plast. Drazsi automaty nebudou o nic lepsi. EDIT:samozrejme sem ho pravidelne odvapnoval, navic pouzivam balenou dobrou vodu, ktera ma kolem 100ppm Upraveno 15. října 2018 uživatelem OndraPod
tikzot Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Odesláno 15. října 2018 Presne, jedine ty top masiny s cenama od 20 vejs a to ja bych uz urcite radeji sahl po Jurovi, klidne i nakou predvadecku s dobrou cenou.
Ondrej71 Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Odesláno 15. října 2018 Díky všem. Takže to vypadá, že pokud udělat fakt radost, tak jít do Jury..
Bells Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Odesláno 15. října 2018 DeLonghi se vyhni obloukem. Mel jsem 3 roky EC850. S nepretlakovyma miskama se na tom dalo udelat velmi slusny kafe, ale pak sel stroj rychle do kopru.Nejdriv se "propalila" trubicka na vydej mleka a pak se kavovar zacal pricpavat a nakonec ucpal a sel z domu.Voda je uvnitr vedena trubickama, ktere maji snad 1mm v pumeru, vsechno silikon a plast. Drazsi automaty nebudou o nic lepsi. EDIT:samozrejme sem ho pravidelne odvapnoval, navic pouzivam balenou dobrou vodu, ktera ma kolem 100ppm To je právě to, o čem jsem psal, základní Delonghi nebrat a ty jsi pěkně uvedl příklad proč, díky. Ovšem dražší už jsou právě jinde, takže tam je to v pohodě, lae holt je to 20k+.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Odesláno 15. října 2018 Chystám se překvapit drahou polovičku a pořídit domů nějaký lepší kávovar. Značka je asi jasná - Delonghi, jen nevím zda má smysl brát něco za 15-20 nebo ty kousky za 8 stačí ? delonghi? To ji Nemas moc rad Kup Sobe JURU
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se