African Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Jasný, ale má to tedy své obrovské kouzlo, krásný. Tak tedy jen jako chalupu no a nějaké to rybaření s přáteli...
Hasňa Odesláno 1. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 (upraveno) Pár posledních, perných dní. Damasko stále bez jediné vlásečnice. Upraveno 1. dubna 2017 uživatelem Hasňa
mAra_ Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Co ta změna? Už to skoro vypadalo tak definitivně...
Hasňa Odesláno 6. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 (upraveno) Už to tu má 130 stránek a 163 tisíc shlédnutí. Je třeba to zavčas utnout, nebo se to vymkne kontrole. Pomalu to na Google vyskakuje jako první link, když člověk něco hledá značce Damasko. Upraveno 6. dubna 2017 uživatelem Hasňa
CEGY Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 (upraveno) Cas to prodat a koupit neco jineho. Mise splnena. Upraveno 6. dubna 2017 uživatelem CEGY
mAra_ Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 A jakou cestou povedou příští kroky? Už se něco lihne v hlavě?
nickolas Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Myslim ze tohle bude jeden z nejsledovanejsich nakupu Taky jsem hodne zvedavy!
jencekgs Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Konec jednoho krasneho vlakna.nescetnekrat jsem tu byl.
Hasňa Odesláno 6. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Díky, každé shlédnutí mě těšilo a dělalo mi radost sem ty fotky dávat a vést zapálené diskuze. A třeba nějaký nový, hrdý majitel udělá ještě lepší vlákno, kdo ví. No, nejsledovanější nákup to asi nebude. Spíše takový nenápadný ústup do předem připravených pozic. Na nějakou dobu to bude hibernace na planetě Tough Solar. A třeba už navždy. Od slavné doby IWC to se mnou jde, co se pořizovacích cen týče, pěkně z kopce. :-)
kuncák7 Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Hasno, jen jsem sem lezl a koukal na fotky, jen cumim a vubec si nedovedu predstavit, kam bude mirit tvuj dalsi hodinkovej krok, o to vic jsem zvedav.Uz ted se tesim.
nickolas Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Cenu neresim, navic je pochopitelne, ze jdes smerem dolu...mas dulezitejsi vydani. Kazdopadne jedny mechaniky bys mit mel. Doklepat to s Casiem, no nevim A v tomto ohledu jsem fakt zvedavy na vyber
Hasňa Odesláno 6. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 No, pořád mám inhauz-repas-nerez-Igen, s korunkou, co mi pomalu odřezává ruku. Pak tu jsou Traktory co čekají na lifting u Zekona. No. A pak jsou tady mé hříchy mládí, tedy klon Subů Jacques Etoile. Takže tikat se nepřestane. Ale nápadů do budoucna mám plno. Titanové Prodiver, Laco muster A, MeisterSinger 02, Millgy... Záleží na co se seškrábe. Teď ale potřebuju spíše vrata do garáže. :-( Neumíte někdo Hörmann ET500 za dobrou cenu? :-)
neumann Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Taky jsem sem rad chodil a libilo se mi tu. Myslim ze Konrad by ti mel osobne podekovat, tvoje duo odkoupit a zaradit do sbirky proslavenych kusu;) Skoda ze to konci, uzivej si pekne i to pristi... Sent from my iPhone using Tapatalk
African Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Díky, každé shlédnutí mě těšilo a dělalo mi radost sem ty fotky dávat a vést zapálené diskuze. A třeba nějaký nový, hrdý majitel udělá ještě lepší vlákno, kdo ví. No, nejsledovanější nákup to asi nebude. Spíše takový nenápadný ústup do předem připravených pozic. Na nějakou dobu to bude hibernace na planetě Tough Solar. A třeba už navždy. Od slavné doby IWC to se mnou jde, co se pořizovacích cen týče, pěkně z kopce. :-) To jako že zůstaneš u Casia? To bych radši oželel ty luxusní vrata u garáže...
organic Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Já tomu rozumím. Budu teď dláždit Rolexama
OndraPod Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Cert vem hodinky, ale ty fotky fjordu, krajinek, lodi a letadel mi tu budou chybet....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se