cosmo Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2014 Spise se zeptej na svetlo nez na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2014 Sem na to Tvoje vlákno narazil až teď. Skvělé fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2014 Vojto, moc zajímavé a pěkné hodinky, super napsaný příběh a fotky? No stejně skvělé jako vždy Pro mě je značka Orient jednou z těch, které zcela iracionálně přehlížím, nebo spíše se o ni nezajímám. Asi to bude tím jménem. Nicméně, díky Tobě se toto mění, protože tyhle hodinky se mi líbí moc. Ještě jednou gratulace a těším se až je na nějakém srazu uvidím na živo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mupa Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2014 Spise se zeptej na svetlo nez na ruce...Jo, Cosmo, máš pravdu, to jsem k těm šikovným rukám zapomněl dodat, ale práce se světlem k tý Siwiho šikovnosti patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Super! Nechápu jak je to možné, možná už mám unavené oči, ale hodinky, které sám tak nějak přejdu, na Tvých fotkách najednou znovu objevuji ... v docela jiném světle... umíš prostě vyhmátnout jejich kouzlo a krásu. Velký respekt, Siwi! ta fotka 01.jpg je obzvlaste povedena siwi. Siwi, ty tvoje fotky z tech orientu udelaly hodinky min za 50tkc. Krasna prace se svetlem. Kez bych to umel alespon tak z poloviny. Sem na to Tvoje vlákno narazil až teď. Skvělé fotky! Vojto, moc zajímavé a pěkné hodinky, super napsaný příběh a fotky? No stejně skvělé jako vždy Pro mě je značka Orient jednou z těch, které zcela iracionálně přehlížím, nebo spíše se o ni nezajímám. Asi to bude tím jménem. Nicméně, díky Tobě se toto mění, protože tyhle hodinky se mi líbí moc. Ještě jednou gratulace a těším se až je na nějakém srazu uvidím na živo Přátelé, hrozně moc vám všem děkuji za slova uznání. Jsou povzbuzující. Komu by se to hezky neposlouchalo Ondrej71: Se vztahem ke značce Orient jsem na tom byl až do letošního léta úplně stejně. Že existuje, jsem věděl už od dětství. Nikdy jsem si ale nedovedl představit, že bych měl na ruce hodinky takového názvu. Změna přišla - jak jinak - s návštěvou zdejšího fóra. Rozhodující impulz pak přišel, když jsem je viděl naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Nedávno na mě zazvonil Sphinxx a volal: "Pojď ven, něco ti ukážu!" Tak jsem šel... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hodinky popisovat nebudu. Na to jsou tu povolanější a znalejší kolegové. Nahlédněte např. do vlákna jejich majitele. Mohu jen říct, že jsou vpravdě majestátní, obrovské a na mou ruku zcela nevhodné. Čiší z nich respekt. Dokonalost v každém detailu. Zkrátka esence radosti pro milovníky téhle značky. Výjimečné hodinky vyžadující výjimečné podmínky pro focení včetně kvalitní techniky. Jen tak je možné zachytit jejich krásu. Bohužel ani jedno nebylo v daný moment k dispozici. Můj foťák zde narazil na své limity. Ale kdy se mi naskytne podobná možnost? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mupa Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Jedny z mála Breitlingů, který se mi líbí. Ješťe to tak nebýt chronografy a jsou super. Každopádně nádhera a super fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Super Vojto, moc povedené, na to v jakých bojových podmínkách se to řešilo . Moc pěkné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Siwi, Ty zase řádíš Moc pěkný SA, na mě moc velkej kus oceli, ale to provedení a detaily jsou dokonalý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Foceno ve vinotéce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Možná budu upálen na hranici jako kacíř, ale ty Orienty vypadají líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Možná budu upálen na hranici jako kacíř, ale ty Orienty vypadají líp. Že jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mupa Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Jo, ten sunburst je tady krasně vidět. Fakt jak hodinky za pade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Foto luminiscence nesmí chybět: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Orienty fajn, ale kam se hrabou na Longiny :-) Fotky samozrejme paradni, ale to uz je u siwiho standardem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 No, tak ony se tyhle dvoje hodinky nedají moc srovnávat. Orienty jsem si koupil spíš na doma a na takové to otloukání. I ony si ovšem zaslouží slušné zacházení. Jednak se mi hrozně líbí a druhak jejich přesnost je dechberoucí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Po delší době sem přidám nějaké fotky: Orient Mako pepsi (Autumn Edition): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Ty jo takle vypadají vážně perfektně, mají strašně povedený odstnín modré. Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Vojto,máš to pěkný.Neuvažuješ o nějaké černobílé fotce?Určitě by to zaujalo mnoho kolegů,hlavně mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Černobílé fotografie - hmmm, to stojí za úvahu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se