Kid_A Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 moc pekne hodinky. a opravdu pekna kolekce remenu, tahu a spon. super!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Výborná recenze a krásné foto Hodinky jsem vyzkoušel a perfektně sedí na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Marceli, v tom parném odpoledni, v příjemném stínu platanů a s Budvárkama v sob? by seděly dobře asi každé hodinky :-) Díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salad Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Moc hezky sepsaná recenze. Značku vedu v patrnosti již nějakou dobu a potápky plánuji pořídit do konce roku.Diky za inspiraci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Konečně jsem se dočkal, tehdy jak jsi o tom mluvil na srazu, tak jsem se těšil až si recenzi přečtu. Supr fotky a dobré čtení, díky za recenzi a opět rozšířením mých znalostí o hodinkách . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Moc pěkná recenze a povedené fotky. Ty nedostatky by mě asi dost rozladily, ale líbí se mi jak sis s tím poradil. Na tvém místě bych tím k hodinkám získal asi osobitější vztah, než k nějakým bezchybným a laboratorně dokonalým. Tato značka má mé sympatie, jednak právě pro ten svůj specifický název a taky proto, že ji kromě hodinkových fajnšmekrů prakticky nikdo nezná. A konkrétně tyto divery vypadají opravdu moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Hodinky pěkný, recenze super a koukám, že máš tlapu jako medvěd, 45mm ti je skoro malý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Dík! Pamatuješ si to správně, Davide :-) já zas nezapomenu, jak se 45mm masivní divery na Tvé ruce najednou smrskly a vypadaly skoro jak oblekovky :-)Heh , mno jseš asi jeden z mála, kdo uzná, že pětačtyřicítky a míň mi moc nejdou, ostatně na Tvojí ruce jsou "tak akorát" . Ale hodinky jsou to moc pěkný a málo vídaný . Prohlédnul jsem si znovu fotky, opakovaně přečetl recenzi a musím říct, že snad jedinou výtku bych měl ke kyklopovi, kterého já osobně moc nemusím ani na Rolbách, ale to je drobotina, Na druhou stranu, jako "Béčkového" přiznivce mne potěšil vnější AR, který je skutečně velmi fotogenický a hodně sympatické jsou i ručky alá Omega - v kombinaci s cenou myslím, že jsi udělal dobře když hodinky dostaly druhou šanci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 (upraveno) Jen pro zajímavost, jak vypadá customizace těchhle hodinek: pouzdro se saténovým brusem, vnitřní antireflex, odstran?ný kyklop, jiné ručky, lepší lumi (C1). Foto ze starého prodejního inzerátu na watchuseek http://forums.watchuseek.com/f29/revue-thommen-professional-diver-300m-swiss-eta-2824-2-model-17030-2137-a-810021.html Upraveno 5. srpna 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Super čtení, jedna z mála recenzí která mě neodradila svojí délkou.Na srazu sem je měl v ruce a moc se mi líbí.Sem nadšenej z té přehlídky řemenů. Taky mam 24 a mam chuť si nějakej novej řemen pořídit.Ten broušenej je úžasnej. Stejně tak ten cordovan je moc pěknej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Jen pro zajímavost, jak vypadá customizace těchhle hodinek: pouzdro se saténovým brusem, vnitřní antireflex, odstran?ný kyklop, jiné ručky, lepší lumi (C1). Foto ze starého prodejního inzerátu na watchuseek http://forums.watchuseek.com/f29/revue-thommen-professional-diver-300m-swiss-eta-2824-2-model-17030-2137-a-810021.htmlJenom oprava, v prvním inzerátu je uváděna lumi C1, ve druhém (viz odkaz) dokonce C3... no, ta C3 by se mi tedy taky líbila :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawydov Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Díky za objektivitu. Recenze jak z časáku. Broušený pouzdro se mi líbí víc. Antireflex a ručky máš lepší ty. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej74 Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Ďakujem za novú inšpiráciu..... Začínam vážne o nich uvažovať ako o hodinkach na všemožné nosenie. Inak recenzia patrí podla mňa k tým naj....., je vidieť ako si si dal na tom skutočne záležať. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Toto vlákno jsem bohužel přecházel a po včerejšku, kdy jsem je viděl naživo (mimochodem martarovi moc děkuju za tuto možnost) už vím jaká to byla chyba. Jsou naprosto úžasné a v jejich cenové relaci jen těžko hledám co by mě víc zaujalo, byla to láska na první pohled 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Až dnes jsem narazil na tuto recenzi a fotky. Pěkný hodinky. Jak mě RT nijak neoslovovaly, tyto potápky se mě líbí moc a ty řemeny k nim jsou super 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Tak tady ta recenze zahřála na duši. Nádherné hodinky, na RT nedám dopustit. V roce 2008 jsem si koupil svoje první mechanické hodinky a byly to tyto RT http://forums.watchuseek.com/f7/new-arrival-revue-thommen-pilot-pro-auto-chrono-232279.html . Dodnes je mám a z domu nikdy nepůjdou, ikdyž je na nich zjevná nejedna inspirace napříč všemi značkami...A přiznám se, že kdybych v té době věděl o těchto povedených diverkách, byly by dneska doma ony. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pecos Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Recenze i hodinky SUPER.Prave jsem si je objednal v Nemecku.Jsem z Kladna a hodinare,který dela servis na RT znam osobne. Dik za insiraci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Def Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Pěkně napsáno a krásné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Pár dalších fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Taky jsem tohle vlákno nějak míjel. Díky - krásná recenze. A čiší z ní takové nadšení hodinkama, že člověk má chuť vyrazit do Kladna na nákupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se