Přejít na obsah

Revue Thommen Diver Professional

martar

Doporučené příspěvky

Moc pěkná recenze a povedené fotky. Ty nedostatky by mě asi dost rozladily, ale líbí se mi jak sis s tím poradil. Na tvém místě bych tím k hodinkám získal asi osobitější vztah, než k nějakým bezchybným a laboratorně dokonalým. Tato značka má mé sympatie, jednak právě pro ten svůj specifický název a taky proto, že ji kromě hodinkových fajnšmekrů prakticky nikdo nezná. A konkrétně tyto divery vypadají opravdu moc dobře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík! Pamatuješ si to správně, Davide :-) já zas nezapomenu, jak se 45mm masivní divery na Tvé ruce najednou smrskly a vypadaly skoro jak oblekovky :-)

Heh :D , mno jseš asi jeden z mála, kdo uzná, že pětačtyřicítky a míň mi moc nejdou, ostatně na Tvojí ruce jsou "tak akorát" :D . Ale hodinky jsou to moc pěkný a málo vídaný :) . Prohlédnul jsem si znovu fotky, opakovaně přečetl recenzi a musím říct, že snad jedinou výtku bych měl ke kyklopovi, kterého já osobně moc nemusím ani na Rolbách, ale to je drobotina, Na druhou stranu, jako "Béčkového" přiznivce mne potěšil vnější AR, který je skutečně velmi fotogenický a hodně sympatické jsou i ručky alá Omega - v kombinaci s cenou myslím, že jsi udělal dobře když hodinky dostaly druhou šanci.

Odkaz ke komentáři

Jen pro zajímavost, jak vypadá customizace těchhle hodinek: pouzdro se saténovým brusem, vnitřní antireflex, odstran?ný kyklop, jiné ručky, lepší lumi (C1). Foto ze starého prodejního inzerátu na watchuseek http://forums.watchuseek.com/f29/revue-thommen-professional-diver-300m-swiss-eta-2824-2-model-17030-2137-a-810021.html

post-30813-0-55155100-1407222685.jpeg

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Super čtení, jedna z mála recenzí která mě neodradila svojí délkou.

Na srazu sem je měl v ruce a moc se mi líbí.

Sem nadšenej z té přehlídky řemenů. Taky mam 24 a mam chuť si nějakej novej řemen pořídit.

Ten broušenej je úžasnej. Stejně tak ten cordovan je moc pěknej

Odkaz ke komentáři

Jen pro zajímavost, jak vypadá customizace těchhle hodinek: pouzdro se saténovým brusem, vnitřní antireflex, odstran?ný kyklop, jiné ručky, lepší lumi (C1). Foto ze starého prodejního inzerátu na watchuseek http://forums.watchuseek.com/f29/revue-thommen-professional-diver-300m-swiss-eta-2824-2-model-17030-2137-a-810021.html

Jenom oprava, v prvním inzerátu je uváděna lumi C1, ve druhém (viz odkaz) dokonce C3... no, ta C3 by se mi tedy taky líbila :-)

Odkaz ke komentáři

Toto vlákno jsem bohužel přecházel a po včerejšku, kdy jsem je viděl naživo (mimochodem martarovi moc děkuju za tuto možnost) už vím jaká to byla chyba. Jsou naprosto úžasné a v jejich cenové relaci jen těžko hledám co by mě víc zaujalo, byla to láska na první pohled :)

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak tady ta recenze zahřála na duši. Nádherné hodinky, na RT nedám dopustit. V roce 2008 jsem si koupil svoje první mechanické hodinky a byly to tyto RT http://forums.watchuseek.com/f7/new-arrival-revue-thommen-pilot-pro-auto-chrono-232279.html . Dodnes je mám a z domu nikdy nepůjdou, ikdyž je na nich zjevná nejedna inspirace napříč všemi značkami...

A přiznám se, že kdybych v té době věděl o těchto povedených diverkách, byly by dneska doma ony.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...