Přejít na obsah

www.chronoshop.cz

African

Jak jste spokojeni s kubsonem (jako ve škole 1-5)?  

540 hlasů

1. 1. Hlasujte:

• 1
      501
    • 2
      29
    • 3
      8
    • 4
      2
    • 5
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Chtel bych touto cestou podekovat za zprostredkovani servisu hodinek. Upozornuji, ze hodinky nebyly koupeny v chronoshopu a i pres to Jakub po dotazu nabidnul, ze muzu zaslat na servis pres ne.

Takze moc dekuji za ochotu a rychlost reakce na PM pripadne emaily.

Takze hodnoceni 1*

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem byl zase u Kuby a Zdeňka v Cronoshopu. Nechci byt podezírán z reklamy, ale pripada mi to nadnesene jako podnikova prodejna Chronomagu. Vzdy milý. Vzdy ochotni at koupis ci nekoupis. Skoda jen, že o jine podobne prodejně nevim. Diky kluci. Kdo nezažil nepochopí. A tak mam nove Eterny

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...

Donesl jsem do obchodu hodinky, které se mi postupně začaly asi o půl minuty denně předcházet (cca 3/4 roku od koupě). Žádný náraz nebo jiný problém jsem nezaznamenal, tak jsem se zájmem čekal, co řekne hodinář - jestli jsem něco podělal já, nebo to je v rámci záruky. Kluci to vzali dolů, že se na to hned podívají, mezitím příjemný pokec a prohlídka vystavených kousků a za 15 minut návrat od hodináře - hodinky poštelovaný a ani nezkoumali co problém způsobilo, vše v rámci záruky. Takže díky za skvělý přístup.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Vcera ve vecernich hodinach jsem mel tu cest zakopit v Chronoshopu 1 paradni kousek,obsluha od kluku byla uzasna. Davam za 1, dekuji bylo mi cti.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...

Od doby mé poslední návštěvy opět proběhlo asi 5 obchodů a vždy na 1*!!! Díky jmenovitě Kubovi i Zdeňkovi, oba profíci a tak to mám rád. Vřele doporučuji. Dokonce začínám pokukovat po Sinn :mummy: :D . Díky kluci!

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Tak dnes jsem mel tu cest a radost podruhe navstivit tento uzasny obchod. Obsluha od kluku byla perfektni, mohu jen doporucit.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...