vladimir72 Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Je to náš s Péťou již několikátý obchod a jako vždy Petr nezklamal.Vše na jedničku, tak jak to má býtJediný problém který s ním mám je to že jsme od sebe tak daleko a tudíž není možnost osobních konzultací naší chronochoroby.Petře děkuji a pevně věřím že bude ještě hodněkrát příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 S Wizardem se dobře obchoduje. I přes mou upřímnou snahu projevit lásku k bližnímu a předejít další odluce Wizarda a peněz to vypadalo takhle: Wizard: výměna?sfinx: ne, radši ne(různé konzultace)Wizard: tak já je berusfinx: jseš jsi fakt jistý?Wizard: jo Za mě skvělý, peníze hned, tak doufám, že dorazí bey úhony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Pro náš obchod asi rozhodla vyšší moc. Každopádně s Petrem perfektní komunikace, jak jsme se domluvili, tak se stalo. Fajn pokec se správně zapáleným chronomagorem. Díky za obchod a těším se na příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Peter v pohode, rychla a jasna dohoda. Palec hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 (upraveno) Je tu ešte vôbec co písať? Peto je borec ďakujem, že som ťa mohol spoznať osobne... Celkovo hodnotím na 118% Upraveno 6. srpna 2017 uživatelem stepecken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Peto dikes za rychly obchod. Jsem rad, ze jsem poznal dalsiho "razoviteho pacienta". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Nemám co dodat, vše perfektní, navíc Petr vydržel i mé váhání a byl se mnou byl trpělivý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gio Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Super spokojnost, odporucam ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Děkuji za příjemný obchod. Můj chronobundus sice propukl, ale na tebe ještě nemám. )) Díky a těším se na příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Je to cista radost robit obchod s niekym ako Petr. Super jednanie a velmi prijemny pokec. Konecne Osobne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Budu se opakovat, ale kšeftovat s Petrem je vždycky velká pohoda. Děkuji a doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 Jó, Wizard, to je naše stálice ostravska! Nezbývá než doporučit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 (upraveno) Co říct, hodinky mi normálně dovezl až do kuchyně na stůl, platbu ať si prý provedu kdy chci, hodinky v super stavu, kompletní balení. Potud jako že dobrý. Ale,....nedal si ani kafe! To jsou dneska lidi.. A při odchodu mi sice decentně, ale s naléhavostí operativce izraelské tajné služby "doporučil", že jako pokud bych je chtěl zase prodat, tak by bylo tak nějak pro všechny nejlepší, kdybych zavolal jen jemu. No, takže už vím, já se cítí ti borci s Patekama. ?You never actually own a Wizard's favourite watch..." Upraveno 12. května 2019 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Kouzelník napsal, hned zaplatil, politoval mě... za vše má můj dík a příště zas a znova! Nebylo to poprvé a určo ne ani naposledy! Lovec dává palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Vykouzlil mi úsměv na tváři, wercajk fcajku. Spokojenost velká! Děkuji uctivě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 Díky za osobní zastavení se pro tovar a skvělej pokec, byť jen na deset minut u auta. Ať vše slouží, jak má.Wizarda doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 z wizem jako vzdycky rychla domluva po 6 pivu, za strizliva se nevymlouval ze si nic nepamatuje, pak rychla realizace. takze jako vzdy 105% ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Co tak zhruba napsat po 6 stranách pozitivních recenzí. Přesně jako za starých časů - jedna zpráva, beru jak to leží, posílám peníze, fertig, vyřízeno, bez keců a tanečků. Tak se chová chronogentleman a já si toho vážím a oceňuji. Vše rychle, jasně, korektně a na pána. Škoda jen, že vzhledem k vzdálenosti nešlo řešit osobně. Jinak radost spolupracovat, děkuji a samozřejmě pouze doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Wizard je solidní při kšeftu a je s ním aj sranda. Vzácná kombinace...aj Vasyl Hakunděk by souhlasil ;-) Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Wizard-ov je prostě pán! Příkladná komunikace, blesková platba předem. Díky za obchod a doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se