siwi Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Modrý taky nejsou špatný. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 mam radost ze priemer ide dole z tej 40ky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 U Orient Star oblekovek je asi velikost 38 (a něco) běžná, ještě jsem je neviděla větší. Bylo by taky dobrý, kdyby Japonci obecně ty hodinky začali vyrábět tenčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Tak, Orient Star nam prisel s novyma potapkama. Bohuzel, nasel jsem je jenom v Japonsku a u Gnomonu v US.http://www.gnomonwatches.com/watches/orient-star-watches Velikost 43,6mmL2L 51,1mmVyska 14mmStrojek F6N47 s ukazatelem rezervySirka nozek 22mmSafir s AR RK-AU0301B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. RK-AU0302L Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. RK-AU0303B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Za mne dobrej pocin, libi se mi to. Tradicne si zaplacu nad velikosti. 40x48mm by to byla pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Pridam par dalsich fotek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Produktovky pekne, nazivo uz to takova slava neni, ale treba to jsou fakt jen mizerne fotky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vypada to, ze je i verze s open heart a jinou lunetou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Ty bez čísel vypadají výborně na poměry Orientu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Jo, ty modrý bez čísel se mi taky líběj. Ještě měly mít oranžovou vteřinovku, to by bylo super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Mne se vic libi asi ty druhe. Furt na to koukam. Nemit teda open heart... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Tak nejako neviem čo si mám myslieť o tých piškótach namiesto ručičiek a indexov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 P11 - sto lidí, sto chutí. Mně to až tak nevadí, je to takové méně tradiční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uda Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Ty oblé ručičky jsou nakonec zajímavé. Hledám nějaké větší potápky se safírem a tyhle asi nemají konkurenci. Odesláno z mého motorola one pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 Ono to zaujímavé je. Keby existovala modrá verzia s číslami a bez open heart to by bolo niečo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 ja hlavne nechapu proc to proste nema keramickou nebo safirovou vlozku lunety...dyt tohle je na tech real fotkach hrozny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 (upraveno) Staronové SK DIVER RETRO a něco pro dámy nebo 4% Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. února 2020 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 365 hodinky nabízí modré SK za 8 tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Retro je v módě. Líbí se mi náramek navazující na nožky. Ale z těch barevných kreací bych si nevybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Tak SKčka sou mi milý hodinky, ale ta cena... Na eBay maj třeba jedny za cenu kolem 5 tis i s poštovným... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Já mám zelený které jsem kupoval r. 2014 za 3. Chtěl jsem i tyto modré a violet ale rozhoupal jsem se pozdě, už nebyly. Ale za tuhle cenu je brát nebudu i když se mi fakt líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Tak SKčka sou mi milý hodinky, ale ta cena... Na eBay maj třeba jedny za cenu kolem 5 tis i s poštovným...No jo, jenze 5500 Kc, v soucasnym stavu to pujde buhvi jak dlouho a pripocti k tomu 21 % dph plus petikilo za odbaveni, takze jsme zhruba pres 7 tisic. Asi bych podporil lokalni business za 8k... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 (upraveno) Trošku oživím vlákno. Orient King Diver 70th Anniversary. https://www.fratellowatches.com/hot-take-orient-king-diver-70th-anniversary/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. května 2020 uživatelem M@chino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se