Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

LHC se mi alespoň z fotek Siwiho líbí. Trochu jsem na vážkách z relativně překombinovaného cifru - minutové indexy, petiminutové indexy 2x, čtvrthodinová megačísla. Jinak tvar pouzdra, luneta, tah i dýnko jsou pěkný. Cenově jsou hodně pod limitem a i to mi je sympatické.

Aquaracery jsem zkoušel, ale tah mi připadal jak z hliníku - strašně měkký a lehký. Taky pyžamový cifr mi moc nesedí :-(

Ty siwiho ti doporučuju. Viděl jsem je naživo a je to prostě , za tu cenu pecka. Drž si je v širším výběru a jdi se na ně kouknout naživo, zklamanej bys být neměl.

• Odpovědi 104
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

A pro doplnění uvádím, že mám ruku taky zhruba 17cm.

Líbí se mi čím dál víc. Hlavně model Neptun2 (foto z webu).

Ty siwiho ti doporučuju. Viděl jsem je naživo a je to prostě , za tu cenu pecka. Drž si je v širším výběru a jdi se na ně kouknout naživo, zklamanej bys být neměl.

Mám to v plánu... Jsem na ně moc zvědavej!

Kdyby nebyl požadavek na tah tak by možná byly fajn LLD? Co něco od Eterny, Bechyně má 20% slevu na ni kvůli dnům Marianne.

LLD se mi moc líbí a i tah bych oželel, ale myslím, že u nich je rozměr lug to lug strašně velkej. U Eterny nevím, co si vybrat :-( Super KonTiki jsou moc velký...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Ohm-Aztec
Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

Na litačku? Skx plus nekolik tahu gum a nato, doplnit safirem a budou te bavit furt :).

To ja jen tak :)

Upraveno uživatelem Jagman
Odesláno

Tak zatím je stav takový (většinou se vše vlezlo do základních hodnotících kritérií, takže se dívám spíše na subjektivní stránku):

Longines Hydroconquest

+

dělají se i 39mm

na první pohled je vše poměrně masivní

velmi zajímavá cena

-

překombinovaný cifr

Seiko Marinemaster

+

velká klasika

skvělý kalibr (i když zas tak moc to neřeším)

vše bude zpracované na velmi vysoké úrovni

-

možná až moc velká klasika (44mm)

hesalit (ani nevím, jestli to je nebo není špatně... nemám zkušenost)

co servis? (bude do toho kromě Valise umět někdo v ČR vlézt?) 

Damasko DA36

+

odolné pouzdro

odolný tah

odolné všecko?

-

nejsem moc příznivcem Day/Date (ale asi bych si i zvykl)

odolné je to až moc (na to moje nošení je to asi házení perel sviním)

že bych se stal členem sekty? Bože chraň!

Limes Endurance Neptun2

+

ocelová luneta

celkový vzhled

na první pohled je vše poměrně masivní

velmi zajímavá cena

-

ta značka mi nic moc neříká, asi budu muset trochu postudovat

možná až moc minimalistický cifr

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ja som teda slusny buran, a prave preto mam Damasko :)

Hydroconquest su lestenky, rovnako aj MM. Tie dve urcite neber.

Limetky na cifernik nepatria aj ked sa mi celkom pacia.

Fakt ti ostava len to Damasko. Na cenu tahu sa vyser. Ber to tak, ze k namakanemu tahu dostanes celkom dobre lacne hodinky ;)

Odesláno (upraveno)

MarineMastery stojí myslím 2000 É, takže lehce nad limitem cenově, a asi i rozměr, jinak jsou to myslím skoro jediné s lunetou, které vůbec nevypadají jako suby, takže mne hned trkly. Asi tu nemusím nikomu psát, že na tvém posledním seznamu nemají konkurenta. 

Ale jak tak lovím v paměti, napadají mne ještě další , možná ne tak trefný:

TUDOR ranger - láska na první pohled, 42mm, ale nemají lunetu a nevím, jestli jsou v cenovém limitu, možná pro tebe budou moc kántry, ale zas - skoro rolády !!

MUEHLE rescue timer - moje Nr.1 pro odolný tool věci - vypadají tak a jsou pro ten účel vytvořený, ale taky bez lunety

SINN - dělají jedny hezký s hranatýma ručkama a indexama, navíc vypadají velmi ostře, lunetu mají, ale je na ní tolik čísel, že je spíš kazí , ale tool to je a jak !!

OMEGA - speedmaster quartz - jestli se vejdeš cenově, tak to je NĚCO !!

Upraveno uživatelem cigi
Návštěvník tonytrubka
Odesláno

MM300 ve Vídni  dostaneš vcelku běžně za cenu cca 1600EUR,nejsou velké jen mají užší základnu bez dýnka tak působí trochu "jinak".

Odesláno

TUDOR ranger - láska na první pohled, 42mm, ale nemají lunetu a nevím, jestli jsou v cenovém limitu, možná pro tebe budou moc kántry, ale zas - skoro rolády !!

OMEGA - speedmaster quartz - jestli se vejdeš cenově, tak to je NĚCO !!

Rangery souhlas, jen mají 41mm (což je v daným případě spíš +), ale chce na tahu a tah je hnusnej.

Omegy - speedy? To mi teď nějak uniká. Nebo jsi myslel seamastery? To by mi dávalo smysl.

Odesláno

A co glycine combat sub? Cena v pohode a siroky vyber farebnych variacii.... tusim to zvladaju aj kombinovat(luneta cifer) podla zelania.

Odesláno (upraveno)

Mimochodem, MM nemaj hesalit ale hardlex. Hesalit je plast, hardlex je chemicky tvrzený minerální sklo.

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Jak te znam a jak znam MM, tak na tebe budou velke.. Jsou super, ale nejak si je na tvem zapesti neumim predstavit..

Co treba nejake Sinny ?

http://www.chronoshop.cz/sinn-856-857/sinn-856

http://www.chronoshop.cz/rada-104/sinn-104-st-sa

http://www.chronoshop.cz/sinn-856-857/sinn-857

Nebo tyhle  Damaska:

http://www.chronoshop.cz/da343-da353/damasko-da343

Jsou teda 42, ale zase nemaji vnejsi AR..

Odesláno (upraveno)

waranne,  ranger na tahu je asi pro většinu příliš retro, ale hnusnej fakt ne. :D  ta Omega se správně jmenuje spacemaster Z 33 a patří do speedmaster profi series, myslím a je vyvinuta pro ty nejlibovější frajírky :D :D Ale bude asi bohužel véliká.

Upraveno uživatelem cigi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...