t2 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Raritka kterou jsem viděl poprvé dnes. Mluvil jsem s Accutronem a říkal, že jsou pozlacené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Jako raritka dobré,ale jinak by méně bylo více,takže jen datum bez dne by byl lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Mně se líbí právě takto (den a datum)...Pecka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Souhlas,ten den i datum těm hodinkám sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Jako raritka dobré,ale jinak by méně bylo více,takže jen datum bez dne by byl lepší.Souhlas, zasahuje to skoro až do středu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Líbí se mi tak jak jsou. Chtělo by to více informací a fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 (upraveno) Designový skvost. Úžasné je především rafinované zaplnění prázdných koutů ciferníku nápisy automatic, 21 jewels a PRIM... .... a kampak se schoval obligátní nápis czechoslovakia? (resp. kam by přišel, kdyby prototyp schválili a šel do výroby?) Upraveno 2. října 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Korunku a dýnko poznávám ze sériovek. Kolik mikronů mohlo mít zlacení 10? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Líbí se mi tak jak jsou. Chtělo by to více informací a fotek.Poslední použitelná fotka:Více info by věděl Accutron. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Hosi teda schvalne kolik zlatejch mikrofonu na to padlo........? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Za kolko by isli na aukre? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Prototyp, takže bude sériovka, nebo je to jenom povedenej hec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Prototyp z roku 1979 - to už asi sériovka nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Tady jeden nikdy neví , ale budeš mít pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Ty jo !!! Parádní sbírková novinka, je skvělý, že se tím pochlubí. Tohle moh klidně nosit i Cowley !!! Soudruzi se nějak vyznali a milovali omegu - to pouzdro a do velké míry i grafika ciferníku je zcela v duchu tradice prim "high-end" modelů "hommage" slavnému omega marine chronometer, v té době nejpřesnějších quartz hodinek světa ( možná do teď) Ale v té době to asi nějak takhle dělali všichni, až na APRO. Dokazuje to, jak značně trendy byly !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Se mi líbí ten žíhaný cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Pěkné, ála omega, ale pořád své, hlavně ten ciferník je povedený. Datum i den se mi tam také líbí, ale ten den mohl být alespoň ve stejném fontu (velikosti) jako datum, i když je to prototyp. Zajímalo by mě, jestli jiná barva datových věnců byla záměrem, nebo u toho data jde o degradaci časem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Kde ja je jen videl ... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 To je bomba, škoda že to nešlo do produkce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 By je měl každej. Anebo by je nikdo nechtěl.To je kousek z továrního depozitu, nebo pochází ze soukromé sbírky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se