Hasňa Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 (upraveno) Mě by se líbila limitka Spartaků bez data, s doplněným indexem na ciferníku. Na ciferníku jen nápis Spartak a czech made, nic jinýho. Elton umí krásný světlý ciferníky a uměl bych si představit i černý, doplněný o zlatý indexy.A klidně i s mimostředkou, kal. 50 je stařenka, ale Eta dělá použitelnou mimostředku. Stáhnout cenovku ke třiceti, tak o nich přemýšlím.Jo. To by se mi taky líbilo. Se světlým cifrem. Teda bez té Ety. Upraveno 7. října 2014 uživatelem Hasňa
Kid_A Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Pisu 22 jewels, ETA to urco nie je. Cena 65K v nereze, 100K so zlatou vlozkou lunety, a skoro 400K celozlate. Tie ceny by potrebovali supnut o jeden stupen tak, aby celozlate boli za 100 (za tolko idu zohnat napr od Longines celozlate conquesty) potom by to davalo trochu zmysel. Takto je to iba tradicna pasca na hejly.+1
Daemonultimate Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 +1Na mladší zákazníky s tímhle modelem a cenou? Tak s takovou cílenou střelbou netrefěj ani vrata od stodoly.Musim dodat, že až na tu datumku se mi líběj, ale ty ceny mi je dokážou z hlavy vyhnat dřív, než tam zaujmou pozici.
straspol Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Spartaky s datumovkou jsou samy o sobě strašná perverzita. Ale ty ceny ji ještě přebijou. No, tak se těším kdy takové hodinky uvidím na něčím zápěstí. Zatím jsem viděl jen sem tam nějaké ty Orlíky- vždy v rámci našeho fóra. Jinak vydělávali vždycky na lidech které vůbec nepotkávám asi expandujou do jiných galaxií.
Chosef76 Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 (upraveno) Z jedný limitky moc velký bonusy nebudou. To si mákne o něco víc.Fabrika má roční obrat 40 mio, dostat z toho jeden slušný manažerský plat bude docela fuška. Tipnu si, že nový generál do Eltonu vstoupil i majetkově a mohl by mít opci na další podíl. Mě by se líbila limitka Spartaků bez data, s doplněným indexem na ciferníku. Na ciferníku jen nápis Spartak a czech made, nic jinýho. Elton umí krásný světlý ciferníky a uměl bych si představit i černý, doplněný o zlatý indexy.A klidně i s mimostředkou, kal. 50 je stařenka, ale Eta dělá použitelnou mimostředku. Stáhnout cenovku ke třiceti, tak o nich přemýšlím. Mně by se Spartaky v nerezu také moc líbily. Tvoje představa mě docela rajcuje. Jak známo, mám obecně problém s datumkou na číselníku a tyto hodinky jsou typickým příkladem. Ano, bez data...ano s indexem na trojce....ano se světlým cifrem...ano se zlatými indexy...ano s in-housem. Předpokládám že velikost pouzdra je 40mm, nebo se pletu? Spartaky jsou imho hodinky pro obdivovatele " starých dobrých časů", které vždycky budou krásné ve své jednoduchosti a eleganci. Upraveno 8. října 2014 uživatelem Chosef76
gunman Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Mne by zajímalo, kdo tyhle hodinky kupuje. Nechtěl bych slyšet, že většinu těch drahých modelů koupila státní správa na prezenty. Ale neumím si představit, že kdo by dal 65 tisíc za tyhle hodinky. Kdo hodinkám nerozumí, má za tuhle cenu Omegy i Breitlingy(quartz i některé automaty) a kdo jim rozumí, musí být vyloženě fanda. Ale kolik takových je. Viděl jsem v HK v bývalým Carefouru v prodejně hodinek v nejvyšším patře kolekci Prim od MPM, Ve výloze byly vystavený i jednoduchý elegantní společenský hodinky za cenu do 10 tisíc. Musím se přiznat, že se mi i líbily, zkusím je příště nafotit. Ale to by byla cesta i pro Elton, jinak to bude zabité.
ondralbc Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 gunman: Přesně jak píšeš, je tady na fóru někdo z Eltonu? Celkem by mě zajímala prezentace jejich cenotvorné strategie... imho chtěj tou cenou nahonit image značky. Já bych je koupil bez váhání, kdyby nahodili reálné náklady vs. přidaná hodnota ... tak 50% dolů by bylo ok.
cali Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Zakladny model Spartakov je (s takym istym strojom) za 35. Nech toto je akoze limitka, tak 45 za nerez by som este ako tak pochopil, ale skoro dvojnasobna cena za "trochu iny cifernik" na to sa nikto normalny namotat nemoze. A ked si vezmete tie so zlatou vlozkou lunety, tak za tuto cenu milovnik old school designu uz moze zacat pomyslat napriklad na GO Sixties a to je oproti cal.98 stroj z uplne inej dimenzie.
Flipik Odesláno 8. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Těch 50 % by bylo ok, protože to je okamžitá ztráta, kterou nový majitel utrpí v momentě, kdy s nimi opustí krám gunman: Přesně jak píšeš, je tady na fóru někdo z Eltonu? Celkem by mě zajímala prezentace jejich cenotvorné strategie... imho chtěj tou cenou nahonit image značky. Já bych je koupil bez váhání, kdyby nahodili reálné náklady vs. přidaná hodnota ... tak 50% dolů by bylo ok.
cigi Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 (upraveno) Celkově docela pěkný hodinky, ne ? Když tedy někomu sedne bimetalbicolor. Na mne osobně je trocha moc ta zlatá korunka. Tohle psací logo je vítaně oživuje. Jen nechápu, proč, když už do historický hommage limitky konzumně orientovanou datumku, tak tam nedají strojek 98.1 s datumkou dále od středu, takhle je to příšerná pračka. Prim v tom nejsou sami, ale je to vostuda, zejména, když ten strojek mají. Snad by tomu opravdu mohl pomoci index na 3 - taková ta šipka, jak to tuším už dělali na cifrech z 60/70 let. Inzerát na limitku patří na dýnko, další nešvar. Ceny jsou tam, kde jsou furt - v ... no prostě tam. Upraveno 8. října 2014 uživatelem cigi
cigi Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Mě by se líbila limitka Spartaků bez data, s doplněným indexem na ciferníku. Na ciferníku jen nápis Spartak a czech made, nic jinýho. Elton umí krásný světlý ciferníky a uměl bych si představit i černý, doplněný o zlatý indexy.A klidně i s mimostředkou, kal. 50 je stařenka, ale Eta dělá použitelnou mimostředku. Stáhnout cenovku ke třiceti, tak o nich přemýšlím. Bohužel, ta mimostředka od eta je příliš blízko středu - viz ta limitka, co už ji před deseti lety dělali.
Frostie Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Těch 50 % by bylo ok, protože to je okamžitá ztráta, kterou nový majitel utrpí v momentě, kdy s nimi opustí kráma dalších 45% hodnoty hodinky ztratí po přejetí přechodu Rozvadov/Waidhaus...
funf5 Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 (upraveno) Nějak nedokážu z té stručné prezentace, kterou mají na webu, vyčíst jestli těch 35ks nerezových bude mít zlaté ručky, nebo taky nerez. U bicoloru zlaté ručky chápu, u zlatých je to jasné, ale ten nerez mi vrtá hlavou. Upraveno 8. října 2014 uživatelem funf5
VintageLover Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Původní černé Spartaky se zlatými indexy, v nerezu, 40mm pouzdro, to by byla pecka...
financ Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Původní černé Spartaky se zlatými indexy, v nerezu, 40mm pouzdro, to by byla pecka...Zase zacinas? Do jara nic nedelam
straspol Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Zase zacinas? Do jara nic nedelam...a na jaře mám dobrý tip
Viktor Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Já je mám docela rád, i se všema těma chybama
ondralbc Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Jsou krasny imho vidim jako chybu jen tu cenu
Flipik Odesláno 8. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2014 a dalších 45% hodnoty hodinky ztratí po přejetí přechodu Rozvadov/Waidhaus...pesimisto :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se