M3maniac Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Jojo , super jubilee je krásnej, ale nepatří tam. Jinak koukám, že na chrono24 umí ten stejnej jubilee co jsem koupil u AD za 1.150 prodávat za 2.000? :-)
M3maniac Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Vím že vypadá staromódně, ale tak nějak to k nim patří. Ten tah je prostě boží :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 No pěkně si chlape po ránu debužíruješ, ale s tím tahem ke starým GMT máš recht Chrono24 je prima strojek na peníze - kdybych měl věřit jejich "odhadům" v kolekci, tak i s "východoněmeckýma daytonama" jsem už po týdnu 20% v plusu. V jednu chvíli to bylo dokonce 45% - nejspíš na začátku měsíce promazávají nabídky 95% překupníčků s jedinou produktovkou, kteří na žádost o fyzickou fotku zafoliovaných hodinek v krabičce nadrzo odpoví že za inzerované prachy jim výrobce (kupodivu) nic neprodá...
monika1910 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Dokonalé dámske hodinky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Dokonale hodinky.Dokonalé dámske hodinky...
snake Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Ted jsem to chtel napsat-ja je nosim taky - kdyz uz je teda vytahnu z banky
habadej Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Naprosto ideální hodinky v ideální velikosti na ideální ruce.
AdaMoss Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Pěkný! Nezapomněl sis nasadit folie? :-D
Exiztence Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Pěkný! Nezapomněl sis nasadit folie? :-DCekam az prijdou, koupil jsem na ebay, jakmile prijdou tak pujdou do prodeje jako nenosene.
Jeronimo Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Suby a prášek na spaní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ADIkov Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 (upraveno) Pekny vecer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. června 2019 uživatelem ADIkov
M3maniac Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Radku mám dovču, tak si trošku dopřávám no :-)Mončo bomba hodinky, ja chci pro mojí podobné s černým cifrem.Jinak včera na wecku německej penzista si vedle mě myje ruce a taky měl plechovy gmt na jubilee jen v bicoloru, tak jsem mu je pochválil. Dnes u oběda jsem se už neudržel a foto si s německým seniorem udělal :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomas23 Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Dokonalé dámske hodinky... Nosíš je vůbec? Vypadají jako nové bez vlásečnic
tkol Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Radku mám dovču, tak si trošku dopřávám no :-)Mončo bomba hodinky, ja chci pro mojí podobné s černým cifrem.Jinak včera na wecku německej penzista si vedle mě myje ruce a taky měl plechovy gmt na jubilee jen v bicoloru, tak jsem mu je pochválil. Dnes u oběda jsem se už neudržel a foto si s německým seniorem udělal :-)Už se těším až budu německej penzista... Zatím teda takhle... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JoyStick Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Čéče sem divnej, když mě víc zajímá ten voblek, než ty pandy? Chtělo by to modrej bezel
tkol Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Odesláno 5. června 2019 Čéče sem divnej, když mě víc zajímá ten voblek, než ty pandy? Chtělo by to modrej bezel Někdo holky, někdo vdolky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se