JoyStick Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Konkrétní procenta bohužel nevím, ale údajně se to posouvá více ve prospěch Classic řady, specificky DJ / DD / yacht a dámské modely, plus je údajně docela tlak na off-catalogue modely typu SARU, SABR, atd. Poslední dobou mi to i potvrzuje objem a rychlost akvizic těhle specifických VIP modelů u pár známých sběratelů. Jak říkám, je to dost vágní informace, z který si neumím udělat úplně konkrétní závěr, ale určitá trendová indikace tam je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Zvyseny zaujem na off-catalogue modely som si vsimol aj ja. Dufal som, ze sa zacalo diat nieco s pomerom v prospech Pro rady ale podla toho co pises je to presne naopak v prospech Classic rady ktora je dostupna viac aj teraz. Keby to bola skutocnost tak sa situacia s dostupnostou Pro rady o dost zhorsi a to uz je teraz dovolim si povedat velmi zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 (upraveno) Obyč Expy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. září 2021 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Obyčejný, ale dneska uz za čtvrt míče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Vzal jsem je na výlet do věčného města Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 před 4 hodinami, patprom napsal: Vzal jsem je na výlet do věčného města Jsem myslel že se dneska folie sundávají při koupi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 před 2 hodinami, Exiztence napsal: Jsem myslel že se dneska folie sundávají při koupi To je, co? Víš, baví mě sledovat, jak se pomalu odloupávají a lezou z hodinek dolů. A baví mě i stopy používání. Tyhle mám nové jen pár měsíců a už jsou na nich 3 škrábance, super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 V 27. 9. 2021 v 8:22, Jarett napsal: Dobrá zpráva, makro režim v novém iPhone 13 Pro se skvěle hodí na focení korunky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No jo, ten iPhone stále nevie fotiť …ale aj tak som hrdým majiteľom staršej verzie ( ktorá tiež nevie fotiť ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 DJ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 V 27. 9. 2021 v 8:22, Jarett napsal: Dobrá zpráva, makro režim v novém iPhone 13 Pro se skvěle hodí na focení korunky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hezké Dnes mě po letech ukecal kluk na lezeckou stěnu, tak se při dobré muzice psychicky ladím.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Pěkný na tý černý gumičce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Před hodinou, Radius napsal: Pěkný na tý černý gumičce Jop, upřímně si bez ní léto nedokážu představit. Na druhou stranu už začíná chybět tah, kriste pane to zase bude... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 (upraveno) Takovýho mordování s oboustranně špičatýma bazmekama - proč si prostě nekoupíš “kleštičky”, když máš (taky) jen dvě ruce? Pak je riziko snad jen v tom, že Ti vystřelí ven stěžejka a už ji (v koberci a pod.) nenajdeš - ale i to je překvapivě snadno řešitelné, třeba tím že si místo fancy podložky na stůl položíš víko krabice od svých oblíbených bot. Akorát si do něj nesmíš odkládat vercajk (viz Tvé foto), jinak riskuješ že si s ním při manipulaci označkuješ i hodinky Upraveno 30. září 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 před 6 minutami, Radek124 napsal: Takovýho šaškování - proč si na tohle hraní prostě nekoupíš “kleštičky”? Hm máš pravdu, budu muset to zkusit ještě jednou, objednávka už mi jednou zkrachovala a objednavatele bohužel okradli. Místo Bergeonu za tři litry přišli jenom hroty a já z toho mám trochu strach.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 (upraveno) Ani na Rolexky nepotřebuješ “Bergeon”, věř že i pružná plastová vidlička od číňana (co se tu občas ukáže v inzerci) Ti poslouží líp než 2 oboustranné vystěžejkovače. Ty jsou IMHO dobré tak na rozpárání dlaně a nebo poškození věcí kolem opačným koncem A jinak ta guma Expům fakt sekne líp než Oyster tah - a zrovna na studené zimní dny bych ji ani nesundával Upraveno 30. září 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Já jsem koupil kružítko z Alíka asi tak za 300 a je to 100x lepší než obyč bergeon za 800 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Po dlouhém odloučení... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 ND su viac pecka ako som si myslel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se