kuncák7 Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 před 18 minutami, honza71 napsal: Jsou to lenosi a Krkovicka uz ma taky nejlepsi za sebou. S tím materiálem co tam má, by neudělal víc snad nikdo. Už tomu věřím i já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Mistři :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Fakt neskutecny. Rozdil tridy a Plzni i se Spartou. Skoda, ze se toho nedozil deda. Ted uz mam jedinou obavu, kdo se pokusi udelat Jindru. Snad je na tu Anglinu mega tupej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Hm, tak jednání ohledně Plavsice nejsou pravda, s nikým nejednal :-)). A máme ho zadarmo, srdcare. Ten pocit, když zesměšnis Spartu, k nezaplacení :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 před 24 minutami, kuncák7 napsal: Hm, tak jednání ohledně Plavsice nejsou pravda, s nikým nejednal :-)). A máme ho zadarmo, srdcare. Ten pocit, když zesměšnis Spartu, k nezaplacení :-)) Tak snad pracujete s hraci lepe a chlapec vam za rok za dva neudela to same Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 před 8 minutami, honza71 napsal: Tak snad pracujete s hraci lepe a chlapec vam za rok za dva neudela to same Teď určitě, naštěstí. Za Jarolíma to bylo podobný jako ve Spartě teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Tak Sparticka dneska perfektni vykon!!! Radost se divat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 I Ty ironiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 před 18 minutami, papen napsal: Tak Sparticka dneska perfektni vykon!!! Radost se divat. Buď to myslíš ironicky nebo máš opravdu nízké nároky. Nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Bílek mě naštval, že nezkusil ten Zlín...hold prachy jsou až na prvním místě. Plzeň moc rád nemám, ale myslím, že by to tam pod ním mohlo fungovat. Jo a dnes si myslím, že vyhrál opravdu lepší klub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Před hodinou, guzmic napsal: Bílek mě naštval, že nezkusil ten Zlín...hold prachy jsou až na prvním místě. Plzeň moc rád nemám, ale myslím, že by to tam pod ním mohlo fungovat. Jo a dnes si myslím, že vyhrál opravdu lepší klub. Někde v rozhovoru jsem četl, že byl s Plzní domluvený za minutu, a o Zlínu ani písmeno... Z toho mi vyplývá, že se Zlínem moc nezabýval. Není hloupý a ví, že dnešní Zlín je na hony vzdálený tomu když tady byl posledně... Navíc by musel budovat mančaft v horizontu 2let, protože když se dívám na jejich zápasy, tak v týmu musí přijít radikální řez. Pak je otázka jestli by to majitel chtěl akceptovat... V Plzni to má podobné, ale je na opačné straně tabulky... :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 před 6 hodinami, Martin JJJ napsal: Někde v rozhovoru jsem četl, že byl s Plzní domluvený za minutu, a o Zlínu ani písmeno... Z toho mi vyplývá, že se Zlínem moc nezabýval. Není hloupý a ví, že dnešní Zlín je na hony vzdálený tomu když tady byl posledně... Navíc by musel budovat mančaft v horizontu 2let, protože když se dívám na jejich zápasy, tak v týmu musí přijít radikální řez. Pak je otázka jestli by to majitel chtěl akceptovat... V Plzni to má podobné, ale je na opačné straně tabulky... :-))))) Já fakt netuším jak to bylo, ale když v půlce sezóny odcházel, neměl ukončeny kontrakt a jak Červenka tak on tvrdili, že když by se do ČR vracel, bude o Zlínu uvažovat. Myslím si, že stejně jako trenéři mají ve smlouvách dobře ošéfované odstupné, když je vyrazí, tak opačně klub by to měl mít taky. Ale je pravda, že aktuálně Zlínu nepomůže asi ani Alex Ferguson. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Já myslím, že by pomohl. Kdyby nastoupil, určitě by mezi nejhorší nepatřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 před 13 hodinami, kuncák7 napsal: Buď to myslíš ironicky nebo máš opravdu nízké nároky. Nevím. Zkus hadat! Dobre 3 body, ale jeste dlouhaaa cesta pres nami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 před 8 minutami, papen napsal: Zkus hadat! Dobre 3 body, ale jeste dlouhaaa cesta pres nami. Jo dobrý :-))), já se jen lekl, že jsem hrozně kritickej a něco je špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didoodje Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 No a co GOAT posledních let co myslíte? Zůstane/Odejde Messi z Barcy? Zůstane/Odejde CR7 z Juve? Já tipuju 1, Zůstane 2,Odejde pokud nebude LM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Přátelé, chci vás poprosit o radu. Je to možná trapný dotaz, ale nedá mi to. O fotbalu vím kulové a včera děcka přišly, že by chtěly kopačák. Mrknul jsem na net, vidím ceny cca 400kč, ok. Pak jsem si vzpomněl, že se mi možná jeden starý válí ve sklepě, našel jsem ho, dofoukal, vše v pohodě. Večer jsem si ještě četl o velikostech atd. a ze srandy jsem zkusil najít, co je zač ten ze sklepa. A našel jsem tohle: http://www.marcosport.cz/mic-adidas-roteiro-stade-5 A tak jsem se vás chtěl zeptat, jestli ho můžu s klidem dát dětem do parku a když ho někam zakopnou, tak prostě koupím jiný za pár stovek, nebo jestli to třeba po těch letech není nějaký sběratelský artefakt. Ta česká cena mě zarazila, u Lega se takhle třeba uměle navyšuje cena starých NOS stavebnic na Heurece, ale do fotbalových míčů fakt nevidím.. Ještě fotky mého klenotu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Můžeš jim s klidem ten míč půjčit, ať ho píchnou v šípkovým keři. Tohle je replika. Originální míč má lepený švy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Díky moc za rychlou radu, bereme roteiro a jdeme bez obav čutat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se