gougy Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Super, ale ten závěr "V určitém mizivém procentu případů..." je jen pověra, co rozšiřují HH korporace, možná je na čase tu konspiraci konečně zveřejnit :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Takže jsme vlastně CBD-zombí, to vysvětluje absenci vhodného terapeuta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 pěkné a trefné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Bušmene Ty jedeš ... pořiď už si ty Rangemany bo Ti brzo je*ne ... Jinak super počin ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Skvělý čtení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Na Ostravsku byl doložen případ, kdy jedinec postižený CBD setrval v latentní fázi pouhé tři minuty, než došlo k propuknutí další akutní fáze CBD. zvrácená forma CBD, kdy si jedinec kupuje dokonce digitální hodinky, často pestrobarevné a velmi nápadné (oblíbená je např. žlutá barva), případně hodinky mechanické, ale velmi výrazné, nápadné (tzv. Kočkova ? méně přesně kočičí - forma CBD nebo též B-varianta). ale spíše ohryzává vlastní zápěstí. Uf, skoro to vypadalo, že mluvíš o mně (foceno na hajzlu, kde jsem si fajně početl) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Výborný počtení! Pomalu se začínám bát, že jedna z prvotních fází propukne i u mne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Tak jsme v tom az po usi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Luminoxy 3067 dorazily, Sphinxx měl naprostou pravdu, tohle néééé tohleto... Bez tritia za 500,- beru. Pouzdro plast, luneta plast, všude plast (údajně vytvrzený karbonem) guma vyřezaná z radiálky OR36. Pozitiva - tritium (svítí hezky, ale musí být fakt tma), dobrý odečet času, dobrý chod lunety, zajímavá barva. Negativa - cena, cena, celkový laciný vzhled, velká skákací vteřinofka, na kterou jsem už u kvarcu odvykl (uznávám, že to je hlavně můj problém). Zlaté Rangemany a ještě vyjdou levněji. Chápu, že si v shopu na letadlové lodi mariňáci koupí, ale tam to je za 50 babek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Tohle fakt ne, to s tebou souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Luminoxy 3067 dorazily,sis je objednal jen podle obrázku? Nebyl sis je ozkoušet naživo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Ne, znáš mně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 já sem z nich byl dřív taky úplně vydřenej. Hrozně sem je chtěl, protože byly tacticool. Pak sem si je šel ozkoušet a tak nějak mě to postupně opustilo. Byl sem překvapenej že to vypadalo fest plastově jako hodinky z kindrvajíčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Už jsou v prodeji?Bez toho tritia je za 500,- koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 (upraveno) nelíbí! ale za 500,- koupím to tritium Upraveno 25. února 2015 uživatelem Lu2cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 já sem z nich byl dřív taky úplně vydřenej. Hrozně sem je chtěl, protože byly tacticool. Pak sem si je šel ozkoušet a tak nějak mě to postupně opustilo. Byl sem překvapenej že to vypadalo fest plastově jako hodinky z kindrvajíčkaSouhlas, videl jsem je na zivo a rikam si, ty jo, toho plastu tam ale je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 já sem z nich byl dřív taky úplně vydřenej. Hrozně sem je chtěl, protože byly tacticool.Áno, áno u mne to samé...Budu je vracet v čtrnáctidenní lhůtě, takže žádné tritium nebude pánové...Zjišťuji, jestli vůbec nemám začít kupovat hodinky na českých e-shopech. 14ti denní lhůta je pro mne více než dostatečná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Áno, áno u mne to samé...Budu je vracet v čtrnáctidenní lhůtě, takže žádné tritium nebude pánové...Zjišťuji, jestli vůbec nemám začít kupovat hodinky na českých e-shopech. 14ti denní lhůta je pro mne více než dostatečná.To je mi lito chlape , ale neni nad to to vide na zivo. Ja jsem takto vyzkousel x hodinek a spousty me jich zklamalo. Jen za poslednich 10 dnu jsem byl 2x u Bechyneho, 1x Omega, 1x Carolinum a vcera muj oblibeny CHronoshop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Něco se tam vzadu rýsuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se