Kostra Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Tak jsem tipoval správně, tím ale radost končí. Velikost je šílená. Kdyby Günther zainvestoval a udělal si konečně to 40 mm pouzdro, vykašlal se na spodní průhled, tak by to bylo fajn.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 beze zbytku naplněná očekávání, ten Steihart, jen 18mm na výšku je asi překonává ..... Vždycky, když koukám na povedenou napodobeninu, tak si uvědomím, jak perfektní je vlastně ten originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 no nebude to moja káva, za tie peniaze asi by som bral nejakú Certina chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Libej a hodne, cena neni taky tak strasna, zacinam uvazovat.Jen ten napis swiss made mohl byt trochu vic uklizenej niz a byt mensi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Libej a hodne, cena neni taky tak strasna, zacinam uvazovat.Jen ten napis swiss made mohl byt trochu vic uklizenej niz a byt mensi.Jako fakt, ne? Ja se z Tebe picnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Co do velikosti asi v poho, ale ta vejška by mě děsila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Co do velikosti asi v poho, ale ta vejška by mě děsila.Vojto, na sedle ti pujcim racetimery a zjistis, ze to neni tak hrozny.Tano- jsem magor ja vim :-), a dnes mam i slabsi den, ale.... Proste libej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Tak jo, Martine. Budu se těšit. Ono je do celkové výšky dozajista započítané i to klenuté sklo, Takže by to ve finále jít mohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Korunka s krčkem a vrtané nožky mi k celku vůbec nesedí. A velikostně také mimo mojí ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Kuncak7: ale proc magor Martas, nemyslim to zle. Nahodou pak se rad na ne juknu, na me nedej, nejsem chronar a navic ta vyska..Tu bych zvladl, kdyby tam bylo wr 5000 m . Stejne si koupis Damaska .Vse ber jako nadsazku, znas me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Vzdyt beru :-). Asi jsem vadnej, Damaska bych dal, ale pro mne je u nich jedna prekazka a tou je cena, bohuzel.A jsem proste na chrona, ukaz na fotce jakoukoliv vystrednost, jakekoli velikosti a slintam u toho :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Vzdyt beru :-). Asi jsem vadnej, Damaska bych dal, ale pro mne je u nich jedna prekazka a tou je cena, bohuzel.A jsem proste na chrona, ukaz na fotce jakoukoliv vystrednost, jakekoli velikosti a slintam u toho :-).To je dobre, mam rad vystredni lidi co jdou vlastni cestou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Zajímavý počin, ale mohli to alespoň trochu odlišit od RLX... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Kdyz budu chtit Paul Newman Daytony, tak nez po Steinhartu sahnu po Alphach. Kopirky jsou to taky a aspon jsou okopirovany poradne. A nebo z druhe strany - ja bych si od Steinharta treba pilotky koupil, ale kdyz maji vedle nich v nabidce tohle, tak to je NO GO i pro jejich autentickou produkci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 (upraveno) Vnímám to stejně. Teda co se Steinhartu týče. Já bych si teda nekoupil ani žádnou Alphu. Upraveno 4. října 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 4. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 ...tie fonty subdialov su fakt strasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 No musím říct, že mírná "inspirace" tu zřejmě je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 (upraveno) No musím říct, že mírná "inspirace" tu zřejmě je s tou inšpiráciou by ani nebol problém ale mňa neberú ani tie originály sorry RLX (radšej moony) Upraveno 4. října 2016 uživatelem AKUC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Dyť jsou to oboje úplně jiný hodinky.. Ta Gunterova invence při prohození subcifrů je dechberoucí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 (upraveno) Třeba mě osobně, když se řekne Rolex, se vybaví typické nožky pouzdra. Steinhart tuhle, pro mě osobně zásadní věc, nekopíruje. Tím nehodnotím ,jestli je to co dělá dobré nebo špatné. Každopádně mít 40mm, tak o nich klidně uvažuji, cena vypadá dobře. Upraveno 4. října 2016 uživatelem Mikefux Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se