Přejít na obsah

Steinhart novinky...

PaloZV

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Promiň, ale než mít nedonošenou lupu, jako mají ostatní štajny, tak rači nic a udělali moc dobře. Škoda, že neudělají lepší pouzdro. Tohle je největší slabina těchto hodinek.

Jo,mozna budes mit pravdu,me ten kyklop na jednickach docela vyhovoval,ale celkove tam proste nic necuju ,zadna zmena ci posun. Mozna to bude fakt tim pouzdrem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak za mne urcite super, datumovka v poho, rucicky ok, titan ok. Cena v poho, kalibr ok. Jen ten pruhled by nemusel byt.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem tyhle hodinky dneska objevil a říkám bez nadsázky, že kdybych si teď měl koupit nějaké nové, tyhle by byly nejvážnějším kandidátem. Titan, hodinovka bez "mercedesu" rozměr 42 mm, průhled dýnkem a konečně i cena - to všechno mě velice oslovuje. 

Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři

Taky jsem tyhle hodinky dneska objevil a říkám bez nadsázky, že kdybych si teď měl koupit nějaké nové, tyhle by byly nejvážnějším kandidátem. Titan, hodinovka bez "mercedesu" rozměr 42 mm, průhled dýnkem a konečně i cena - to všechno mě velice oslovuje. 

Ty mas becka a na potechu orienty :-)))). Nemel jsi jit od longines. tohle by ti dle meho nevonelo.

Odkaz ke komentáři

Za mě rozhodně krok správným směrem, titan - super, průhled - super, škoda datumovky, na trojce by jí to slušelo víc. Ale jinak vypadaj výborně. Souhlasím, že nejslabším věcí na Oceanech je tvar pouzdra, osobně mi vadí to, jak masivní je tah.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...