wizard-ov Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Trochu "inspirace" u Zodiac, ale jinak dobrý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 KiGa ZweiMoc hezky. At slouzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Nějaké cinty k novým limitkám KiGa No.2 jsem napsal do svého vlákna, tak jukněte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makky Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Novinka http://www.steinhartwatches.de/de/OCEAN-Titanium-500-Premium,974.html myslím, že pekný kúsok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Vypada dost dobre, ani ten titan mi nevadi. A cena ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Vitam datumovku. Moc pekne. Takove facelift oceany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Za me palec nahoru, ale ten titan si mohli odpustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Pruhled u potapek- dobre ok. Datumovka bez kyklopa- taky ok,mozna. Celkove nic nad cim budu jasat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Promiň, ale než mít nedonošenou lupu, jako mají ostatní štajny, tak rači nic a udělali moc dobře. Škoda, že neudělají lepší pouzdro. Tohle je největší slabina těchto hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Promiň, ale než mít nedonošenou lupu, jako mají ostatní štajny, tak rači nic a udělali moc dobře. Škoda, že neudělají lepší pouzdro. Tohle je největší slabina těchto hodinek.Jo,mozna budes mit pravdu,me ten kyklop na jednickach docela vyhovoval,ale celkove tam proste nic necuju ,zadna zmena ci posun. Mozna to bude fakt tim pouzdrem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Tak za mne urcite super, datumovka v poho, rucicky ok, titan ok. Cena v poho, kalibr ok. Jen ten pruhled by nemusel byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 (upraveno) Taky jsem tyhle hodinky dneska objevil a říkám bez nadsázky, že kdybych si teď měl koupit nějaké nové, tyhle by byly nejvážnějším kandidátem. Titan, hodinovka bez "mercedesu" rozměr 42 mm, průhled dýnkem a konečně i cena - to všechno mě velice oslovuje. Upraveno 9. září 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 konečně je tristar hodinovka v čoudu, ty ručky se mi fakt líběj a celkově už to vypadá jako inspirace a ne jako kopie a to já rád. 590? taky o.k. Takhle měly Oceany vypadat hned od začátku. A žít bez nálepky homage/fake výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Taky jsem tyhle hodinky dneska objevil a říkám bez nadsázky, že kdybych si teď měl koupit nějaké nové, tyhle by byly nejvážnějším kandidátem. Titan, hodinovka bez "mercedesu" rozměr 42 mm, průhled dýnkem a konečně i cena - to všechno mě velice oslovuje. Ty mas becka a na potechu orienty :-)))). Nemel jsi jit od longines. tohle by ti dle meho nevonelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Je to, jak říkáš, Martine. Ale hned, jak jsem tyhle hodinky uviděl, zajásal jsem, že Steinhart něco takového zařadil do nabídky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Za mě rozhodně krok správným směrem, titan - super, průhled - super, škoda datumovky, na trojce by jí to slušelo víc. Ale jinak vypadaj výborně. Souhlasím, že nejslabším věcí na Oceanech je tvar pouzdra, osobně mi vadí to, jak masivní je tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 pouzdro mi navadi, pekna luneta, titan zajimave, wr super, libi se mi jak svítí, ale nejak mi tam nepasujou ty ručky, chce to videt naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Hmm, tak ty mne vyslovene lakaji.. pokud se rychle prodaji veci v bazaru, jdu do nich. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 všechno super .... až na ten titan, ten mi vadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 škoda datumovky, na trojce by jí to slušelo vícTak, tak... otázka je, jestli by potom nebyly už moc "inspirované" .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se