Potvor Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 @Tikzot Od Lukáše jsem zamýšlel koupit jedny jím nabízené ráčmeny, krom bleskové domluvy mi vyšel vstříc s místem setkání, vše proběhlo z jeho strany na jedničku s hvězdičkou, já si však nakonec koupi rozmyslel, tudíž vážil cestu a ztratil čas zcela zbytečně. Tímto bych chtěl ještě jednou moc poděkovat a znovu se omluvit, Lukášova ochota byla opravdu obrovská. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 @M109 Nabídl se s převozem Bratislava->Brno v rámci chronopošty a ještě si semnou volal někdy v 11 večer, abychom se domluvili a potvrdili si to. Vyšel mi vsříc s místem předání a ještě z toho byl moc fajn pokec. U hodinek za 1500,- neuvěřitelný. Ještě jednou díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 @Libor_OV Chci tady veřejně poděkovat Liborovi za jeho pomoc s jedním obchodem. Potřeboval jsem něco (hodinky :-) ) osobně vyzvednout v Praze a protože jsem teď neměl šanci si udělat výlet z našeho drsného východu, požádal jsem Libora. S naprostou samozřejmostí pro mě obchod zrealizoval, zajistil spolehlivého kurýra a během pár dní jsem se stal spokojeným majitelem něčeho, co jsem dlouho chtěl. Ještě jednou tedy děkuji za ochotu a jsem vděčný, že mám kolem sebe i takové lidi, jako je Libor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Posol Romana bych tu chtěl zvelebit za vyřešení zapeklitého hodinkového problému. Já osobně bych na to vůbec neměl náladu a nervy, kór když ty hodinky mezitím vystřídaly dva další majitele. Fakt borec. Je potřeba ho dopsat do wikipedie k heslu džentlmen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Chronoshop Pánové, musím hluboce smeknout před vstřícností nejen majitele, ale i jeho zaměstnanců. Jakub si přečetl můj příběh s výprodejem a přispěchal s pomocí, která mě dostala do kolen. Zapůjčil mi ze svého obchodu na překlenutí blbého období jeden kousek, za což jsem vděčen. Moc díky i všem zaměstnancům, za ochotu ( vím Honzo, že jsem si u zkracování tahu dost vymýšlel :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Jj, Chronoshop je maják v rozbouřeném moři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 @lolohh Díky Honzovi za zapůjčení hodinek na zkoušku. Hodně mi to pomohlo! Rád se ti budu v budoucnu nějak revanšovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 @Pivas Veřejně bych rád poděkoval za nabídku, které nešlo odolat, trpělivost při mém rozhodování, rychlou akci a super pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 @konnan Poptával jsem externí DVD mechaniku a on mi s tím, že se mu válí pod postelí, poslal zdarma a zaplatil i poštovné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Tomas_2002 a jeho týmDíky kluci. Nezištně rozséváte dobro a de facto neznám lidem, i v této těžké době astronomických cen, šetříte peníze. Sláva vám! Nudnější, běžnější a nenápadnější auto, které může mít zároveň tolik hraček, domyšleností a dobrých vlastností, tedy přesně podle mého vkusu, aby člověk pohledal. Na horách se prostě bling nenosí, traktory se taky moc nedělají v metalíze. A navíc se ta šedá perfektně hodí k přiznanému betonu u nás v obýváku a kuchyni. Dobrá volba ve všech směrech. Ještě jednou díky, Tome.Sent from my SM-G996B using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Dobré vědět, že používáš takaplatak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 ..a samsung s21plus... :-) ale hodinky za vic jak desitku jsou drahej nesmysl.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Tohle, myslím, Hasňa nikdy netvrdil o té desítce za hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Po jeho "prozreni" prave ze ano, ale plevelime hezke vlakno.. XSafi.. dlouholety clen a po setkani mohu rict, ze obetavy clovek, co nezistne pomaha.. diky setkani! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Dobré vědět, že používáš takaplatak.Do háje, kde se to tam vzalo? Mea culpa, mea maxima culpa. Sent from my SM-G996B using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Je to pryč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Jo, cajk. No jo no, mobil resetovaný ze servisu, tak mi sem tam něco uteče. Takže ještě jednou ve zkratce:"Tome, dík, jak cyp za Alltracka! No, a mechanické hodinky jsou anachronismus a celkem chujovina." Howg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Určitě by to mohla být jen prostá pozitivní recenze od někoho kdo pomáhal zdejším dvěma členům formálně zprostředkovat nehodinkový obchod, ale přesto si dovolím i sem na piedestal postavit skvělý přístup dlouholetého brněnského člena @Artesia při "distančním" prodeji jeho auta mému (neustálými službami a nyní i péčí o nově narozeného potomka zavalenému) kamarádovi z Ústí nad Labem. Protože právě solidní chlapi jako Petr nám (v dnešním stále víc potrhlém, chamtivém a vyčůraném světě) pomáhají uchovat si pocit že ještě existuje "fórum gentlemanů", kde podaná ruka platí a kde se dá druhému věřit. Konec hlášení a hezký víkend všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Kolegu @AndyAaronuz tu chvalili ostastni, takze se jen pripojuji. Skutecny chronoblazem a fajn typek, ktery nevaha podat pomocnou chronoruku, kdykoli je treba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 Opět musím pochválit příkladný přístup člena @bohus76při řešení problému s nestandardními stěžejkami. Ještě jednou díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se