Jimmy-Jimmy Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Zase v práci. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Po delší době. Pořád se mi líbí a dobře se nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Jumbo 6138 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Casual monday Sent from my SM-G950F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Tak jsem opět v Seiko klubu, jsou boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Michale, tady vypadají ty hodinky zase úplně jinak. Dobře sis vybral. Já furt jenom ty jedny: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Tak jsem opět v Seiko klubu, jsou boží Tak ty jsou dobré. Aplikované logo, pěkné indexy, nenapadne datum. Dobra volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Tak jsem opět v Seiko klubu, jsou boží Teď už chápu to potvrzení účasti na Seiko srazu. Konečně tam můžeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Bells: To jsou ty od Coolidge? Skvely, ty mi taky vrtaly hlavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Michale, tady vypadají ty hodinky zase úplně jinak. Dobře sis vybral. Já furt jenom ty jedny:Tak ty jsou dobré. Aplikované logo, pěkné indexy, nenapadne datum. Dobra volba. Díky pánové, volba byla jasná už nějakou dobu, ale nikde nejsou k mání (jedny jsem viděl na SIJ, ale než jsem se rozhoupal, tak už zase ne), takže když se původní majitel zmínil o tom, že by je možná pustil, už jsem neváhal Teď už chápu to potvrzení účasti na Seiko srazu. Konečně tam můžeš A pořád si ze mě bude dělat srandičky a pořád Ale upřímně, ono to vyšlo tak nějak naráz, nechtěl jsem to potvrzovat, dokud jsem nevěděl, že budu mít i čas, teď už mi to může překazit jen nějaká nárazovka, takže jsem potvrdil. Jak víme, tak koupit si nějakou vstupenku není problém ani v den konání, stačí skočit do některého z krámů a nejspíš bych to tak i udělal, kdybych neměl tyto. Určitě je pár modelůp, co bych klidně zkusil, takže kdy jindy je kupovat, než před srazem Bells: To jsou ty od Coolidge? Skvely, ty mi taky vrtaly hlavou. Aano jsou to oni, víc jich tady podle mě ani není. Zároveň jsem si tím na sebe upletl bič, protože fotky jako on vážně neudělám, ale slíbil jsem, že se budu snažit Sám jsem je měl v hlavě dlouho, ale holt nejsou, leda tak další verze - černé, nebo bronzovky. Černé jsem vyřadil hned, o bronzu jsem uvažoval, ale ocelové jsou prostě nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 A když se daří, tak se daří, včera hodinky, dnes již první výzbroj na střídání. Myslím, že s těmito Seiky si půjde pěkně vyhrát, takže jsem těch kombinací naobjednal spoustu a uvidím co jim jak sedne, už aby to všechno taky přišlo. Časově je Strapshop samozřejmě bezkonkurenční, takže dnes 2x Canvas. Světlý, nebo tmavý? Foto rychlovka v kanclu, takže lepší to nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 To máme stejné řemeny na Seika :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Nuda v taxiku cestou na letisko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Sláčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ashan Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Nuda v taxiku cestou na letisko.Trochu přeručkováno . Ale moc hezký hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 to by slo ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 SARXY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 U rybníčku v skoro-rákosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se