Spongebob Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 před 18 hodinami, ABCDE napsal: krásný želvy! ta černá jim sedí ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 (upraveno) Hezké srovnání staré a nové verze. Ani jsem netušil, že nové mm200 mají jen 42mm. https://youtu.be/pzN2VFJzmbg Upraveno 18. prosince 2020 uživatelem Ace84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Ano SPB185 su mensie a to je uplne paradne, nozky pekne zakrivene, su nizke, dobre sadnu na ruku. Ale na videu ten vyoseny datumovy veniec je do oci bijuci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Podle toho videa to vypadá, jak kdyby začali šetřit s luminescenčním nátěrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 to lumi možná klame, moje Citizeny mají podobnou barvu lumi jako ta nová verze ve videu, a oproti standardní Seiko zelené jsou sice brzo takové mdlejší, ale vydrží docela dlouho a po pár hodinách jsou na tom oba nátěry podobně. Tak to možná bude podobný případ. Jinak ta nová verze mne potěšila ručkama, ty šipky, šípy až klíny se mi zkrátka nelíbí. Ale to je samozřejmě individuální, nejsem nakonec potapěč, tak do toho většinou nekecám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Bruce Williams z nich taky není nějak nadšený. A to je velký seikokot. Překvapily mě ty Rolexky vedle nich. Opticky jsou snad Suby větší. https://youtu.be/t6RnO_5DJ8s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Tak ja puvodni babyny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Nový dvoustovky mají prima rozměry a ručky, za to palec nahoru! Vynechanej chapter ring je lepší, než křivej, taky dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 hmm mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Tak i u mne se projevil ten Vánoční nešvar. Že prý když jsou od Ježíška tak až pod stromeček. Ještě že už je to za pár... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 U nás to bude podobný asi jsem byl hodnej stejně jako ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Jdem spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 V 11. 12. 2020 v 23:18, snake napsal: @Radik tak tady bych Jirku @Jiří Štencek doporučil...ani jsem si pomalu seika nestihl vybrat a už byly doma... Děkuji! Moc si toho vážím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Fotka včerejší... První zulu. Nějak jsem nepochopil, k čemu jsou na řemenu pod šestkou dva kroužky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Tím je to přece zajímavější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Jedině tak .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 na ruce pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Já dnes lehce limitovaný. Starý kamarádky, než se to tu zaplní novýma kráskama od Ježíška :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Dneska na výletě i s novou hračkou. Naštěstí dnes bez manželky. Ta jinak pečlivé aranžování a focení hodinek docela toleruje, ale když se k tomu teď přidá ještě nůž, tak nevím nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se