mAra_ Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Zelená je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 kamilb: nádhera!Relax .Nasadím a chodím po zahradě, fotím.Žena stojí doma za oknem a klepe si na čelo. Dneska bylo pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 mAra_: moc pekne je mas, ta druha fotka nejvic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Dík tano. Ony vypadají na živo úžasně, ten cifr je na každém světle jiný... Ale dost blbě se to fotí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Já opět dnes se SEIKO SNK 805, moje první automaty. Na co si zvykám ( a dnes jsem to zase opomněl), že s nimi nesmím lézt do vody...proc bys s nima nesmel do vody.. tydle hodinky normalne prezijou sprchu nebo koupel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 mAra, ty monstra jsou fakt nadherny. s tou zelenomodrou je to proste bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 digifox_08.3b.jpgTo jsou nový z fabriky??? Excellentní stav, NOS je oproti tomu ruina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Skoro padesátníce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 To jsou nový z fabriky??? Excellentní stav, NOS je oproti tomu ruina... Jo jo, stav je skutečně top. NOS už se dnes říká kde čemu ale tyto jsou fakt jako nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
army9 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Včera prišlioriginál remeň stojí za kočku , tak zatiaľ taktoa ked už je to mdž , tak aj niečo pre polovičku (pošta sa trafila) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Východ slunce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Perpetual a gmt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 pri patku lezerne, bajecne kolik radosti tyhle nenarocne hodinky delaji Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SelfishMan Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 když je venku tak hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 pri patku lezerne, bajecne kolik radosti tyhle nenarocne hodinky delajipřesně tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Hlasim sa [emoji Sent from my iPhone using TapatalkTy presáže jsou tak nějak "jiné" a zajímavé viď... já je včera nechal doma a provětral tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Mám to tak schválne . Tie pružné lamely vystupujú od hladkej strany a tým pádom je rovina zdrsnenej strany narušená . Tlačili mi na ruku , tak som to otočil komplet a je to v pohode .hodinky.jpgJá zase nosím naopak tah. Jednou jsem to omylem nandal a zjistil, že je mi to pohodlnější, ale hlavně je strašná sranda na srazech sledovat lidi, jak to neumí zapnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 (upraveno) pri patku lezerne, bajecne kolik radosti tyhle nenarocne hodinky delaji Sent from my iPhone using Tapatalk pěkný, pěkný ... no, večer pustím All is lost a jestli to se mnou zase hne jako posledně, tak ... potřetí ? :-) Upraveno 9. března 2018 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 hmmmmm, asik vymenim fon ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Zase nějaký postelovky. Už mi z toho celkem hrabe, aby toho nebylo málo, tak jsem nakazil i holky. Malá má teď 39°C a všechno co ji dám vyblije :-/ mějte fajn víkend aspoň Vy kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se