nooski Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 shewcza: grand koktejly super, Máňa není můj šálek kávy :-) Já dnes opět krásné pětky. Škoda, že ten můj mobil je numí tak pěkně zachytit, jak je člověk vidí naživo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Mírovy koktejlky na brněnském srazu pro mě byly něco jako generálka, že mi padnou i tyhle "dědkovské"... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...a mimochodem, sedly skutečně jak ta prdel na hrnec - od Seika by se měli amatéři z ROLEXu učit!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Po dlouhé době první hodinky koupené jako nové - a myslím že je budu muset honem někde jebnout, abych neměl nejmenší důvod se jich v nějaké slabé chvilce unáhleně zbavovat. Přiznám se že podobné chronomagorské "fluidum dokonalosti" jsem zatím zažil jen u PAM572 a mých "prvních lepších" Chronomatic 24 - a pevně doufám že všechny tyhle krásné kousky si budu moct hýčkat "pokud možno nafurt"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Dnes po dlouhé době venku, tak jsem vyvenčil grand cocktaily v kalužině a máňu alespoň na stole :-DMana je super. Coctailky samozřejmě taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 shewcza: Co hodinky, Mana je bozi!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Dnes po dlouhé době venku, tak jsem vyvenčil grand cocktaily v kalužině a máňu alespoň na stole :-DMana je suprova! Cim viac tychto zvieratiek;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Právě včera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 snzf Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Jak jsem slíbil, dnes černá Suma, zatím bez keramické vložky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Zaprášené leštěnky... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 "pokud možno nafurt"Měli jsme s Radkem stejné načasování... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 , velmi povedený design, řekl bych královský. *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 .Ty se mi líbí, co je to prosím za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Po dlouhé době první hodinky koupené jako nové - a myslím že je budu muset honem někde jebnout, abych neměl nejmenší důvod se jich v nějaké slabé chvilce unáhleně zbavovat. Přiznám se že podobné chronomagorské "fluidum dokonalosti" jsem zatím zažil jen u PAM572 a mých "prvních lepších" Chronomatic 24 - a pevně doufám že všechny tyhle krásné kousky si budu moct hýčkat "pokud možno nafurt"... Měli jsme s Radkem stejné načasování... Máte to moc hezký kluci. Dostali jste aspoň množstevní slevu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Mírovy koktejlky na brněnském srazu pro mě byly něco jako generálka, že mi padnou i tyhle "dědkovské"...IMG_2321.jpg ...a mimochodem, sedly skutečně jak ta prdel na hrnec - od Seika by se měli amatéři z ROLEXu učit!!!IMG_2338.jpg Po dlouhé době první hodinky koupené jako nové - a myslím že je budu muset honem někde jebnout, abych neměl nejmenší důvod se jich v nějaké slabé chvilce unáhleně zbavovat. Přiznám se že podobné chronomagorské "fluidum dokonalosti" jsem zatím zažil jen u PAM572 a mých "prvních lepších" Chronomatic 24 - a pevně doufám že všechny tyhle krásné kousky si budu moct hýčkat "pokud možno nafurt"... pozeram ze si rezignoval na zhananie starych snowflakov - je fakt ze to je uz takmer nemozne. ale aj na to nove logo si asi clovek zvykne - zaujimave je, ze na tych tvojich fotkach ten cifernik neposobi taky prazdny ako na fabrickych. myslim ze dobra volba, pokial nosis do prace kosele a saka, tak si ich uzijes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 MM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HodinarPraha Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Trochu zelené....?jarní? přírůstek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HodinarPraha Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Trochu zelené....?jarní? přírůstek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Dneska digitálky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Spousta casu na kochani... takhle po ranu v Praze. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se