Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mírovy koktejlky na brněnském srazu pro mě byly něco jako generálka, že mi padnou i tyhle "dědkovské"...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

...a mimochodem, sedly skutečně jak ta prdel na hrnec - od Seika by se měli amatéři z ROLEXu učit!!!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Po dlouhé době první hodinky koupené jako nové - a myslím že je budu muset honem někde jebnout, abych neměl nejmenší důvod se jich v nějaké slabé chvilce unáhleně zbavovat. Přiznám se že podobné chronomagorské "fluidum dokonalosti" jsem zatím zažil jen u PAM572 a mých "prvních lepších" Chronomatic 24 - a pevně doufám že všechny tyhle krásné kousky si budu moct hýčkat "pokud možno nafurt"...  ^_^

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

shewcza: Co hodinky, Mana je bozi!!

Odkaz ke komentáři

Po dlouhé době první hodinky koupené jako nové - a myslím že je budu muset honem někde jebnout, abych neměl nejmenší důvod se jich v nějaké slabé chvilce unáhleně zbavovat. Přiznám se že podobné chronomagorské "fluidum dokonalosti" jsem zatím zažil jen u PAM572 a mých "prvních lepších" Chronomatic 24 - a pevně doufám že všechny tyhle krásné kousky si budu moct hýčkat "pokud možno nafurt"...  ^_^

Měli jsme s Radkem stejné načasování...

Máte to moc hezký kluci. Dostali jste aspoň množstevní slevu?  :D

Odkaz ke komentáři

Mírovy koktejlky na brněnském srazu pro mě byly něco jako generálka, že mi padnou i tyhle "dědkovské"...

attachicon.gifIMG_2321.jpg

...a mimochodem, sedly skutečně jak ta prdel na hrnec - od Seika by se měli amatéři z ROLEXu učit!!!

attachicon.gifIMG_2338.jpg

pozeram ze si rezignoval na zhananie starych snowflakov - je fakt ze to je uz takmer nemozne. ale aj na to nove logo si asi clovek zvykne - zaujimave je, ze na tych tvojich fotkach ten cifernik neposobi taky prazdny ako na fabrickych. myslim ze dobra volba, pokial nosis do prace kosele a saka, tak si ich uzijes.

Odkaz ke komentáři

Spousta casu na kochani... takhle po ranu v Praze.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...