blackhead Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 GÉES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 (upraveno) To natahovací nato je nato(m) fakt pěkný (slečna Erika?). Vlastně docela škoda, že ten novej strojek s nezávislou hodinovkou do týhle řady diverů (dokusanovky dtto) nefrkli rovnou. Upraveno 15. února 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Dneska jedu na baterku vždycky mi srdce zaplesá, když tu vidím takovouhle nádheru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 To natahovací nato je nato(m) fakt pěkný (slečna Erika?). Vlastně docela škoda, že ten novej strojek s nezávislou hodinovkou do týhle řady diverů (dokusanovky dtto) nefrkli rovnou.Joooo, celkem to na tom sedi! Erika to neni, ale system je ten samej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 hnědý antireflex v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Nedám pokoj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Nedám pokoj!Jsou parádní - jak hodinky, tak krajina. Jen tak dál. Dnes posilování s pořádným kusem ocele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Přechod z 6309 na 7002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Dnes v ruce, ale ráno už budou na ruce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 SKXA49 aka Black Knight Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Vlnky kam se podíváš (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 SARB series... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Reykjaborg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 SKXA49 aka Black Knight na knighty snad jedine origo naramek si myslim.ale co si pamatuju, tak mel nesmyslne dlouhou sponu, ktera snizovala komfort noseni.jinak moc pekny hodinky. vzdycky se mi libily vic, nez treba samuraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Monster Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 na knighty snad jedine origo naramek si myslim.ale co si pamatuju, tak mel nesmyslne dlouhou sponu, ktera snizovala komfort noseni.jinak moc pekny hodinky. vzdycky se mi libily vic, nez treba samuraje.Je fakt že sponu prodlužuje poslední širší článek, což může být nekonformní na menší ruku, ale na zápěstí cca 18 cm si toho člověk ani nevšimne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 jo, mas pravdu, tohle mi tam vadilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 @lub - bohuzel se ke mne dostaly uz bez tahu. Dival jsem se na tah a moc se mi to popravde nelibi. Mam je v prodeji. Chvilku je tam necham a pak na to necham udelat nejakou peknou kozku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Ja bych jeden tah mel.. na knighty.. akorát je i s hodinkama.. moc je nenosim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se