Radik Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 No já myslím, že všichni asi víme, co tím chtěl říct, i když tahle formulace je hodně blbá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Tak tahle limitka se asi stane nedostupna i pro fanaticky sberatele orliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Tak tahle limitka se asi stane nedostupna i pro fanaticky sberatele orliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 tipuju, že bert už má doma 3 kusy této limitky....a každou s jiným počtem hvězdiček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Jak znám Elton, určitě vyrobí nějaký ten nečíslovaný kousek bokem a Berta nebudou muset svazovat do kazajky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 tipuju, že bert už má doma 3 kusy této limitky....a každou s jiným počtem hvězdiček Naopak, jakožto držitel modré knížky to musím vymyslet jinak. Asi vstoupím do Armády spásy nabo Hasičského záchranného sboru ČR. Obě tyto instituce mají ve své hierarchii i generálské hodnosti. Svůj vstup k Policii zcela principielně vylučuji, takovej magor do hodinek zase nejsem.Možná by ale nebylo od věci, pokusit se vystřídat toho šaška na Ministerstvu obrany. Že bych mu jako sehnal nějakej flek v Hollywoodu, a místečko by na chvíli bylo volné. Já bych toho využil, a v nestřeženém okamžiku se jmenoval generálem .... Zkrátka - výzva je přijata :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Ještě to musím trošku poupravit. V případě odstranění komika Stropnického by se jednalo o návrh na jmenování, nikoli jmenování samotné. To přináleží víme komu. No snad nebude mít zrovna virózu. Ještě mne tak napadá, že bych se mohl stát zaměstnancem firem: General Motors, General Foods, nebo General Electric. Třeba by to v Eltonu prošlo. Cimburek by to určitě nějak okecal. Poslední možnou šancí je spolehnout se na blbost překladatelů (Skála, Connery) kde se někdo z přítomných hlavounů ptá, jestli již přišel generál Atorny. ...... Pro neangličtináře: general attorney je státní zástupce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Berte, proc chodit daleko?My te tady taky muzeme pasovat na generala Chronomagu. Sice te ta nasledna oslava povyseni bude stat nejaky ten korbelik, ale bude to stat za to. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterL Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Na internetovej stranke Prim Elton maju medzi subormi k stiahnutiu pekne urobenu brozuru v PDF k hodinkam Prim Orlik General. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Mozna by stacilo byt nejakym generalnim reditelem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 ...bych se mohl stát zaměstnancem firem: General Motors, General Foods, nebo General Electric.+ Copy General...jestli již přišel generál Atorny.Nebo na ně můžeš udělat bububu z pozice Generála Failure. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Mozna by stacilo byt nejakym generalnim reditelem...To ne, to je moc náročný..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 Ještě to musím trošku poupravit. V případě odstranění komika Stropnického by se jednalo o návrh na jmenování, nikoli jmenování samotné. To přináleží víme komu. No snad nebude mít zrovna virózu. Ještě mne tak napadá, že bych se mohl stát zaměstnancem firem: General Motors, General Foods, nebo General Electric. Třeba by to v Eltonu prošlo. Cimburek by to určitě nějak okecal. Poslední možnou šancí je spolehnout se na blbost překladatelů (Skála, Connery) kde se někdo z přítomných hlavounů ptá, jestli již přišel generál Atorny. ...... Pro neangličtináře: general attorney je státní zástupce :-)Ještě mě napadá, že by se daly zavést šarže na Chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Ja bych to cele napadl, ze je to diskriminujici omezeni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Ja myslim ze skor ci neskor sa na aukre nejake objavia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Půlka Šumavy Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 (upraveno) Já radši nic neříkám, ale tohle vlákno se mě líbí protože mě obohacuje Upraveno 27. července 2017 uživatelem Půlka Šumavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 To ne, to je moc náročný..... :D ... že já do primkařskejch vláken nechodím častěji. Bertův humor a Cimburkovo vážně míněné vysvětlování mi prodloužilo život aspoň o měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Hmm, generalsky hodinky vyrezany z kola ruskyho tanku T72 To uz to snad radsi meli vystrouhat z Hetzera hehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Přiznám se že jsem dnes zahlédl poprvé orlíky s bílým ciferníkem,můžete mě někdo nasměrovat na podrobnější info, na stránkách Eltonujsem nenašel nic. zdroj foto: facebook Karly Sťěpánové (cyklistka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Orlík 38 s bílým cifrem v Koscomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se