Přejít na obsah

PRIM Orlík - varianty

Doporučené příspěvky

tipuju, že bert už má doma 3 kusy této limitky....a každou s jiným počtem hvězdiček :notworthy:

Naopak, jakožto držitel modré knížky to musím vymyslet jinak. Asi vstoupím do Armády spásy nabo Hasičského záchranného sboru ČR. Obě tyto instituce mají ve své hierarchii i generálské hodnosti. Svůj vstup k Policii zcela principielně vylučuji, takovej magor do hodinek zase nejsem.

Možná by ale nebylo od věci, pokusit se vystřídat toho šaška na Ministerstvu obrany. Že bych mu jako sehnal nějakej flek v Hollywoodu, a místečko by na chvíli bylo volné. Já bych toho využil, a v nestřeženém okamžiku se jmenoval generálem ....

Zkrátka - výzva je přijata :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě to musím trošku poupravit. V případě odstranění komika Stropnického by se jednalo o návrh na jmenování, nikoli jmenování samotné. To přináleží víme komu. No snad nebude mít zrovna virózu.

Ještě mne tak napadá, že bych se mohl stát zaměstnancem firem: General Motors, General Foods, nebo General Electric. Třeba by to v Eltonu prošlo. Cimburek by to určitě nějak okecal.

Poslední možnou šancí je spolehnout se na blbost překladatelů (Skála, Connery) kde se někdo z přítomných hlavounů ptá, jestli již přišel generál Atorny. ......  Pro neangličtináře: general attorney je státní zástupce :-)

Odkaz ke komentáři

Ještě to musím trošku poupravit. V případě odstranění komika Stropnického by se jednalo o návrh na jmenování, nikoli jmenování samotné. To přináleží víme komu. No snad nebude mít zrovna virózu.

Ještě mne tak napadá, že bych se mohl stát zaměstnancem firem: General Motors, General Foods, nebo General Electric. Třeba by to v Eltonu prošlo. Cimburek by to určitě nějak okecal.

Poslední možnou šancí je spolehnout se na blbost překladatelů (Skála, Connery) kde se někdo z přítomných hlavounů ptá, jestli již přišel generál Atorny. ......  Pro neangličtináře: general attorney je státní zástupce :-)

Ještě mě napadá, že by se daly zavést šarže na Chronomagu  :lol2:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...