nickolas Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Jeremy nemas odkaz? To musim mit! Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Jeremydobry napad - zaslat to zopar kamosom, myslim, ze by boli celkom prikakany, ked to vypadne z baliku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Zmizíku já jsem rafinovanej, nechám to poslat na manželku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 mě by dělalo problém rozeznat kterej klíč je k čemu. nepamatoval bych si kterej je od bytu nebo vchodu...A ted to rozeznas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 (upraveno) A ted to rozeznas? si piš, mam tam ty barevny gumovy navleky Upraveno 4. února 2015 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 (upraveno) Parádní hodiny s budíkem. Jak jsem je viděl na eBay, musel jsem je koupit.Každej to okomentuje, jak to uvidí na stole. Navíc je docela sranda to hodit doprostřed místnosti a zabouchnout :-DUmí to:- hodiny- alarm- odpočet 10 vteřin, po kterých to "jako bouchne". Člověk to může zastavit tak, že přestřihne správnej drát - jinak to bouchne rovnou (ale nezkoušel jsem to, nechce se mi furt doplňovat drátky :-D)Tak to je "bomba" Fakt to normálně pošlou poštou? Upraveno 4. února 2015 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Dynamite clock: http://www.ebay.co.uk/itm/Defuse-a-Bomb-Alarm-Clock-Novelty-Dynamite-Styled-Digital-Clock-/221396704613?pt=UK_Alarmclocks&hash=item338c459d65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Vždycky jsem si myslel, že se pošta do zahraničí rentgenuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Jeremy to je super, dík za tip, jdu objednat:)EDIT: Jsou to ty z Anglie, viď? Dej sem odkaz, dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 http://www.ebay.com/itm/Defuse-a-Bomb-Alarm-Clock-Novelty-Dynamite-Styled-Digital-Clock-/221396704613?pt=UK_Alarmclocks&hash=item338c459d65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 jé, díky moc, to je to co už asi 2 měsíce scháním Poslal mi to dneska kolega, uz mam objednano. http://getkeysmart.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 http://www.ebay.com/itm/Defuse-a-Bomb-Alarm-Clock-Novelty-Dynamite-Styled-Digital-Clock-/221396704613?pt=UK_Alarmclocks&hash=item338c459d65 I zásilky po EU prochází rentgenem, aby lidé neposílali chráněná zvířata, zbraně atd. Ten budík nechám asi nechám poslat někomu, koho moc nemusím a budu čekat, co se bude dít :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 ty hodiny sou pecka....asi je objednán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Přesně tak, KFL to odhalil - já za ně dal kolem 700,-, tak bacha ať nenaletíte :-)Přišlo to normálka, buď nikdo nic nerentgenoval, nebo se u toho jen dobře pobavil :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Jeremy to je super, dík za tip, jdu objednat:)EDIT: Jsou to ty z Anglie, viď?Myslím, že to přiletělo odněkud z Asie.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Poslal mi to dneska kolega, uz mam objednano. http://getkeysmart.com/Taky jsem právě objednal, předražená ptákovina, ale hezký :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 (upraveno) Asi bude fakt lepší pošta než to šoupnout do carry on kufříku na výletě Tu práci tvůrcům takových ptákovin taky závidím Edit: a klíčenku samozřejmě nutně potřebuju, kdo ne?? Upraveno 4. února 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Edit: a klíčenku samozřejmě nutně potřebuju, kdo ne?? Já ne. Musím mít klíče na dlouhé šňůrce na krk. Sice je na krku už nenosím (i když možná se to zase blíží ), ale s tou šňůrou se líp hledají, vytahují z kapsy nebo z kastlíku auta, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Já ne. Musím mít klíče na dlouhé šňůrce na krk. Sice je na krku už nenosím (i když možná se to zase blíží ), ale s tou šňůrou se líp hledají, vytahují z kapsy nebo z kastlíku auta, atd.Dyk má očko, na který se dá přivázat lano.. :-) A klíče přesanou chrastit a trha kapcy! Konečně z Tebe zase bude ninja, Kamile! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 (upraveno) taky bych do ty klicenky sel, vypada to jako prijemna kravinka .Chce se nekdo prazskej pridat a usetrit 8 dolaru za shipping? Ja vezmu tu extended verzi za 21, priplatim 2 dolary za az 10 klicu a 3 dolary k tomu ten quick disconnect. Takze zbyva 20 dolaru na free shipping Upraveno 4. února 2015 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se