Frostie Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 A na rozdíl od jedné nejmenované shit swiss parts značky umí i chodit po indexech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 mno.. aktuálně mám troje japan kvarcky (nevim kde se tahle obsese ve mně bere, ale krom jiného jsem vyznavatel i této kategorie - rozuměj - malý + levný + extra dobře čitelný jap tříručkový daydate baterkáče). pulsary a lorusy jsem koupil teď nedávno současně, pulsary momentálně na prodej, ale pokud je za ty prachy nikdo nevezme, tak si je nechám. - alba jsou boží, super přesnej strojek 7N43 dokonce s jednim kamenem, vteřinovka skáče exaktně po indexech, tenhle strojek se dává do spousty seiko modelů. - pulsary mají VX43 bez kamene, vteřinovka skáče přesně, vyjímečně jí to o desetinku vteřiny ujede, ale furt super. - v lorusech tepe VJ33 taky bez šutru, to samý. zkrátka a dobře, i strojek za devět dolarů umí jet fantasticky přesně a bez cukání. co je taky zajímavý, jak mám casio WVA s mým oblíbeným modulem 5161, tak ty když se nezesynchronizujou (hustý slovo), tak udělaj klidně vteřinu do plusu za den. kam se to hrabe na tyhle strojky (!!), který jedou přesně i bez rádia. co jsem měl timexy, tak to byl děs - vteřinovka dělala takovou cukatůru, že jsem se na to nemohl koukat, délka jeden a půl kroku vpřed a půl kroku zpátky - to byla jedna vteřina.. taky jsem původně koukal po levným swiss (swiss military, wenger apod), ale co jsem shlédl např tady, tak jsem se ujistil, že takhle to nechci - vteřinovka jede krásně přesně mezi indexy : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Jo tak z tohoto by me normalne jeblo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 @lub - Sea Force jsem dostal ke kulatinám. Kdyby nebyly dárek, už bych s nima jebnul taky. Není to až tak jako na těch bílých ve videu - někde sedí pozice úplně přesně a v jiné části ciferníku jim to uteče. Zajímavé, že to nedělá po celém obvodu. No co už, tak je beru takové, jaké jsou. Mám v nich druhou baterku a nevím, jestli se mám modlit, aby strojek umřel Jak se znám, možná bych z piety sháněl druhý strojek, něco jsme spolu zažili .... Ale taky bych možná v rámci chronobundusu hledal něco úplně jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dslabak Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 4 roky jsem quartzky neměl na ruce, ale tyhle mě fakt baví. Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 No paráda! Skvělá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Pěkné až na tu vterinovku. Asi jsem moc konzerva, ale vypadá to jak plácačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Pěkné až na tu vterinovku. Asi jsem moc konzerva, ale vypadá to jak plácačkaZkus si něco nastudovat o jejich historii a SBB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Až jak si to napsal, tak jsem si uvědomil oc vlastně jde. Už jsem se na to kdysi díval. Každopádně to není můj styl, ale určitě je moc lidí které osloví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 V tydnu jsem si byl vyzvednout novou obcanku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Ty nevypadají vůbec zle. Mas i fotku, kde půjdou vidět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Ale neco by se snad naslo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Jsou parádní. Copak je to prosím za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Je to model BM7490-52E.Objednaval jsem v UK na Watchshop. Utery objednano, ve stredu DHL dorucilo, doprava zdarma. Neskutecny...https://www.watchshop.com/watches/mens-citizen-classic-three-hand-watch-bm7490-52e.pdp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Je to model BM7490-52E.Objednaval jsem v UK na Watchshop. Utery objednano, ve stredu DHL dorucilo, doprava zdarma. Neskutecny...https://www.watchshop.com/watches/mens-citizen-classic-three-hand-watch-bm7490-52e.pdpTak to je ovšem luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 16. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2020 V 9. 8. 2020 v 6:44, AndyAaron napsal: Ale neco by se snad naslo... Twl se mi zase něco zalíbilo od citizenu a nestojí to 40k czk...za mě jo - vybral si dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Coming soon... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Zrovna nedavno jsem nekde narazil na tvoji fotku tech military baterek na remenu, co sis sam spichnul. Objednal si ten samej model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se