dykmore Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Díky, je to model MTS-100GL-7AVEF. Známý je ponosil pár týdnů, pak dostal smartwatche, tak jsem se jich ujal. V krátkosti můžu napsat, že pouzdro má vychytaný tvar, z boku trochu připomínají diplomaty - kór ještě v tom zlatém provedení. Moc pěkně sedí na ruce. Cifr není zářivě bílý, ale matnou úpravou působí spíš jako hodně světle krémový. Co stojí za hovno je řemen, genuine leather, ale vedle kůže to ani neleželo a po pár dnech nošení se na několika místech oloupala malá vrstva v místě zapínání i u nožek - na fotce to jde vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 No, ale ty indexy jsou fakt moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Tak ještě jedna rychlá mobilem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Nové kvarcky žádné, ale na ty oblíbené jsem pořídil pár silikónů...z alíku za pár babek, s těmi novými rychlostěžejkami a nosí se velmi pohodlně. Potřeboval jsem hlavně jako náhradu za textiláky/nato, už mě nebaví po každém namočení přezouvat, takhle v zimě vlhkej hadr na ruce nesnesu. Jinak jsem aktuálně v totálním mechanickém útlumu a tak střídám g-shocky a právě tyhle kvarcky. Jsem obrovsky spokojenej s těmi Ratio - kdybyste někdo chtěl potápky s daydate, přesným seikokvarcem, seikolumi a safírem, tak je každopádně doporučuju - a pak s Loruskama, se kterýma se konečně mohu máchat ve vodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Dneska poprvé na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Nový přírůstek, taky quartz, i když trochu jiný - 262 kHz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabajka Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Nie je to sice novy prirastok, ale v supliku som objavil moje stare Citizeny. Boli nosene dost intenzivne, co je vidiet a asi ich skusim ozivit. Najprv pojde dnu baterka, ci vobec idu. Ci sa na to da este zohnat sklo, nakolko ma viac skrabancov ako neposkodenych ploch ale vobec netusim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 To až tak tragicky nevypadá, podle mne by to šlo přeleštit. I s pouzdrem a ještě nadělají vintážní parádu. Já sice používám diamantovou pastu Dimapa (nejjemnější 0,25 mikrometru) - prodává se toho malá stříkačka 5mm Ale nemám takovou praxi ani zkušenost abych to porovnal s jinými prostředky, co si to s tím leští ostatní pánové ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Nemáš nějaké fotky před a po zásahu Dimapou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Nová akvizice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 ty jsou fajne panda s datumem na šesti mě taky bere.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pantauleo Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Ahoj, chtěl bych se jen zeptat, zda je lepší nechat quartz hodinky, třeba při ročním nenošení, běžet nebo vytáhnout korunku, aby se zastavily? Nevadí vytažená korunka strojku nebo třeba kvůli prachu? Dík za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Nech je normálně běžet. Není důvod je zastavovat.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Taky jsem si nedávno po dlouhé době pořídil jedny kvarcky. A jsem spokojen. Ronda po dvou týdnech stále bez odchylky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 7 hodinami, Spongebob napsal: ty jsou fajne panda s datumem na šesti mě taky bere.. jj, jsem docela překvapenej z kvalitně zpracovaného pouzdra... jen indexy na 3 a 9 nejsou úplně rovně. Holt Francouzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrojar@seznam.cz Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 (upraveno) No, mě dnes přišly očekávané švýcarské Renaty T-Rex. Swiss made, Hand made. Vodotěsnost 30 Bar, ana/digi, kompletně z nerezu 316L, měly by mít superquartz a termokompenzaci, tak uvidím, jak budou šlapat. Každopádně mě se moc líbí, jsou velké (50 mmm průměr pouzdra, 17 mm tloušťka pouzdra) a těžké. Baterie CR2016. Zatím jsem je nestihl odfotit, neb jsem se musel naučit je seřizovat (mám to za sebou), tak alespoň foto z netu pro představu..... Upraveno 6. ledna 2021 uživatelem hrojar@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Vratislavia Conceptum Heritage Chrono S.14Odesláno z mého SM-A515F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SanSebi Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Luminox 3121.BO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo666 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 To vypadá pěkně. Čitelnost za šera? Než přijde ke slovu tritium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SanSebi Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Úplne super. Najprv sa mi to zdalo byt tmave, ale to normalne ziari aj cez den. Hodinky vyzeraju velmi dobre na ruke, vobec nie sh masivne velke to som len zle odfotil. Obrovska spokojnosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se