Jerryl Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září (upraveno) @YPO To je ten slastný zvuk modemu, úplně mě to vrátilo do devadesátek a vykouzlilo úsměv na tváři, když došlo ke spojení. Vytáčenej internet, účtováno po minutách. Visel jsem na tom skoro furt, asi 5 let se k nám nikdo nemohl dovolat Upraveno 27. září uživatelem Jerryl
STRKKT Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září Kalkulačka Texas Instruments TI-57 II z roku 1987 a Prim Sport 2 z roku 1986. Kolem té kalkulačky, tehdy prodávané v prodejně Tesla Eltos v Brně za 1200 Kčs, jsem dlouho chodil, protože to byla celkem raketa. I když nám ve škole kalkulačky začali povolovat, tahle vytáčela soudružky do vysokých otáček 1
Radek124 Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října Tohle vlákno mi byl taky čert dlužen. Jeden při smolení nostalgického příspěvku o ztraceném digitálním kamarádovi vygooglí obrázek na E-bay - a za pár dní má na stole o krám víc... 2 3
tommasini Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října před 1 hodinou, Radek124 napsal: Tohle vlákno mi byl taky čert dlužen. Jeden při smolení nostalgického příspěvku o ztraceném digitálním kamarádovi vygooglí obrázek na E-bay - a za pár dní má na stole o krám víc... Tak to mě rozesmálo, díky. A dost se v tom taky vidím.
Josef01 Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října Myslím, že tady se o víkendu hodně lidí vyřádí v 8 bitech apod. https://www.bytefest.cz/ 1
cali Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října Uplne vsetko mat nemusim, pred casom som daroval svoje prakticky NOS Atari 800XE s kazetakom a dvoma joystickmi kolegovi, ktoremu bude robit vacsiu radost nez mne. 2 1
Kamil.K Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října Přesně takovou sestavu taky mám, ještě uložené vše v původních krabicích .
dykmore Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října Rád bych taky přispěl fotkami svých miláčků, ale jsou bezpečně schovaní v bezpečných skrýších a nechci budit rodinu přehrabováním. Tak aspoň jsem z knihovny vytáhl manuály
Radek124 Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října U nás byla podobná akce vloni - vzal jsem tam dospívající pitomky a oba nechápavě koukali jak to vůbec mohlo fungovat. Teprve u Amigy s myší po nabootování Lemmings z diskety akceptovali že i "v dobách temna před internetem" se dalo žít... 1
STRKKT Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října Ericsson T39m a samolepka z doby, kdy spolu lidé ještě dokázali nesouhlasit bez urážek a násilí. Telefon je funkční, ale nabíječka je mechanicky kaput. Naposledy jsem ho vytáhl za covidu, byla to zajímavá změna v rytmu. 3
AlfGS Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října Přesně tady toho Ericssona jsem měl taky ale v šedé barvě. To bylo někdy na střední odhadem tak rok 2000 a před ním Motorolu Amio. Úplně si vybavím ty pátky kolem 19h jak jsme se každej navzájem prozváněli,že už vyrážíme do hospody na šipky a kulečník.To byla doba... 1
Jerryl Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října Tak toho Erika jsem měl taky! Ale pak přišly telefony bez antény a to jsem musel mít. Jako první byla Nokia 3210 a pak ještě oblíbenější 3310, kterou stále schovávám i s krabicí a příslušenstvím. Podle paragonu jsem ji koupil 5.12.2001 za 4.700 Kč. 2
geometr Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října (upraveno) Když už jsme u těch Noků... koupil jsem si kdysi 6230i. Táta odpůrce smartphonů a pádel jí podědil a používá dodnes. Fotku nemám, tak aspoň z netu. (Zdroj obrázku: https://1gr.cz/imgs/telefony/A050302_DNO_NOKIA6230I_LIVE_10_V.JPG) Upraveno 6. října uživatelem geometr 1
FantasticFabio Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října Vyštrachal sem při hledání něčeho úplně jiného na té nokii bez tlačítek se dalo psát i bez nich moc dobrá strojovna
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se