Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

@YPO To je ten slastný zvuk modemu, úplně mě to vrátilo do devadesátek a vykouzlilo úsměv na tváři, když došlo ke spojení😛.

Vytáčenej internet, účtováno po minutách. Visel jsem na tom skoro furt, asi 5 let se k nám nikdo nemohl dovolat😂

Upraveno uživatelem Jerryl
Odesláno

Kalkulačka Texas Instruments TI-57 II z roku 1987 a Prim Sport 2 z roku 1986. Kolem té kalkulačky, tehdy prodávané v prodejně Tesla Eltos v Brně za 1200 Kčs, jsem dlouho chodil, protože to byla celkem raketa. 
I když nám ve škole kalkulačky začali povolovat, tahle vytáčela soudružky do vysokých otáček 🙂

IMG_0869.jpeg

• Like 1
Odesláno

Tohle vlákno mi byl taky čert dlužen. Jeden při smolení nostalgického příspěvku o ztraceném digitálním kamarádovi vygooglí obrázek na E-bay - a za pár dní má na stole o krám víc... :sweatdrop:

image.jpeg.1b1eb02df31c75e0e3155d380b6f2a3d.jpeg

• Like 2
  • Haha 3
Odesláno
před 1 hodinou, Radek124 napsal:

Tohle vlákno mi byl taky čert dlužen. Jeden při smolení nostalgického příspěvku o ztraceném digitálním kamarádovi vygooglí obrázek na E-bay - a za pár dní má na stole o krám víc... :sweatdrop:

image.jpeg.1b1eb02df31c75e0e3155d380b6f2a3d.jpeg

Tak to mě rozesmálo, díky. A dost se v tom taky vidím.

Odesláno

Uplne vsetko mat nemusim, pred casom som daroval svoje prakticky NOS Atari 800XE s kazetakom a dvoma joystickmi kolegovi, ktoremu bude robit vacsiu radost nez mne.

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno

Rád bych taky přispěl fotkami svých miláčků, ale jsou bezpečně schovaní v bezpečných skrýších a nechci budit rodinu přehrabováním. Tak aspoň jsem z knihovny vytáhl manuály 😆 

Fotor_175952897210587.jpg

Odesláno

U nás byla podobná akce vloni - vzal jsem tam dospívající pitomky a oba nechápavě koukali jak to vůbec mohlo fungovat. Teprve u Amigy s myší po nabootování Lemmings z diskety akceptovali že i "v dobách temna před internetem" se dalo žít... :cool02:

• Like 1
Odesláno

Ericsson T39m a samolepka z doby, kdy spolu lidé ještě dokázali nesouhlasit bez urážek a násilí. 
Telefon je funkční, ale nabíječka je mechanicky kaput. Naposledy jsem ho vytáhl za covidu, byla to zajímavá změna v rytmu. 

IMG_0897.jpeg

• Like 3
Odesláno

Přesně tady toho Ericssona jsem měl taky ale v šedé barvě. To bylo někdy na střední odhadem tak rok 2000 a před ním Motorolu Amio. Úplně si vybavím ty pátky kolem 19h jak jsme se každej navzájem prozváněli,že už vyrážíme do hospody na šipky a kulečník.To byla doba...

• Like 1
Odesláno

Tak toho Erika jsem měl taky!

Ale pak přišly telefony bez antény a to jsem musel mít. Jako první byla Nokia 3210 a pak ještě oblíbenější 3310, kterou stále schovávám i s krabicí a příslušenstvím. Podle paragonu jsem ji koupil 5.12.2001 za 4.700 Kč.

image.thumb.jpg.bcf18f97bba5a7f5d7973cf5d019ce35.jpg 

• Like 2
Odesláno

Vyštrachal sem při hledání něčeho úplně jiného🥳 na té nokii bez tlačítek se dalo psát i bez nich 🤪 moc dobrá strojovna

IMG_2986.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...