Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

Teď čtu Útěk z tábora 14 masakr.

Minuly mesic jsem zachytil nejake clanky, ve kterych autor priznal, ze nektere casti knihy si vymyslel, ale ani tak nemam asi silu se do toho pustit. Nedavno jsem precetl nekdy v minulosti v tomto vlakne doporucovane Dite 44 a popis praktik v 50. letech z Ruska mi stacil. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Minuly mesic jsem zachytil nejake clanky, ve kterych autor priznal, ze nektere casti knihy si vymyslel, ale ani tak nemam asi silu se do toho pustit. Nedavno jsem precetl nekdy v minulosti v tomto vlakne doporucovane Dite 44 a popis praktik v 50. letech z Ruska mi stacil. 

Vim o tom, že přiznal lži, ale autor píše, že vychází z více zdrojů. Myšleno od vězňů i když z tábora číslo 14 utekl jen jeden. Přečti si to, není to popsáno tak drasticky.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Jo, Ženy. Skvělej je taky Šunkovej nářez, to je z jeho dětství a dospívání. Faktótum. Mě děsně bavil Hollywood, to je o tom, jak píše scénář k filmu, kterej skutečně existuje pod jménem Barfly.

No a povídkový knihy. Povinností jsou Všechny řitě světa i ta má, supr jsou Paměti starýho chlapáka, Nejkrásnější ženská ve městě nebo Absence hrdiny..

Odkaz ke komentáři

Teď jsem dokončil trilogii Hledání Svatého grálu od Bernarda Cornwella. Supr čtení z období Stoleté války. Velmi sugestivně pojatá bitva u Kresčaku, která jak je známo, zasáhla i do naší historie. Názvy jednotlivých dílů: Lučišník, Inkvizitor, Kacířka. Pro toho, kdo má rád historické romány trochu drsnějšího rázu to je prima počteníčko.

Odkaz ke komentáři

a o čem to je? Četl jsem od Murakamiho asi 4 kousky - kafku,norské dřevo a další dvě..je to podobného rázu? Potřebuju teď něco odpočinkového, zajímavého..ale nechci detektivku, drama nebo něco jako písečného muže..na to náladu nemám..:-(

Něco na styl "Kodex" nebo tak něco zajímavého..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...