sashator Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 (upraveno) Dočetl jsem Skálu od Petera Maya a dobrý, mám rád takové příběhy...trochu mi to připomnělo V lesích od Tany French Upraveno 16. února 2015 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Dočetl jsem tohle, drsný jak se někde dnes žije. Je to trochu fikce, ale člověk si uvědomí v jakým blahobytu žije. Teď čtu Útěk z tábora 14 masakr. Dik za doporuceni, jsem asi v polovine a fakt dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Teď čtu Útěk z tábora 14 masakr. Minuly mesic jsem zachytil nejake clanky, ve kterych autor priznal, ze nektere casti knihy si vymyslel, ale ani tak nemam asi silu se do toho pustit. Nedavno jsem precetl nekdy v minulosti v tomto vlakne doporucovane Dite 44 a popis praktik v 50. letech z Ruska mi stacil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Dočetl jsem Skálu od Petera Maya a dobrý, mám rád takové příběhy...trochu mi to připomnělo V lesích od Tany FrenchDoporucuju audiobook, je to hezky nactene s excelentni atmosferou. Druhy dil je zdaleka nejlepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Ghost warsje vtipný jak si amíci dlouhou dobu sponzorovali nepřítele se kterym se teď snaží bojovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 (upraveno) Včera jsem si koupil Washingtonský dekret od Jussi Adler-Olsena a to je neuvěřitelný, jak rychle tenhle chlap umí vtáhnout do děje. Asi i dobrej překlad... Upraveno 18. února 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Já dostal knihu od mého oblíbence, českého Lawrence z Arábie, Aloise Musila s názvem Ze světa islámu...zatim nic moc ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 Bernard Minier - Mráz. Nemůžu se od toho dotrhnout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Minuly mesic jsem zachytil nejake clanky, ve kterych autor priznal, ze nektere casti knihy si vymyslel, ale ani tak nemam asi silu se do toho pustit. Nedavno jsem precetl nekdy v minulosti v tomto vlakne doporucovane Dite 44 a popis praktik v 50. letech z Ruska mi stacil. Vim o tom, že přiznal lži, ale autor píše, že vychází z více zdrojů. Myšleno od vězňů i když z tábora číslo 14 utekl jen jeden. Přečti si to, není to popsáno tak drasticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Hedvábník -nová knížka od autorky Harryho Pottera,koupil jsem si ji do Kindlu a recenze jsou velmi nadšené.První díl byl pecka,kriminálka kterou bych srovnal s Jussi Adlerem Olsenem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Na tohle jsem se chystal docela dlouho. Bylo to chytlavější, než jsem čekal. Budu muset přečíst od toho prasáka ještě něco. Co mi doporučíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Zeny Na tohle jsem se chystal docela dlouho. Bylo to chytlavější, než jsem čekal. Budu muset přečíst od toho prasáka ještě něco. Co mi doporučíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Jo, Ženy. Skvělej je taky Šunkovej nářez, to je z jeho dětství a dospívání. Faktótum. Mě děsně bavil Hollywood, to je o tom, jak píše scénář k filmu, kterej skutečně existuje pod jménem Barfly.No a povídkový knihy. Povinností jsou Všechny řitě světa i ta má, supr jsou Paměti starýho chlapáka, Nejkrásnější ženská ve městě nebo Absence hrdiny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 (upraveno) Já právě čtu detektivku od Dana Simmonse - jsou to vlastně tři knížky v jedné. Krutá hra, Kruté mrazy a Krutý osud. Docela dobrý, má to spád, akci ....edit.: někdo mi ukradl písmenko Upraveno 15. března 2015 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Zacal jsem cist Marťan od Andyho WeiraParáda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Právě jsem dočetl Spasitele od Jo Nesbo. Harry Hole si koleduje o trestnou výpravu chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Teď jsem dokončil trilogii Hledání Svatého grálu od Bernarda Cornwella. Supr čtení z období Stoleté války. Velmi sugestivně pojatá bitva u Kresčaku, která jak je známo, zasáhla i do naší historie. Názvy jednotlivých dílů: Lučišník, Inkvizitor, Kacířka. Pro toho, kdo má rád historické romány trochu drsnějšího rázu to je prima počteníčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Zhltl jsem už čtvrtého Murakamiho v řadě, tentokrát Konec světa & Hard Boiled Wonderland. A jsem v půlce After Dark od stejného autora. Super čtení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Ondro,az doctes to a.d. doporucuju malou odbocku ke jmenovci: Rju Murakami a jeho Miso Soup (nebo tak nejak se to jmenovalo). Je to ale desnej narez... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 a o čem to je? Četl jsem od Murakamiho asi 4 kousky - kafku,norské dřevo a další dvě..je to podobného rázu? Potřebuju teď něco odpočinkového, zajímavého..ale nechci detektivku, drama nebo něco jako písečného muže..na to náladu nemám..:-(Něco na styl "Kodex" nebo tak něco zajímavého.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se