papen Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Aktualne docteno - Padrino Krejcir. Klasicky Kmenta jak ho mam rad. Mic dobre ctivo. Aktualne rozecteno, jem asi v pulce a zatim poutave napsano. Ale jako kazda takova kniha je to krute cteni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Dočítám knihu Proti všem od Toma Clancyho a nemáte tip na něco podobného, letně oddychového, kde budou drogy, kartely atd.? Kobru od Forsytha jsem četl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Co tohle https://www.databazeknih.cz/knihy/gomora-9122 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Díky za tip, sice jsem už viděl seriál, ale třeba se to liší a většinou v knihách toho bývá více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Přečetl jsem tohle jedním dechem. Super čtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Díky za tip, sice jsem už viděl seriál, ale třeba se to liší a většinou v knihách toho bývá více.tento film ke podla knihy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 tento film ke podla knihy Aha, tak to neznám, taky děkuji a teď dilema, zda film nebo knihu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 film je fajn, knihu som necital ale niekde kupim(dost je vypredana) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 dojel jsem ted kompletni Belgariad a Malloreon za cca mesic a protoze mam skoro komplet Gemmella ( chybi mi 4 knihy prubezne dokoupim v ramci chronologickeho cteni) dam si to ted jako vyzvu :-) jak dlouho mi to potrva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2018 Přečetl jsem tohle jedním dechem. Super čtení. Tak jsem si je dnes objednal a zaplatil. Jsem na to zvědavý. Díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Tak pak napiš dojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Javor..........teda jasan. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Určitě už tady někde je, ale přesto:Bernard Minier - čte se to samo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Poraďte mi nějakej dobrej western na dovču, něco ve stylu Schaeferova Muže se srdcem kovboje nebo McMurtryho Osamělé holubice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 .... Muže se srdcem kovboje... Ty blaho, moje vyska, milion roku tomu nazad. Achjo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 A moje dětství, taktéž hodně dávno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saba Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 de Mello - Bdělost, moc hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 https://www.newyorker.com/magazine/2002/02/11/the-real-heroes-are-dead Sice to není kniha, ale je to síla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 (upraveno) Aktualne Agonia a extaza od Irvinga Stona. ( jedna sa o beletrizovany zivotopis Michelangela ) kniha ako aj jeho zivot a talent ktory mal neuveritelny Upraveno 13. září 2018 uživatelem enslow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Po delší době zase Nesbo - Žízeň. Za dva dny jsem v polovině a baví mě moc. Pro mě jedna z nejlepších věcí od tohoto autora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se