Ondrej71 Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Haruki Murakami - Komturova smrt. Začátek nuda, ale pomalu se to začíná rozjíždět a nebude to špatné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BobSt.Clare Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Jonas Jonasson Analfabetka která se naučila počítat.Skvělá zábava,neuvěřitelný zvraty a peripetie hlavní hrdinky na pozadí skutečnejch událostí a člověk se jen směje,,vždyť to tak klidně mohlo bejt".Ještě lepší,než stoletý stařík a ten už sám o sobě neměl chybu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BobSt.Clare Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Dominik Dán.Vlastně cokoli.Čtivě napsaná série detektivek z Bratislavy od doby lehce předrevoluční,prakticky až po současnost.Uvěřitelný hrdinové i zápletky a žádný fantasmagorie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Tak já pár tipu z poslední doby: K. Čapek - Místo pro Jonathana- super knížka, není to na jeden nádech. Spíše na přemýšlení. Podle mého by si to měl přečíst každý učitel, potažmo možná i rodič. Čapka miluju Exupery - Kurýr na jih do země lidí - jak mám Exupéryho rád, tak tohle mě úplně nechytloFuchs- Spalovač mrtvol- znovu a znovu super. No i když tohle není úplně spojení, které se k tomu hodí. Pokud někdo ještě nečetl doporučuji. Těsně předtím jsem přelouskal Mein Kampf a o to děsivější mi to přišlo.Huntington- střet civilizací - tohle mě strašně mrzí, že jsem si nepřečetl dřív. Četl jsem v AJ a doporučuji pro slovní zásobu. Chce to ale už určitou úroveň. Pokud přelouskáte noviny, tak jste v pohodě. Už roky čtu NYT a na angličtinu doporučuji, krom toho to jsou skvělé noviny. Pro mě nejlepší na světě. Předplatné online stojí 8 USD/měsíc. Ale žere to strašně času, mají ty články fakt obsáhlé.Collins - build to last- vždy jsem měl rád názory Petera Druckera- Collins je skvělý. Doporučuji tuhle jeho přednášku, takhle bych chtěl umět mluvit. Má to neuvěřitelnou energii a taky obsah.... Tak a to zatím stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeza Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Pro fanoušky sci-fi : Vilma Kadlečková Mycelium 1-4. Neskutečně chytlavý a čtivý román. Už čekám na pokračování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Muže se srdcem kovboje Koukam do tohodle vlakna nepravidelne, obcas si nejakou knizku napisu na seznam, tuhle jsem vubec neznal, trochu jsem pogooglil a hned jsem si ji musel koupit.Vcera jsem ji asi po tydnu docetl a vubec nechapu, ze jsem do ted o ni neslysel. Uplna nadhera.... diky ze se tu zminila.Trochu jsem ze zacatku bojoval s anglictinou, ale pak jsem si zvykl a hned jsem hledal cesky preklad, abych ho koupil tatovi k Vanocum, nastesti je par kousku po antikvariatech, takze uz je na ceste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Rozhlížím se po nějakých dalších audioknikách (čili podmínka je existence knihy v tomhle formátu + měla by to být nějaká série). Nabízí se mj.: 1. Lars Kepler2. Jussi Adler-Olsen3. Henning Mankell4. Peter May Takže co vybrat, případně co vynechat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Kepler naprosto vybornej (jako audiokniha), na Adlera-Olsena se teprve chystam, takze nemuzu posoudit. Nesba uz si, pocitam, poslouchal (serie s Harry Holem - i kdyz je to vydavane napreskacku a je v tom par mezer)? Ten je taky skvelej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Kepler naprosto vybornej (jako audiokniha), na Adlera-Olsena se teprve chystam, takze nemuzu posoudit. Nesba uz si, pocitam, poslouchal (serie s Harry Holem - i kdyz je to vydavane napreskacku a je v tom par mezer)? Ten je taky skvelej.Dík. Ono je to asi jedno, nejspíš postupně zkusím všechno. Poslední dva roky mě to hodně baví, doma na čtení moc není čas, ale dojíždím do práce autem, a i když je to půlhodina tam a dtto zpět, tak to docela odsejpá.Jo, Nesba mám za sebou, a to včetně Lovce hlav, Syna a Krve na sněhu I. i II. (mimochodem tyhle dvě jednohubky nemají extra hodnocení, ale mě celkem bavily). Jinak samozřejmě téměř za povinnost považuju Larssona, ačkoli na pokračování od toho jeho nástupce jsem zatím neměl odvahu.Jo a i když je to trochu jinej žánr, tak mě dost bavilo toto: https://www.audiolibrix.com/cs/Directory/Book/2348/Audiokniha-GAME-Anders-de-la-Motte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 (upraveno) Tak koukám, že odkaz ze včerejška jde nějak blbě, každopádně je to kniha Game od Anderse de la Motte. Po pravdě to bude jedna z těch věcí, kdy dobře zpracovaná audioverze pozvedne knižní předlohu. Jinak jsem nakonec začal Usměvavým mužem od Mankella (série Wallander). Oproti věcem, co jsem teď poslouchal či četl to působí trochu víc old school, možná k tomu přispívá svým hlasem i Jiří Vyorálek, nicméně to nevypadá zle. Upraveno 11. prosince 2018 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Právě jsem dočetl Misi Saturn a na scifárnu docela fajn, podobně jako Expanze - žádná vyloženě přestřelená fyzikální kravina, řešení realistických problémů spojených s vandrem do vesmíru a tak. Líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 E-knihy zdarma ke stažení..https://www.databazeknih.cz/eknihy-zdarma-ke-stazeni?to=2018_december&utm_medium=email&utm_source=nltr-december Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 takove odlehcene ctivo Rise and Kill First : The Secret History of Israel´s Targeted Assassinations Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Axel Munthe: Kniha o zivote a smrti ...O lidech a zviratech bude nasledovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Mateusz Piechnik- Czas na glenbokošci Kniha opisuje históriu potápačských hodiniek,až dodnes.Autor je zároveň zberateľ diverov.Objednávka zde: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Četl tu někdo Podivnou smrt Evropy? Furt mi to vybíhá na Facebooku v reklamách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 https://www.databazeknih.cz/knihy/inspektor-luc-callanach-dokonale-stopy-373989https://www.databazeknih.cz/knihy/inspektor-luc-callanach-dokonala-korist-387557Ted jsem dočetl tu druhou, obě jsou nenáročné "oddechové", autorka si evidentně chystá půdu pro třetí díl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Mateusz Piechnik- Czas na glenbokošci Kniha opisuje históriu potápačských hodiniek,až dodnes.Autor je zároveň zberateľ diverov ...kolko vysla posta, 11Zl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 AhojPoštu neviem, poslal som mu 27eúr. Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rootan Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Já poslední dobou četl tyto tři skvělé knihy Stephen King - Řbitov zvířátekDean Ray Koontz - Temná řeka srdceDean Ray Koontz - Půlnoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se